Quikfit teleskooppivarsi

Kevyt ja kestävä alumiinivarsi, joka on kätevä ja helppo kuljettaa mukana. Automaattilukitus, kaksoissalpa lukitsee varren ja QuiKFit- työskentelypään turvallisesti yhteen. Kätevä ripustuslenkki ja materiaali kevyttä alumiinia.


Tuotesetti sisältää kevyen Quikfit - teleskooppivarren ja räystäskourunpuhdistajan. Kaareva saha on erinomainen korkeiden puiden ja suurempienkin oksien karsimiseen. Varren materiaali on kevyttä alumiinia.

Koukkumainen pää tekee sahaamisesta vakaampaa ja pitää terää paikallaan. Oksasahan terän alareunassa olevalla veitsellä voi viimeistellä sahausjäljen sekä poistaa kuivia ja pieniä oksia. Tilaa laadukkaat puutarhatyökalut Stockmannilta!


Osta Saha ja teleskooppivarsi Quikfit helposti Tokmanni-verkkokaupasta. Ulottuvuus kuuteen metriin saakka. FISKARS RÄYSTÄSKOURUN PUHDISTAJA Harjan ja raaputtimen yhdistelmä puhdistaa räystäskourut tehokkaasti.


Optimaalinen työskentelykulma voidaan säätää molempiin päihin erikseen. Tuotetta saatavilla rajoitettu erä. Kaksiosaisen teleskooppivarren ulottuvuus on jopa metriä.

Se on hyvä tuote, jonka toimitus hoidetaan heti kun sitä saapuu varastoon (1-viikkoa). Vertaa hintoja ja tilaa heti. Teemme tutkimusta ja kysymme onko tarvetta laitteelle jolla pystyy maasta käsin puhdistamaan räystäskourut? Laitteessa olisi teleskooppivarsi joka on sä.


Functional Form -paistolasta -. FISKARS QF VAIHTOVARSI 145CM. Fiskars-monitoimileikkureiden jatkovarsi. QuikFit - puutarhan monitoimileikkuri. Lähetämme tuotteet 1-arkipäivässä.


Heti omasta varastosta kpl. Lisää ostoskoriinturris hotel turron de. Powergear x pensassakset hsx92. Puutarhan teleskooppileikkuri up86. Harja ja raaputin ovat liikuteltavia, joten molempiin voi säätää itselle sopivan . Kypsät omenat sujahtavat pussiin mukavasti muovisten ohjureiden avulla.


Poimuria voi hyvin käyttää myös muille . Halvin hinta € (€ toimituskuluineen).

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje