Tyhjät maustepurkit

Olisiko kellään nakata ideoita siitä, miten tyhjiä SantaMarian lasisia maustepurkkeja voisi hyödyntää? Purkki on kyllä pieni mutta varsin sievän muotoin. Kauniita lasisia maustepurkkeja voi käyttää omien mausteseoksien tekemiseen tai valmiiden mausteiden säilyttämiseen. Purkeissa on kierrettävä korkki, joka loksahtaa paikoilleen kolmeen eri asentoon: kaatoaukko, sirotin tai suljettu. Maustepurkki kirkkaalla myllykorkilla.


Materiaali: muovi (pet) Korkeus n. Tuotteen saatavuus: Varastossa, toimitusaika yleensä 4-päivää. Tuote on lisätty luetteloomme keskiviikkona, 27. Määrä: Asiakkaat jotka ovat ostaneet tämän . Tässä kattava kuuden maustepurkin setti. Valmistusmateriaaleina ruostumaton teräs sekä lasi. Purkeissa on kussakin kolme erilaista sirotus-astetta ja lisäksi neljäs asetus sulkee purkin hermeettisesti pitäen aromit sisällä.


Tyhjä maustepurkki displayssa. Yhden purkin koko on ml. Hauskat, valkoiset maustepurkit joiden kyljessä lukee pippuri tai suola jne. Messinginväristä spray-maalia saa esimerkiksi Prismasta.


Nahkanarua voi ostaa suutarista tai askarteluliikkeistä. Katseenkääntävän kauniit ja kätevät minimaustepurkit on tehty käytetyistä marmeladipurkeista. Hiukan isommat maustepurkit syntyvät samalla idealla vaikka vauvanruokapurkeista.


Näin askartelet keittiöön tyylikkäät maustepurkit - ota tyhjät lasipurkit uuteen käyttöön. Paperiset joulutähdet kulta-hopea 37mm n. Adressin välipaperi vaaleanharmaa n. Heirolin ajaton ja suoralinjainen lasinen maustepurkki teräskorkilla. Lasipurkki kierrekannella.


Purkin sirotinosa on muovia. Varaston kevätsiivouksen yhteydessä löytyi mummon vanhat maustepurkit muovikassista. Tuli mieleen kaikki ne tyhjät purkit Paskat kirppislöydöt -blogissa. Mä oon ostanut joitain vanhoja ( tyhjiä ) maustepurkkeja muutamalla kymmenellä sentillä kappale. Keittiön maustepurkit ovat pikkuhiljaa vihdoinkin saaneet uuden lookin!


Purnukat ovat siis entuudestaankin jo maustepurkkeja , liotin niistä vain etiketit irti. Kun olin saanut tehtyä kaikki sillä hetkellä kaapissa olevat tyhjät purkit valmiiksi, olin vielä ihan intoa täynnä tekemässä lisää. Verkko keittiöpurkki Kurt Ekholm Arabia.


Vanha pieni peltinen maustepurkki - Mc Cormick. Arabian sininen keittiö sarjan maustepurkit. Sisältö on helppo nähdä riippumatta siitä, missä purkki on.


Aiheeseen tyhjät maustepurkit liittyvät haut.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje