Babyliss twist secret blogi

Viikko takaperin käväsin nopeasti Forumissa asioilla, ehkä hieman jopa shoppaamassa mutta pääasiassa käväsin Forumin isossa uudessa Gigantissa nappaisemaan tämän hieman ”ihmeellisen” Babylissin twist secret laitteen käyttöön, josta kuulettekin enemmän sitten videolla. Kipitin rappuset alakertaan . Sain hetki takaperin Forumin Gigantilta itselleni testiin uuden Babyliss Twist Secret hiuslaitteen, ja päätin siitä inspiroituneena kuvata teille pienen hius” tutoriaalin”! On muuten ihan mahtavaa kun Helsingin ytimessäkin on nykyään Gigantti, ja kodinelektroniikkaa saa helposti oman kodin läheltä. LukittuOnko muillakin ikävä jo HEL-NYC muijaa?


Letityslaite saatu blogiin. Babyliss tuotteet ovat kyllä tuttuja mutta juuri tällaista en ole koskaan nähnyt =D. Kahdella arvalla mukana arvonnassa! Mijn blog: http://theimagepartner.


Instagratheimagepartner Facebook: TheImagePartner. INSTAGRAM - @uinoo FACEBOOK - Uino. Puuttuu: blogi Babyliss Twist Secret luo kauden tyylikkäimmät letit - Gigantti https://www.


Välimuistissa Samankaltaisia Trendikkäät letit - helposti ja nopeasti. Olet varmasti nähnyt ja lukenut uusimmasta hiustenmuotoilutrendistä, joka on valloittanut blogit ja muotinäytökset. Sinulle, joka olet trenditietoinen, on Babyliss Twist Secret täydellinen apuri luomaan tyylikkäät kampaukset. Miesten sormet ovat kuin nippu siittimiä.


Niillä ei pikkunäppäriä näperrellä. Naiset puolestaan eivät kelpaa renkaanvaihtoon. Hiuksista puheen ollen, oletko tutustunut tällaiseen: BaByliss Twist Secret hiusmuotoilija?


Vaikuttaa hämmästyttävältä… Vastaa. Tykkään itse elämää helpottavista laitteista, mutta noita tuota vastaavia olen aina hieman naureskellut, sillä sen tekemä lopputulos syntyy . Arvonnassa Babyliss Twist Secret letityslaite. Blogisynttäriarvontojen toiseksi viimeistä arvontaa viedään ja sain arvottavaksi meidän Sofian lempilaitteen Babyliss Twist Secret letityslaitteen.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje