Arabia mittakannu 1 5 l

Vähäisiä käytönjälkiä Tummentuma kannun alareunassa, kuva 3. Arabia : Mittakannu Lit. Kastikekaadin, serikuva, kukka-aihe. Kaadin, , l , puhalluskoriste . Olen yrittänyt etsiä internetistä vastaavanlaista, mut.

Nykyään suuri osa ruokatuotteista annostellaan tai kaadetaan kertakäyttöpakkauksista lautaselle tai mukiin. Myyntihinta: ,€ Maljakko, funktionalismi Mitat: K. Nyt kuvio koristaa moderneja muotoja viidessä osassa. Esteri-astiastoon kuuluu lautanen (cm), kulho (cm), nostalgiaa edustava tarjoilualusta, kannu ( l ) sekä yleisöäänestyksessä menestynyt . Kannu toimii yksinään tai sen voi yhdistää kattauksessa muihin Esteri-sarjan astioihin, kuten mukeihin, lautasiin ja kulhoihin. Kestää uunin, mikron, astiapesukoneen ja pakkasen. Myyn vihreän Heluna-kannun, , litraa.


Erittäin siisti, ei tummentumia tai käytönjälkiä.

Pieni kolhu pohjassa, katso kuva. Mieluiten kaupat kasvotusten, kunnon saa tarkistaa ennen kauppaa. Helsingissä, kulkeutuu toisinaan 1km säteelle, kysy tarvi.


Kun ostat verkkokaupasta: Laskulla jopa päivää korotonta maksuaikaa. Yli 65€ ostoista toimitus veloituksetta myymälään tai pakettiautomaattiin. ARABIA , mittakannu l. Myös lähettäminen onnistuu. Toimituskulut halutusta toimitustavasta . Ehjä, siisti, ei naarmuja, halkeamia, ym. Method of payment: Bank transfer, Cash.


Delivery costs to Finland: €. Valitettavasti varastossamme ei ole tällä hetkellä kyseistä tuotetta valitsemaanne määrää. Arvioitu toimitusaika 2- työpäivässä). Ajattelin myydä kirpputorilla vanhan vaalean keltaisen Teema kannun (vetoisuus n. 1- , l ), johon kuuluu piskuinen kermakko ja sokerikko. Kannu on siis sitä vanhaa Teemaa, mikä se nyt sitten silloin oli nimeltään.


Kysyisin siis teiltä Ellit, että paljonko olisi asiallista pyytää siitä?

Maitokannu KL-malli, kultaraita. Hyväkuntoinen, vähäistä kulumaa. Vanhojen astioiden ystävien löytöpaikka. Kotimainen VAJA posliini Porvoosta. Henna oli kouluttanut itsensä keramiikkamuotoilijaksi ja Fred muottimaakariksi.


Design, Birger Kaipiainen. Emsa Termoskaadin teelle, L. Eileen-pressopannu l.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje