Piparjuuritahna prisma

Piparjuuritahna - Felix-piparjuuri antaa sopivasti potkua esimerkiksi kylmiin kastikkeisiin. Tarjoa raikkaan salaatin kanssa! Lohi-piparjuurilaatikko, annosta. Kyllä piparjuuritahnaa on kaikissa hyvinvarustetuissa kaupoissa, ainakin isommissa K- ja S-kaupoissa.


Varmimmin sitä löytää Prismasta tai Citymarketista. No joka tapauksessa ap:lle, että taidettiin saada ihan aitoa wasabia Liettuassa Kaunasissa kun olimme ravintolassa syömässä. Suomessa on totuttu miedompaan makuun ja siellä vwasabin mennessä suuhun meinasi henki lähteä, . Kotitekoinen piparjuuritahna. Meidän isälle piti aina tuoda Saksasta piparjuuritahnaa. Pienenä en voinut käsittää, miksi joku haluaisi vapaaehtoisesti syödä jotain niin kauheaa, mutta toisaalta mitäpä minä nyt lapsena syömisen iloista muutenkaan ymmärsin.


Kastikkeessa voi käyttää kermaviilin tilalla myös esimerkiksi tuorejuustoa tai creme fraichea. Prisman uutiskirjeestä saat ajankohtaista tietoa kampanjoista, uutuustuotteista, tarjouksista sekä muista eduista! Niiden kanssa kastikkeesta tulee vähän paksumpi. Kermaviilipohjainen kastike on kevyempi, mutta rakenne juoksevampi. Halkaise avokado, poista kivi ja lusikoi hedelmäliha kulhoon.


Soseuta haarukalla tai sauvasekoittimella. Notkista sitruunamehulla ja ranskankermalla sekä mausta piparjuuritahnalla ja ripauksella suolaa. Avainsanat: avokado piparjuuritahna. Välimuistissa Samankaltaisia 14. Spice Up Vihreä Thai currytahna.


Truly Indian tandooritahna. Yutaka Wasabi piparjuuritahna. Nyt viimeinen näistä kastetarjoiluista, ja jälleen kerran herkullinen sellainen. Crustadit pehmenivät nopeasti, eli vaikka ne pursotettiin valmiiksi vasta noin 1-tuntia ennen tarjoilua, . Lautanen, Prisma Itäharju.


Kotipellon puutarhan Mimis-vesikrassia. Keitä perunat ja jäähdytä. Sekoita piparjuuritahna , majoneesi, ranskankerma ja sitruunamehu.


Tämä ohje on alunperin Kinuskikissan kirjasta, mutta olen sitä hiukan muuttanut. Poro sopii piirakkaan erinomaisesti ja antaa vaihtelua perinteiselle kinkulle ja kanalle, ja piparjuuresta tulee mukavasti potkua täytteeseen. Vinkiksi voin kertoa, että tuota kyseistä piparjuuritahnaa myydään kylmähyllyssä, . Mausta suolalla ja valkopippurilla.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje