Teema syvä lautanen punainen

Syvä punainen lautanen , jonka halkaisija on cm. Lisäksi kausivärejä saatavilla toisinaan. Teeman pelkistetty muoto palvelee useampaa käyttötarkoitusta ja taipuu mitä erilaisimpiin tilanteisiin.


Syvä lautanen punainen 21cm jokapäiväiseen käyttöön. Teeman monikäyttöiset ja monipuoliset astiat on luotu yhdisteltäväksi.

Sopii niin trendikkääseen kuin klassiseen kattaukseen. Teemalla onnistut luomaan yksilöllisen astiaston vaativiinkin tarpeisiin. Teeman värien rikkaus ja yhdistelymahdollisuudet ovat ainutlaatuisia. Kulhon halkaisija 1mm.


Postituskulut tai nouto Retronomi -liikkeestä, Lönnrotinkatu 4 Helsinki. Kokoa upea setti tai yksittäisiä tuotteita. Se on klassisen varma valinta jokaiseen päivään ja kaikkiin kattauksiin.

Taika Espressosetti punainen osaa. Teema syvä lautanen punainen Iiittala. Muumit Muki Sosuli l. Yhdessä lautasessa lohkeamaa, näkyy kuvassa. IITTALA TEEMA LAUTANEN CM SYVÄ CELADONIN VIHREÄ.


Alhaiset hinnat ja nopea toimitus. Scandinavian Design Center. Tuote, Hinta, Varastosaldo. Minulla on teema -sarjaa, mutta sen sarjan syvät lautaset ovat todella huonot!


Meillä ruokailuastiat jotain halpahallin eurokamaa. Parhaillaan pesen kolmeen kertaan et lähtee puhtaaksi (koneessa siis). Muutama laadukkaampi lautanenki olemassa ja ne lähtee kyllä samassa pesussa ihan ok.


Kestääkö noissa teeman lautasissa pinta suht kovaa käyttöä? Myydään kuvassa olevat ruskeat teeman syvät lautaset. Maisema Arabia, 0kpl lautaset halk.


Suuri valikoima syviä lautasia netistä.

Nopeat ja turvalliset toimitukset! Functional Form LIESIOPTIMOIDUT PAISTINPANNUT cm. Tervetuloa Arabian sivuillemme,antiikin ja keräilyn maailmaan.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje