Frisbeegolf korin ketjut

Re: Korien tekeminen itse. Poimis kirjoitti: Onko joku tehnyt koreja itse? Minkä kokoista ketjua (stuffin paksuus ja silmukoiden koko) kannattaa käyttää?


TT:n omapoika Koritohtori Kalle Kärki on kova askartelee. Kirkkaasti maalatun korin yläosan ansiosta kori on helppo havaita maastossa. Virallinen, PDGA:n (Professional Disc Golf Association) sekä SFL:n (Suomen frisbeeliitto) hyväksymä maalikori.

Yläosa ja koriosa on galvanoitu sekä jauhemaalattu. Kaikki metalliosat ovat kuuma- tai sähkösinkittyjä. Kyllä näillä koreilla reenaa oikein mielellään. Mun ketjut tais maksaa sen euroa, joten jos haluat joskus pidemmät, ni eihän se maksa kuin vaivan. Vaan jos toimii noinkii, ni mitäpä sitä.


Sääntöaiheisia kysymyksiä 14. Hintalaatusuhde, halvin, paras, jne. Oon tässä hiljattain mietiskelly että rakentaisin korin sisäkäyttöön.

Ketjujen tilalle pitäs kehitellä jotain hiljaisempaa materiaalia. Voiskohan paksulla nylon köydellä (tai lyijy ytimellä varustetulla ankkuriköydellä) korvata ketjut ? Lisää tuloksia kohteesta keskustelu. Mahdolliset toimituskulukampanjat eivät koske tätä tuotetta. Tommonen löytyy takapihalta, muuten loistava, mutta noi ketjut on vähän turhan harvassa ja liian köykäset. Mielellään tohon kyllä treenaa ja hyvä kaikin puolin.


Mukana tulee sellaset telttatikut millä ton saa maahan kiinni . Metallinen kori kestää käyttöä pitkään. Välimuistissa Samankaltaisia Kiinteämallinen kori (siis ei kokoontaitettava). Sport on virallisen frisbeegolfkorin kokoinen ja painaa kiloa.


Sen kokoaminen kestää muutaman minuutin ja kori koostuu ainoastaan metalliosista. Sportissa on galvanoitua ketjua. Korin muut metalliosat ovat sähkösinkittyjä, joten tätä koria ei suositella . Prodigy Disc Tfrisbeegolfkori on korkeatasoinen, alan edistyksellisin ja kansainvälisen lajiliitto PDGA:n hyväksymä kilpailutaso kori. Näiden lisäksi sisemmän kerroksen ketjujen välissä kulkee vaakatasossa kolme riviä ketjuja , jotka estävät kiekon luiskahtamisen ketjujen läpi, sekä kiekon kimpoamisen tolpasta ulos.


Faithpower Sportsin säänkestävä metallinen frisbeegolf – kori on tukeva ja kestävä kori piha- ja puistokäyttöön. Maalikori : Väylämaali, joka yleensä koostuu kiekkoja pysäyttävistä ketjuista , kaapeleista, putkista tms. Obsidian Discs Oy on Joensuussa toimiva nuori frisbeegolf -alan yritys, joka tekee ratasuunnitteluja ja .

Merkkauskiekko: Kiekko, jolla merkitään seuraava heittopaikka. Merkintään voidaan käyttää joko tarkoitukseen. Väylällä heittovuoro määräytyy siten, että kauimpana korista oleva pelaaja heittää ennen muita. Väylä on pelattu loppuun, kun kiekko on heitetty koriin.


Kiekon katsotaan olevan korissa , kun se lepää korin pohjalla tai ketjujen varassa. Pelin voittaja on se, jolla on vähiten heittoja rangaistusheitot mukaan luettuna. Yleisesti ottaen hyvä kori. Ketjut ovat vähän heppoiset ja alakori tuntuu matalalta mutta ajaa asiansa.


Tänään tuli heitettyä fribahistoriani ensimmäinen holari, Pikisaaren kutosväylällä kolahti avaus suoraan koriin (toki kuumasti korin vieressä olevasta männystä :P). Virallisen lajiliiton PDGA:n mittojen mukainen kevyt siirreltävä kori , joka mahdollistaa radan rakentamisen mihin vain. Kori on helppo koota ja purkaa ja siinä on laadukkaat ketjut , joista kiekot eivät mene läpi. Koriosa ja korin yläpanta on pulverimaalattu.


Frisbeegolfratojen määrä. Saatavanan irtojalalla, kiinteällä maahan upotetta- valla jalalla tai kallioon kiinnitettävällä jalalla. TKorissa on pystysuunnassa roikkuvaa ketjua kahdessa kerroksessa. Arvioi tämä tuote ensimmäisenä.


Tuote on väliaikaisesti loppu. Elixir frisbeegolf maalikori 130cm.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje