Peruutuskameran asennus fiat ducato

Eli meinaan ostaa peruutuskameran , koska käytän autoa myös arkiajoissa ympärivuoden, niin välillä tulee suhattua ahtaissakin paikoissa . Lähinnä kaipaa tietoa siitä, onko. Pitää asentaa pieni lippa kameroitten päälle. Minkälaisen peruutuskameran tarvitset?


Suuri osa matkailuautoista on tehty kuorma- ja pakettiautojen rungolle.

Merkkikohtainen osa sopii suoraan alkuperäisen jarruvalon paikalle. Helppo ja siis asennus – porauksia ja läpivientejä ei tarvita. Jarruvalo toimii asennuksen jälkeen normaalisti. Olisiko 1DIN:ien kohdalla 2DIN-aukossa jokin asennuskehys , jolla tehdään se 1DIN-aukko ja lokero.


Millainen peruutuskamera ? Lisää tuloksia kohteesta karavaanari. Siisti asennus , ei ylimääräisiä läpivientejä.

Lisäjarruvalon paikalle sopiva laadukas peruutuskamera. Laadukas Sharp CCD-kuvakenno. Ducaton sulakkeet viestiä 24. Sisäänrakennettu mikrofoni. Kamera asennetaan takajarruvalon tilalle Plug and play tyylisesti.


Mitään porauksia tai leikkauksia ei tarvita. Ainoastaan kuvasignaalin kaapeli näytölle on. Sisältää kameran, uuden jarruvalon lasiosan ja asennukseen tarvittavat johdot. Kamerassa säädettävä kuvakulma (1astetta) ja IR-pimeänäköledit. Huomaamaton, tyylikäs ja laadukas sekä helppo asentaa.


Kaikki apu on tervetullutta – kuten WAECO-peruutuskamerajärjestelmät, joiden jälkiasennus käy vaivattomasti. WAECO- peruutuskameraan yhdistetään navigointijärjestelmä, multimediasoitin tai multimedianäyttö. Saatavilla tuuman kojelautanäytöllä tai ilman.


Näytöllinen paketti sisältää kaikki tarvittavat kaapelit asennusta varten. Käyttöjännite 12V IR-ledit Kuvakulma 1astetta. Kameran kuvanlaatu on käsittämättömän hyvä ja fiksusti suunnitellun muotoillun ansiosta voit asentaa sen muutamassa minuutissa alkuperäisen jarruvalon tilalle.

Sveitsiläinen Zenec on johtavia mallikohtaisten autolaitteiden valmistajia. Maaliskuun lopulla Zenec tuo myyntiin musiikkisoittimen ja navigaattorin yhdistelmän, jonka toiminnot on tehty erityisesti matkailuautoja varten. Laitteen valikot ja navigointi ovat suomenkielisiä. Uuden soittimen erikoisuuksia on .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje