Ristiäiset kattaus

Kauniit kertakäyttöastiat sopivat hyvin vauvajuhliin, ristiäisiin tai pienokaisen muihin ensimmäisiin juhliin. Pienen tytön ristiäiset toteutettiin yhteistyössä ihanien yritysten kanssa. Katso vinkkimme tarjoilujen ja koristelujen suhteen! Järjestä pikkuprinsessalle kauniit ja ikimuistoiset ristiäiset.


Pienen ensimmäinen juhla voi olla kuplivan iloinen tilaisuus, jonne kutsutaan kaikki ystävät ja sukulaiset tai tunnelmallinen hetki vain aivan lähimpien kesken.

Valitse juhlapaikaksi kaunis juhlasali, oma koti tai lämpimänä kesäpäivänä mökin pihamaa. Palvelemme Sinua aurinkoisesti ja ammattitaitoisesti vuoden kokemuksella, tervetuloa! Lahja- ja juhlaliike Pirteä Paketti.


Häät, ylioppilasjuhlat, rippijuhlat, nimenanto, kaste. Nyt bloggaan minulle erityisen merkitykselliset juhlat! Nämä ovat ensimmäiset juhlat, jotka olen suunnitellut jollekin muulle kuin itselleni.


Luotsasin hyvän ystäväni läpi juhlavalmistelujen ja tällaiset vaaleanpunaiset kastejuhlat niistä tuli. Kun perheeseen syntyy ensimmäinen lapsi, vanhemmat valitsevat lapselle sukunimen.

Sama sukunimi annetaan perheen kaikille lapsille. Se voi olla isän tai äidin sukunimi tai parin yhteinen sukunimi. Lapselle on annettava etunimi kahden kuukauden sisällä syntymästä.


Mikäli lapsen vanhemmat, tai . Siisteys on puoliruokaa, sanotaan ja kaunis kattaus silmänruokaa. Kun kaikki osiot on kattauksessa ajateltu ja harmonisesti yhteen sovitettu, isäntäväki voi ylpeänä kutsua vieraansa pöytään ja vieraat tuntevat olevansa tervetulleita. Kummit ovat kunniavieraita ristiäisissä ja häissä papin ohella. Kauniilla tilaisuudella on monta nimeä.


Ristiäiset , kastejuhla, nimiäiset. Vauvalle annetaan nimi yleensä tämän ollessa 5-kuukauden ikäinen. Arvata saattaa, että tuoreilla vanhemmilla on melkoisesti muutakin puuhaa kotosalla kuin pelkästään juhlien järjestäminen.


Mutta mistä tulisi lähteä liikkeelle? Juhlakoristelu ja kattaus. Oli kyseessä sitten ristiäiset , lastenjuhlat, valmistujaiset tai vaikka kesäjuhlat, löydät kaikki tarvittavat kattauksen koristustarvikkeet Sinellistä.


Valikoimassa on ilmapalloista saippuakupliin ja pöytäliinoista lautasliinoihin kaikki. Laaja valikoima kaikkea ihanaa kutsuista koristeisiin kastejuhliin seikä erilaisiin lastenjuhliin!

Kortit ja koristeet ihaniin ristiäisiin. Ihanat kutsukortit ristiäisiin. Persoonalliset nimikoidut servetit. Koristele suloiset cup caket ja kakut. Muistoksi ristiäisistä tauluvieraskirja.


Kaikki ihanat muistot vieraskirjaan. Pidämme ristiäiset kotona. Minä mietin aivan samaa pojan ristiäisiin , mutta päädyin pieneen kukka-asetelmaan eikä hintaa tullut kuin alta euroa. Meillä oli neidin kastejuhla huhtikuussa ja oli ihanan aurinkoinen kattaus , kun oli koivunoksissa pienet lehdet, keltaisia leinikkejä vaan sekaan!


Ruusuin koristeltu ristiäiskakku. After work tyttöjen kanssa Helsingin Esplanadilla sijaitsevassa italialaisessa Presto ravintolassa. Lue lisää postauksesta ja katso kuvat . Ajattelin kertoilla hieman meidän kastetilaisuudesta ja sen järkkäilystä. Me päädyttiin menemään aikalailla helpoimman kautta, ja varattiin kabinetti Vantaalla sijaitsevasta Backaksen kartanosta.


Toki aikaisemmin tuli katsottua kuvia kotona pidetyistä ristiäisistä ja niiden upeista tarjoiluista ja koristeluista, . Joka kodin juhlatunnelmakauppa palveluksessasi. Jos olisin fiksu, niin alkaisin jo nyt raskauden viime metreillä vähän suunnittelemaan meidän tulevia ristiäisiä. Vähän kyllä luulen, että jää väliin ja sitten hiki hatussa vauvan kanssa koitan jotain saada aikaiseksi. Hei minua kiinnostaisi lukea .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje