Spagetti kastike

Lopun kastikkeen voi käyttää esimerkiksi pizzassa. Sokeriton, kananmunaton, maidoton, vähähiilihydraattinen, vähärasvainen. Reseptin tekijä: sarakkaasi.


Paista sipuli kevyesti paistokasarissa ja lisää jauheliha. Sekoita ja anna kiehua miedolla lämmöllä n.

Tarkista maku ja lisää hyppysellinen sokeria, jos on liian etikkaista. Lisää sekaan vielä kerma. Tee spagetin kera itse jauhelihakastike. Tämä on helppo resepti, ja jos vierainasi on lapsia, menestys on taattu! Kuori ja hienonna sipulit.


Kuumenna öljy paistokasarissa ja paista jauheliha kypsäksi. Mausta mustapippurilla, basilikalla ja oreganolla. Hauduta vähintään minuuttia.

Kaada spagetit kastikkeeseen. Erittäin hyvää oman pienen viilauksen jälkeen. Tein ohjeen tuplana ja lisäsin reippaalla kädellä mustapippuria ja kuivattua yrttiseosta sekä kohtuudella valkopippuria ja laitoin reippaasti (melkein koko puskan) tuoreita basilikan lehtiä.


Tomaattimurskatkin oli yrttisiä. Todella maistuva ja freesi tuli. Yksi versio meillä on vain yksinkertaisesti nimeltään ”se parempi spagettikastike ”, alusta asti se iso ero tavalliseen on ollut se että sipulit ja lihat paistetaan chorizo makkaran rasvassa. Viimeisempänä lisäyksenä on tullut Sriracha eli ” kukkokastike” josta on muodostunut ”chilikastikkeiden ketsuppi”. Mehevän makuinen kastike tarjoillaan juustoraasteen ja spagetin kanssa.


Mattömestarin ohje klassikkoon eli bolognese-spagettikastikkeeseen. Hienonna kuorittu sipuli ja valkosipulit. Kuullota kasviksia öljyssä noin minuuttia. Pyöristä maku ruokakermalla. Annostele lautasille spagettia , kastiketta ja lihapullia.


Tarjoa lisäksi juustoraastetta. Kastikkeen maku paranee entisestään pitkän haudutusajan myötä. Ruskista jauheliha, lisää hienonnetut sipulit ja punajuuriraaste.

Kypsennä sekoitellen hetki. Mausta jauheliha, lisää vesi ja anna hautua noin minuuttia. Hiilihydraattia, 1g. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Tyydyttyneitä rasvahappoja, 3g.


Kertatyydyttämättömiä rasvahappoja, 7g. Monityydyttymättömiä rasvahappoja, 9g. Multitasking-kokki keittää kastiketta valmistaessaan myös spagetin. Oikeaoppinen italiaano kuitenkin tietää, että kaikki odottavat pastaa, mutta pasta ei ketään. Itse taas olen siinä suhteessa kelvoton pastansyöjä, että syön mieluummin pikkuisen ylikypsää mössöä kuin al denteä.


Sivistynyt ihminen kuitenkin . Jauheliha, sika-nauta, 4g, 8kcal, g, g, g, g. Spagettikastike raaka (Maggi mix), annos 79g, g, 2kcal, g, g, g, g. Vesi, 4g, tl, rl, dl, kcal, g, g, g, g. Sipuli (kuorittu), 1g, kpl, dl, kcal, g, g, g, g. Valkosipuli, g, kpl, kcal, g, g, g, g. Mitä tarkoittaa spagettikastike. Ilmainen sivistyssanakirja.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje