Audi q2 tavaratila

Audi Qon mielenkiintoinen tulokas citymaastureiden luokkaan. Arkiliikkumiseen ei myöskään tarvita jättikokoista tavaratilaa tai hulppeita takatiloja. Qon nimittäin selvästi eli noin seitsemän senttiä A3:a lyhyempi, mutta se tarjoaa periaatteessa samat tilat – tavaratila on jopa aavistuksen isompi. Business-varusteltu Audi Qtarjoaa hyvän hinta-laatusuhteen monen autoilijan tarpeisiin.


Ensivaikutelma saattaa monesti pettää, Audi Q:en kohdalla tosin positiiviseen suuntaan.

Audi QQuattro malliston tehokkaimmalla koneella on ihan hyvä auto, mutta samalla rahalla saa isompia ja paremmin varusteltuja autoja. Tilanne muuttuu, kun siirrytään vaihteiston . Tilaa on tosin vähemmän kuin kovimmilla kilpailijoilla. QAssist -paketin myötä asiakas saa älyavainjärjestelmän, mukautuvan vakionopeussäätimen ja paikallaanpitoavustimen. Tavaratila on muodoltaan toimiva,.


Kommunikaatiopaketti tuo . Audi Qedustaa kaikin tavoin tuttua Audi-ajattelua, jossa toiminnot on huolellisesti mietitty käden ulottuville. Keskikonsoliin sijoitettu pyöreä käyttöpainike ja sen vierestä löytyvät vipukytkimet ovat toiminnoiltaan selkeitä ja myös riittävän reilun kokoisia, jotta niitä pystyy käyttämään tarvittaessa hanskat .

Uusi Audi Qtuo saksalaisluksusta pienten katumaasturien luokkaan. Tyylikkäiden, mutta itseään toistavien sedanien jälkeen Audi Q:n saksalaisen hillitty ilottelu on hauskaa vaihtelua. Auto on normaaleissa ajotilanteissa vakaa ajettava, ilman merkittävää taipumusta puskemiseen tai aliohjautumiseen. Lisävarusteisiin lukeutuvat mm. Audi virtual cockpit -digitaalimittariston 13-tuumainen näyttö tarjoaa . TFSI 6-vaihteinen kW (1PS).


Polttoainetankki (l), 50. Matkatavaratilan tilavuus (l), 405 . Jo ennestään mallistosta löytyi kompakti. Nelivetoisessa quattro-mallissa tavaratila on hieman pienempi, kooltaan 3litraa. Neljä metriä yhdeksäntoista senttimetriä ei ole auton pituudeksi paljon, mutta kun jokainen sentti käytetään tehokkaasti sisälle saadaan ihmeen hyvät tilat.


Pituutta autolla on m ja ylitykset ovat lyhyet. Korkeasta istuma-asennosta huolimatta Q:ssa on haluttu säilyttää henkilöautomainen tunnelma. Tämän ilmeisesti pystyy. Kun Audi Qpiipahti Oulussa viime kesänä päivän mittaisella ennakkoesittelyvisiitillä, totesi eräs uutuutta nimenomaan katsomaan tullut asiakas, että ”ennakkokäsitys oli pienestä Audin SUV-ajoneuvosta, mutta eihän tämä ole pientä nähnytkään”.


Aiheeseen audi qtavaratila liittyvät haut.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje