Reim isännöinti lappeenranta

Päätoimiala on isännöintipalvelujen tuottaminen asiakasyrityksille. Näistä suurin osa on asunto- osakeyhtiöitä. Isännöintipalveluita tuotetaan lisäksi liikekiinteistöille ja vapaa- ajan kiinteistöille.


Kylmänä pakkasyönä lauantaina. Toimitusjohtajana toimii Saija Margit Hannele Toivonen.

Näytä roolit muissa yrityksissä (18). Yrityksen liikevaihtoluokka: Ei tiedossaLähde: . Yhtiön toimialana on isännöitsijätehtävien , kiinteistönhuoltotehtävien, siivoustehtävien suorittaminen, arvopaperikaupan harjoittaminen, lomaosakkeiden . Tunnemme alueen kiinteistömarkkinat ja jo yli vuoden vankalla kokemuksella teemme onnistuneita kauppoja. Koulutetut välittäjämme ovat asiantuntijoita alueellaan, olemmehan toimineet jo yli vuotta!


Mikäli etsit toimitiloja yrityksellesi tai haluat myydä tai vuokrata toimitilasi, ota meihin yhteyttä ! Tiedot yrityksistä, tuotteista ja palveluista helposti ja nopeasti fonecta. Ennen USA:n työmatkalle lähtöään kävin Multasen autolla kahdestaan Joensuussa neuvotteluja uuden isännöintiyhtiön ostosta.

Ennakkoperintärekisteri, Voimassa. Hänen käsissään on vankka enemmistö maan kolmanneksi suurimman isännöintiyhtiön Reim Group Oy Ltd:n osakkeista. Työnantajarekisteri, Voimassa . Alalla ei ole Multasta mahtavampaa henkilöomistajaa. Valitsin isännöintiuran , enkä ole katunut”, Reimin . Eräs pieni nimeltä mainitsematon isännöintitoimisto Lpr. Lähde: YTJ, Kaupparekisteri, Verohallinto . Sähköposti: asiakaspalvelu.


Hakupalveluun avulla löydät helposti Isännöintiliiton yli 5jäsenyritystä nimen ja paikkakunnan perusteella. Lisäksi monet ryhmän yrityksistä ovat ylittäneet yli neljännesvuosisadan iän. Kiinteistövälitys Oy Ltd.


Toimiston yhteystiedot Brahenkatu Liikekeskus Centre, 5. Aukioloajat: ma-ti, to klo 9. Lappeenrannan Isännöitsijätoimisto. Välimuistissa Taloyhtiö. Tässä opinnäytetyössä tutkittiin asunto-osakeyhtiön laskelmia.


Opinnäytetyössä keskityttiin erityisesti kohdeyrityksen lainaosuus- ja vastike- rahoituslaskelmiin.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje