Bauer luistimet lämpömuotoilu

Bauerin lappusessa luki astetta ja max min. Bauer Supreme oneluistimet muotoiltu kaupassa jo kaksi kertaa, hiertää edelleen sisäpuolelta kerhäsluiden kohdalta. Aion kokeilla saunamuotoilua, kannattaako luistimet kastella sisältä vai kuiviltaanko saunaan minuuttia ja asteisessa . Kaikki nykyiset Graf-pelaajaluistimet voidaan lämmittämällä muotoilla jalanmukaiseksi ja siten Iyhentää ns.


Kengän sisärakenteissa oleva termoreaktiivinen materiaali pehmenee 1C° lämpötilassa ja kovettuu jäähtyessään. Näin luistinkenkä muotoutuu jalan .

Uuni ja liesi, nuo kodin superlaitteet, taipuvat moneksi. Aikoinaan jääkiekkomailoihin sai irrallisen muovilavan, jota kuumennettiin lieden päällä ja muotoiltiin itselle sopivaksi. Samalla jännitettiin, ettei se vain kuumene liikaa ja sula. Tämä ohimennyt muoti-ilmiö on vaihtunut salibandymailojen lapojen . Tai no, vuotta vanhat Bauer kolmitonniset tuskin enää sitä tarvitsevatkaan.


Luistinten lämmitys, Luistimien lämmitys lämpöuunissa luistinten yksilöllistä muokkausta varten. Luistimet ovat uunissa noin minuuttia, minkä jälkeen nii. Junnuvuosilta muistan omistaneeni Bauer Supreme 100:t, jotka tuntuivat hyviltä jalassa.

Toimenpiteellä on tavoitteena saada luistimet nopeammin jalkaan muotoutuvaksi. MALLISSA, SE VAIN NOPEUTTAA LUISTIMEN ISTUVUUTTA. LÄMPÖMUOTOILU EI OLE VÄLTTÄMÄTÖN TOIMENPIDE MISSÄÄN.


Uunituksen jälkeen nauhoja ei saa kiristää liikaa, jottei . Katso Bauer - luistinten TUUK-terien koko-opas täältä. Erityisen tarkkaa on luistinten sovitus. Ei riitä, että luistimen koko on hyvä, sen pitää myös istua hyvin.


Siksi luistinten valintaan pitää varata aikaa. Uunimuotoilu , niihin malleihin mihin se on mahdollista, on tehokas ja hyväksi havaittu tapa luistimen kengän oikeanlaiseksi muokkaamiseen ja meiltä löytyy siihen tarvittavat . Nykyiset luistimet on sellaset lerput ettei niillä oikein uskalla luistella kun on niin löysät rimpulat. Lämpömuotoilussa taas ne sisustan “fyllingit” on ne jotka muotoutuu ei niinkään se itse kenkä. Vapor X 1luistimessa on komposiittipintainen kenkäosa ja X- rib rakenne, joka tukee nilkkaa nopeissa käännöksissä. Mullistava Lightspeed Edge-teräkotelo mahdollistaa terän vaihtamisen sekunneissa!


Teräkotelo on myös mm korkeampi, jotta pelaaja pystyy tekemään tiukempia käännöksiä. Tech nylon - pintainen lämpömuovattava luistin , jonka sisävuori on mukavuutta lisäävää harjattua nylonia. LS Pro - teräkotelo ja stainless steel terämetalli.


Miksi muotoilu kannattaa tehdä aina uusiin luistimiin.

Jos olet aktiivinen jääkiekkoilija voit muotoilulla parantaa peliäsi huomattavasti. Luistimien ja terien valmistajia on useita ja he kaikki käyttävät omaan standardiansa terän muodolle. CCM, Reebok, Bauer , Easton tai Graf eivät tunne sinua ja sinun pelitapaasi.


Terän muotoilulla haetaan erilaisia ominaisuuksia ja vaikka käyryys onkin joillakin pelaajilla yhtenäinen toisen kanssa, puhutaan yksilöllisestä huollosta. Suoran osan osuutta saatetaan muuttaa. Kenttäpelaajilla se on yleensä neljästä kuuteen senttiä. Pisimmät suorat osuudet löytyvät yleensä pakkien . Paljonko maksaa lämpömuovaus luistimiin ? Pitääkö ne luistimet ostaa ko. Uran syvyydellä on merkittävä vaikutus pitoon ja siihen miten luistin liukuu jään pinnalla.


Ura luistimeen saadaan teroituksen yhteydessä hiomakiven leikkaavan ulkopinnan muotoilulla. Hiomakivi muotoillaan timantilla. Timantin kiinnitys mahdollistaa hiomakiven muotoilun, yleisimmin hiomapinnan . Lasten ja nuorten luistimiin ei kannata ottaa ylimääräistä kasvunvaraa. Luistimien sisään tulisi mahtua vain yhdet luistinsukat, jotta lestin ja pohjallisen muotoilusta saadaan paras hyöty irti. Jääkiekkoa ja taitoluistelua harrastetaan usein jäähalleissa, joten ohuidenkin sukkien pitäisi lämmittää riittävästi.


Aktiivipelaajan lämpömuovattavassa luistimessa on kosteutta hylkivä Hydra Max -sisävuori sekä anatominen kantapää- ja nilkkatuki. X-Rib muotoilu antaa tukea jalalle nopeissa käännöksissä. Kovikkeella vahvistettu Form Fit -iltti vähentää nauhapurentaa ja gripillinen pohjallinen pitää kantapään hyvin paikoillaan.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje