Ristiäiset tarjoilu blogi

Nyt voi kyllä sanoa, että HUHHUH! Viime viikko meni ihan usvassa sillä painoin aamusta iltaan ristiäisten parissa. Samoin Karrilla oli ihan hirveästi hommaa ja.


Suolaiset kalavoileipäkakku paahtopaistinappeja aurajuustonappeja lohirieskarullia kasviswraprullia Makeat Marsispossun täytekakku Konditorio pH7. Lue 2blogipostausta aiheesta ristiäiset.

Paras tietenkin olisi, jos aikaa on varata jopa kaksi päivää kakun työstämiseen. Ensimmäisenä päivänä valmistetaan. S:n sisaret tahtoivat tosiaan järjestää nämä ristiäiset lahjana meille, joten he vastasivat tarjoilujen hankinnasta! Katie, kun kerroit blogissasi tästä runosta! Oli ehdottomasti saatava se meidän ristiäisiin , kun oli niin liikuttava!


Kaksi vuotta sitten oli ihanan aurinkoinen päivä. Meillä oli heti aamusta melkoinen hässäkkä päällä, sillä tiedossa oli meidän ihanan tytön kastetilaisuus.

Kastetilaisuus vietettiin silloisen kotimme läheisessä tilassa, jonka olimme käyneet edellisenä iltana järjestelmässä ja koristelemassa. Päätimme ristiäisiä suuniteltaessa että teemme itse kaikki tarjoilut , kuten olemme aikaisemminkin kaikkiin juhliin tehneet. Eksyin blogiisi vahingossa ja pakko kommentoida, että on todella mauttoman näköistä käyttää kirkossa noin lyhyttä hametta ja olkaimetonta toppia. Onko ristiäisille jokin tietty aika milloin ne tulee pitää? Joka tapauksessa meillä oli tänään ristiäiset ja vauva on vasta päivän ikäinen.


Nyt pitäisi muuten keksiä vauvalle bloginimi. Vauva sai kolme nimeä kuten veljensäkin, joista kaksi jälkimmäistä saattaa blogissa myöhemmin vilahtaakin, mutta etunimeä en tule täällä kertomaan. Mietinnässä on, kutsutaanko vauvaa blogissa keskimmäisellä nimellä kuten Veikkoakin, vai saako vauva . Anteeksi sitä, että rakas ihana blogini on joutunut. Näin painajaista, että koko blogi oli kadonnut kuin taivaan tuuliin.


Todella herkullisen näköiset tarjoilut Mukava kuulla susta ja miten teillä menee! Oli kyllä onnistuneet tarjoilut , tietysti ne kakut oli ihan parhaita. Upeat koristeet saimme bloginäkyvyyttä vastaan Juhlahumua. Ihana nimi, etenkin etunimeen tykästyin kovasti :) Ja kaunis perhekuva, ihanat tarjoilut ja koristelut.


Kuvat ovat tällä kertaa veljeni ottamia (lukuunottamatta kuvia ja 6).

Ristiäiset : tunnelmia ja tarjoiluja. Kerroinkin eilen ristiäisten kastetilaisuudesta kirkossa. Kasteen jälkeen siirryimme kotiin juhlimaan päivän tähteä. Tähdet toistuivatkin juhlien teemana. Halusin muistaa vieraita vielä jollain kiitoskortin lisäksi.


Ajattelin, että lapsille sopisi hyvin Minna bakesin Sugar Cookiet persikalla marmoroituna ja aikuisille keksin Teeleidin teen. Meillä myydään myymälässä Teeleidin teetä ja valikoin niistä lempparini vieraslahjaksi. Kuvat on ottanut Endorfiinikoukussa- blogin Elina.


Minua hykerryttää edelleen. Keitto oli valehtelematta. Yksinkertaista tarjoilussa. Nyt päästään itse ristiäisjuhlien kuvasadon pariin :) Juhlia tosiaan vietettiin sunnuntaina viikkoa ennen juhannusta, kauniissa, sopivan lämpöisessä kesäsäässä. Kerrankin oli kelit kohdillaan ja osa vieraista saikin sopivasti asettaa kahvikupposensa terassin puolelle - sisällä istumapaikkoja ei . Blogivuodenhan voi hyvin aloittaa tammikuun lopussakin, voihan ;)?


Meillä juhlittiin ristiäisiä viime viikonloppuna. Helpotti muuten tarjoiluja kummasti, kun ei tarvinut miettiä kakun leipomista ja koristeluja. Olin kakkuun ihan hurjan . Viime lauantaina vietettiin esikoisemme ristiäisiä. Perjantai menikin kokonaan tarjottavia leipoessa ja siivousta tehdessä, ihan yötä myöten. Mutta kylläpä lopulta saatiin oikein onnistuneet ristiäiset tarjoiluja myöten!


Eilen oli vihdoin ristiäispäivä ja enää ei tarvitse sanoa tyttöä vauvaksi vaan voi käyttää ihan nimeä. Tosin ainakin omaan suuhun vauva. Sisälle sijoitimme ylimääräisen tarjoilupöydän , jotta sain katettua kahvipöydät valmiiksi ja tarjoiluiden ottaminen helpotuisi.


Ihan kaikki kuvat eivät mahtuneet albumiin ja juhlia edeltävänä iltana keksin kiinnittää kuvista pienen gallerian tarjoilupöydän viereen. Kummasti sitä vain jaksaa kun tietää, että on ainutlaatuinen tapahtuma. Ja hyvä suunnittelu on kyllä tietysti kaiken a ja o. Ja lisäksi se suunnittelu on vielä niin ihanaa, aina kun on yksin ajatuksiensa kanssa voi mielessään miettiä mikä olis hyvää, selata blogeja ja katsella lehtiä sillä silmällä.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje