Granaattiomenan syöminen

Runsaista terveyshyödyistään tunnettu granaattiomena on mahdollista kuoria kätevästi hyvin helpolla kikalla. VAIHE 1: Pilkotaan granaattiomena neljään lohkoon. Näin saat irroitettua granaattiomenan siemenet ilman sotkua. Halkaistaanko se, vai kuoritaanko? Kopistelenko smoothien päälle niitä siemeniä, vai mites niitä syödään.


Lisää tuloksia kohteesta kaksplus. Uskoisitko, että sillä on näin paljon terveysvaikutuksia? Siementen väliset valkoiset kalvot voi syödä. Granaattiomena , -turha hedelmä 22. Paksukuorinen granaattiomena näyttää ihan omenan ja sipulin risteytykseltä, mutta sen sisuksiin kätkeytyy upean helakan värinen malto, joka onkin sen ainut syötävä osa.


Hedelmä on parhaimmillaan . Valitse granaattiomena , joka on kirkkaan punainen ja tuntuu painavalta kokoonsa nähden saadaksesi parhaan makuisen hedelmän. Googlailun ja intensiivisen -videoiden katselun jälkeen rohkenin kokeilla granaattimomenan kuorimista ja tehdä teille oman versioni siitä kuinka granaattiomenan avaaminen tapahtuu. Olkaa hyvä ja kommentoikaa, jos tiedätte parempia tapoja syödä granaattiomenan siemenet. Monet ravintotutkijat ovat valmiita lisäämään granaattiomenan niin kutsuttujen superruokien listalle, koska se runsaasti vitamiineja ja antioksidantteja.


Kokosimme kolme tapaa päästä käsiksi granaattiomenan herkullisiin ja terveellisiin siemeniin. Katso helpot neuvot Kotiliesi. Siemenet sisältävät syanidin sokeriyhdistettä amygdaliinia ja siementen syönti suurina määrinä voi kuulemma aiheuttaa tukehtumiskuoleman. Tosin muistaisin jostakin lukeneeni että pienissä määrin omenan siementen syöminen olisi terveellistä. Ja lisäksi granaattiomenan siemenet maistuvat erinomaisen hyvälle.


Se muistuttaa omenaa ja sipulia. Siitä syödään vain malto siemineen, kalvoja ei syödä. Siemenet maltoineen ovat noin puolikkaan kynnen kokoisia ja koostumukseltaan mehukkaan nesteisiä. Joten nyt ei hintakaan ole enää este tämän vitamiini- ja antioksidanttipommin ostamiselle ja syömiselle. Se on kotoisin Keski-Aasiasta ja sitä on viljelty Kaukasuksen ja Välimeren seuduilla jo useiden vuosituhansien ajan.


Kasvista käytetään myös nimeä karthagonomena. Sen hedelmä on useissa kulttuureissa . Kimurantti:Hah, mä oon monesti syön kaksi sellaista iiiisoa granaattiomenaa kerralla :D En oo kuollut niihin vielä. Kiitos tiedosta, ehkä ostan seuraavalla kerralla useamman :D.


En ees oo maistanu koskaa. Suosittelen mitä lämpimimmin, granaattiomena on jumalten ruokaa ! Tässä nyt on kupillinen granaattiomenan siemeniä maltoineen. Yhdestä granaattiomenasta tulee suurinpiirtein tällainen kupillinen syötävää.


Mitä granaattiomenasta voi syödä , mitkä ovat sen ravintoarvot ja kuinka sen siemenet saa helposti ja siististi irti? Olen lukenut kyseisen hedelmän terveysvaikutuksista mm kolesteroliin ja verenpaineeseen. Syön nykyään puoli omenaa päivässä, mutta mehukin olisi.


Maksimaalisen terveyshyödyn saa syömällä siemenetkin, mutta satokauden ulkopuolella mehu on varsin oiva korvike. Kylmäpuristettu granaattiomenamehu on luontaisesti varsin makeaa, joten sitä ei tarvitse juoda hampaita kirvellen niin kuin vaikka karpalomehua. Rubiininpunainen granaattiomena koristaa kakut mutta sopii mainiosti myös salaatteihin, couscousiin ja juomiin. Tämän ovat muinaiskulttuurit aina tienneet kokemuksen . Siemenet ovat herkullisia, mutta niiden irrottelu hedelmän uumenista tietää usein kirkkaanpunaisella mehulla koristeltuja keittiönkaappeja.


Riikka Väliahde näyttää, kuinka homma käy kätevästi ja . Sen terveysvaikutuksista löytyy runsaasti tutkimuksia. Mikäli tuontihedelmät kuuluvat ruokavalioosi, niin nyt kannattaa kokeilla .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje