Ristiäisiin pukeutuminen talvella

Olen ensimmäistä kertaa eläissäni tullut tädiksi ja samalla sain kunniatehtävän olla kummitäti! Ristiäisistä minulla ei ole aiempaa kokemusta. Pukeutuminen ristiäisiin 21. Vieraiden pukeutuminen häissä 27. Lisää tuloksia kohteesta keskustelu.


Keskustelu - Miten juhlavasti ristiäisiin pukeudutaan?

Asuun sopivat juhlakengät. YO- juhlissa ja valmistujaisjuhlissa tai rippijuhlissa. Korujen ja muiden asusteiden avulla voi vähän . Kastejuhla – pukeutumisetiketti. Vaikka kastejuhla pidetään usein kotona, sen ei tarvitse laskea pukeutumisen tasoa – onhan kyse juhlasta.


Siistit pyhävaatteet ja sisäkengät ovat sopiva valinta sekä aikuisille että lapsille. Kyseessä ei siis ole firman pikkujoulut, mutta jos on rohkea ja näyttävä pukeutuja muutenkin, ei tarvitse taipua hiirulaiseksi ristiäisissä. Jos taas hiihtää kesät ja talvet harmaissa vetimissä, saa nilläkin tulla ristiäisiin.

Jo se, että pohdit sopivaa pukeutumista , osoittaa, että haluat arvostaa . Vaatetuksesta hautajaisissa kysymys. Eli pulmana on siis, mitä voin laittaa päälle ristiäisiin ? Meillä on pian esikoisen ristiäiset ja kyselisinkin kokeneemmilta, että miten olette pukeutuneet ristiäisiin ? Talvella kun mennään talvikengillä niin minä olen ottanut juhlakengät mukaan ja laittanut ne juhliin jalkaan, en ole ollut silloinkaan sukkasilla. Onko jotain mitä pitäisi ottaa huomioon ristiäisiin pukeuduttaessa?


Juhlissa KUULUU olla kengät jalassa! Voiko äidin asu olla musta ristiäisissä ? Keikarin foorumi › Keikari › Etiketti Välimuistissa Samankaltaisia 17. Juhlava pukeutuminen on oikein. Jos olet mennyt tummalla puvulla, olet tehnyt aivan oikein. Kristillisistä juhlista kaste on ehdottomasti suurin ja arvokkain, joten siitä lähtökohdasta pukeutuminen saa olla juhlavaa.


Meillä on viikonloppuna ristiäiset , kun ystäväni esikoinen saa itselleen nimen. Pakilan seurakunnan kastepäivä. Jokainen lapsi on juhlan arvoinen. Yhdessä voidaan iloita ja voidaan hiljentyä syntymän ihmeen äärelle, joskus myös pohtimaan elämän monimutkaisuutta ja . Mitä päälle juhlakauden menoihin?


On taas se aika vuodesta, kun pikkujoulut ja muut pirskeet pistävät pohtimaan pukeutumista.

Asukone auttaa päättämään, millainen juhla-asu sopii juuri sinulle parhaiten tällä juhlakaudella! Mietityttää jo valmiiksi minkälaista vaatetta ristiäisiin laittaisi? Started by Guest Noose, May.


Ostin talvella sellaisen vaalean ohutkankaisen tunikatyyppisen paidan, jonka kanssa ajattelin esim. Liian juhlavaa pukeutumista tulee välttää. Miesvieraille suositellaan häihin pukua, joka on talvella tumma ja kesällä vaalea.


Nainen pukeutuu juhlavaan asuun, joka ei kuitenkaan saisi olla kirkkaanpunainen, kokovalkoinen tai -musta. Mikäli kokonaisuuteen kuuluu päähine, sitä voi pitää aina häiden loppuun asti. Suosittelisin minäkin kyllä kysymään vähän tilaisuuden luonteesta vanhemmiltakin, jotka ilmeisesti hyvin tunnet kun kummiksikin olet päässyt. Ovatko ristiäiset kirkossa vaiko kotona?


Suklaanruskea, vihreä ja muut vahvat, murretut värit sopivat minulle parhaiten, mutta ristiäisissä pitäisi kai olla vaaleaa. Kukaan ei määrää, että ristiäisissä pitäisi pukeutua vaaleisiin vaatteisiin. Vihreä tai ruskea käyvät mielestäni oikein hyvin, varsinkin kun juhlat ovat talvella. Sitä paitsi jos ylimääräiset kilot . Juhlia on moneen lähtöön, ja juhlapukeutuminen on vuosien varrella muuttunut vapaammaksi. Kaikkein arvokkaimmissa juhlissa.


Sen sijaan ristiäisissä ja rippijuhlissa sukulaiset ja muut vieraat voivat pukeutua rennon siististi. Muista ottaa talvella erilliset juhlakengät mukaan. Sukkasillaan hissuttelu . Helmililja:Ei voi olla liian valkoinen mekko kun kyse on ristiäisistä ! Eikö se muksu ole ainoa kenen pitäis valkoisiin pukeutua ? Nimittäin viime kuussa ystäväni järjestämät ristiäiset ja sine.


Valkoisia mekkoja tulee niin harvoin . Päällysvaatteena iltapuvun kanssa käytetään tyylin mukaista, juhlavaa, vuodenaikaan sopivaa takkia, viittaa tai saalia, talvella turkkia tai turkisjakkua.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje