V33 kaakelimaali seinille

V- kaakelimaali seinille on mainio tuote kodin laattapintojen nopeaan ja helppoon uudistamiseen. Maali sopii kaikille laatoille, marmorille ja kivipinnoille – eikä erillistä pohjamaalausta tarvita. Aina ei kannata tehdä suurta ja aikaa vievää. Saatavilla 7ml:n ja l:n pakkauksissa.


Kaikille lasitetuille ja lasittamattomille laatoille sekä klinkkereille.

Vesiohenteinen, veden- ja pesuaineen kestävä kaakelimaali seinälaatoille. Soveltuu myös graniitille, marmorille, ym. Täydellinen lopputulos ilman pohjamaalia. Rajoittaa homeen kehittymistä myös kylpyhuoneissa. Samasta kohteesta oli tehty uusi postaus vuoden päästä ja seinä oli edelleen virheetön.


Vain ammeen ja seinän välinen sauma oli kärsinyt, mutta se ei liittynyt maaliin millään tavalla. Väreinä voi valita valkoisen, vaaleanharmaan, tummanharmaan sekä mustanharmaan.

Suosituin väri seinille on valkoinen ja lattioille tummanharmaa, Lehtimäki kertoo. Euron siveltimellä ei voi mitenkään saada yhtä hyvää tulosta. Vaikka kaakelimaalien käyttö on helppoa, on käyttöohjeita muistettava . Putkiremontti on edessä viiden vuoden sisällä, mutta kylpyhuone kaipaisi päivitystä.


Päätimmekin testata, millaiseen tulokseen kaakelisaumojen ehosteilla ja kaakelimaaleilla ylipäätään päästään. Myydään uusi ja avaamaton vkaakelimaali seinille. Vaaleansininen (poistuva väri).


Kysymys onkin voiko koko tilan maalata, seinät ja lattiat ja saumat? Vmaali on vesiohenteinen eli kuivuessaan muovia ja näin blokkaa saumojen hengittävyyden. Onko tässä todellinen vaara että maalin alle kerääntyisi kosteutta ja näin myös mahdollisesti muodostaisi homeongelman vaaran? Koska en ole (edelleenkään) osannut päättää, minkäväriset seinistä tulee, olen päättänyt vetäistä ne valkoisiksi. Mutta näin ei kuitenkaan ole, vaan pinnat on käsitelty kaakelimaalilla.


Itse työ aloitettiin irrottamalla suihkut ja pesuainetelineet seinästä , jonka jälkeen irrotettiin silikonit, koska niihin kaakelimaali ei tartu. Lattialle ja seinille on omat maalinsa useissa eri värisävyissä. Kaakelit voi nimittäin maalata.

Find this Pin and more on Home Inspiration: Workspace by CoCodeStudio. Valitettavasti etsimääsi sivua ei löytynyt. Tuote on joko myyty tai ilmoitus on vanhentunut. Upea kylpyhuonemuutos pienellä pintojen ehostuksella! Olen harmitellut useampaan otteeseen sitä, että kaakelimaali ei kestä kulutusta.


Välitilan laatoituksessa taatusti. Mustanharmaa on liian tumma. Hei, olisi kiva kuulla kokemuksianne Vlattiamaalista?


Eli maalattiin seinät ja lattia K- raudan valikoimasta löytyvillä v- kaakelimaaleilla. Tää vaihtoehto sopii mun . Näin maalaat kuivien tilojen kaakelit. Katso Tikkurilan Maalilinjan asiantuntijan vinkit kaakeleiden. Tuleeko yhtään halvemmaksi kuin itse laatoittaminen ? Maalit on hommattu, seinät pesen viimestään lauantaina että kerkiää kuivua.


Seinässä kaakelimaali on edullinen ja toimiva ratkaisu.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje