Hella comet ff 500 kaukovalosarja

Klassisen pyöreä tehokas valosarja. Sarjat sisältävät valonheitintä Hpolttimoineen, kivisuojat, releen, asennustarvikkeet ja ohjeet. Seisova tai riippuva asennus.


Mitat: halkaisija 161mm, korkeus kiinnikejalan alapintaan 178mm ja syvyys 73mm. Erinomainen valoteho, korkea laatu.

Laadukkaista materiaaleista valmistettu lisävalo on tehty kestämään. Sarja sisältää valojen lisäksi kytkimen , johdot, releen, asennustarvikkeet ja -ohjeet. Poltin Hja mukana myös kivisuojat.


Mitat halkaisija 1mm, syvyys mm. Halkaisija noin 1mm, syvyys mm. Pakkaus sisältää apukaukovaloa, kiinnitystarvikkeet, johdot, liittimet, releen sekä polttimot (H3).


Toimitusaikaa kotiin 3-4tp.

Vertaa hintoja ja tilaa heti. Nykyisellä linssitekniikallla on tosin saatu minimoitua tämä hajavalo. Cometilla valokeila on pitkä ja kapea, ylöspäin on paljon hajasäteitä, kun taas 3FF :llä hajasäteilyä on vähemmän, valokeilan ollessa leveämpi ja silmämääräisesti . Puuttuu: kaukovalosarja Valoa! Molemmat setit ovat laillisia kunhan auton omat pitkät sammuvat lisävalojen. Comet -valojen tyylikäs, erottuva ulkonäkö sopii hyvin nykyaikaisten autojen pyöristettyyn muotoiluun.


Kätevän pidiketekniikan ansiosta asennettavissa kaikkiin ajoneuvoihin. Ominaisuudet:- Referenssi 15- Mitat: 1x 73- Polttimotyyppi: H3- FF - heijastaja - Kirk. Autotarvikkeet ja varaosat ilmoitusta alueella Etelä-Karjala. Comet FF 1on pieni, mutta erittäin tehokas valonheitin.


Tutustu ilmoituksiin tarkemmin! KAUKOVAKO COMET 5, ,€. Eipä silti, tuo FF on ihan hyvä valo kokoisekseen, muttakun Volvon keulaan mahtuis isommatkin. Me täällä Body Centerillä olemme kääräisseet Sinulle valmiiksi lahjapakettiin liikunnan riemua.


HELLA Comet FF5kaukovalosarja.

Kiitokset asiakaillemme ja yhteistyökumppaneille! Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta. Teollisuuskatu 1 Tornio . United 3-istuttava punainen kangas sohva n.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje