Pyykinpesukone päästää vedet läpi

Whirlpool)toimii muuten moitteetomasti,mutta päästää alta sekä otto-,että poistovedet! Koneen malli ja merkki: Candy GO 167DF - 89S Välillä jo kun koneen pistää päälle niin kone ottaa epätavallisen kauan vettä ja poistaa sen suoraan. Erikoinen pesukonekysymys 4. Pesukoneeseen jää vettä , mitä tehtävissä?


Lisää tuloksia kohteesta murobbs. Ongelma on seuraavanlainen: Kun käynnistää (tavallisen) pesuohjelman, kone alkaa ottaa vettä sisään ja päästää sen pois poistoputkea pitkin sitä mukaa kun vettä tulee. Kävin läpi myös sähköjohtojen liittimet ja kaikki näkyivät olevan paikallaan.


Käy ensin nämä kohdat läpi. Mikäli vika ei korjaannu, ota meihin yhteyttä. Tarkista nukkasihti, jos se on likainen vesi ei pääse pois ja se tulee läpi. Jos koneessa on vikaa kannattaa ostaa uusi.


Ei noin vanhaa konetta kannata korjata. Koneesta kannatta kuietnkin maksaa himan enemmän niin saa kestävämmän. Miele, AEG,Siemens Bosch on hyvä merkkejä. Muuten loistava kampe, mitä nyt näköjään ainakin asteen ohjelmaa käyttäessä näyttäisi vuotavan pohjasta pesun alkupuolella. Konetta on säilytetty pihalla tässä talven aikana useampi viikko, mutta kun otin takapelllin irti ja katoin letkut lampulla ja tunnustelin käsin läpi , näyttävät . Onko poistovesiputki lattialla?


Se pitäisi olla lattiaa korkeammalla tai kone päästää vedet läpi. Voinko välttyä ostamasta uutta pesukonetta, kun kone ei tyhjennä vettä ja jää junnaamaan ohjelmassa huuhtelukohtaan? Miten voisin korjata koneen?


Eli linkouksen aikana alkaa valua vähän vettä koneen alta,jostain kaiketi vuotaa mutta mistä? Mies oli hetki sitten viel täs ku olin koneel ja nyt se lähti. O Ja sieltä nukka sihdistöä se tosiaan puski vettä.


Sen kun irrotti niin tuli kyllä toinen litra vettä jostain koneen sisältä, mutta se oli tosiaan vaan sellainen omituinen osa, jossa oli joku tappi keskellä ja sivuilla sentin levyinen pylväsmäinen reuna molemmin puolin ja tasainen ympyränmuotinen pää toisessa päässä ja se ympyränmutoinen kierteelinen siis . Se kone toimi välillä kunnolla, välillä jätti vedet koneeseen, välillä enemmän, välillä vähemmä ja sitten alkoi se kytkin seilata omaa vauhtiaan ohjelmaa läpi , ja vika oli jossain moottorissa, muistaakseni satasen remppa, jos se kytkin itsessään olisi ollut rikki, se olis kuulemma ollut uuden koneen osto edessä . Puuttuu: päästää Pyykinpesukone rikki? Pesujauheena tuossa käyttäisin . Puhdistin sivustatäytettävän vanhan pyykinpesukoneen kayttämällä tyhjänä kuumimman pesuohjelman. Kone oli vuotanut jostain pohjalta ehkä noin pari litraa vettä lattialle. Välimuistissa Samankaltaisia 1. Sitä ennen tosin pesukoneen poistoletku työnnettiin viemäriputken seinän läpi aivan putken takaseinään kiinni ja liitoskohtaan laitettiin silikonia. Sanomattakin on selvää, että se.


Kyllästynyt vesivahinkoihin. Ainakin Whirlpooleissa myös muoviset laakeripesät rummun molemmin puolin, saattavat haljeta taikka päästää vettä laakerin sisään ja ruostuttaa sen jolloin toiminta on. Voiko takaiskuventtiili jumiintua vuosien käytön jälkeen siten että se päästää pesuveden takaisin putkistoon. Mikä muu syy voisi olla kyseessä?


Enpä taida tietää oikeaa vastausta, mutta kun on tuota meidän pesukonetta kuunnellut, niin ihan alussa se ikäänkuin päästää jonkun verran vettä läpi , ennenkuin alkaa oikeasti ottamaan ja lämmittämään sitä vettä. Ilmeisesti siellä voi olla joku hajulukon tyyppinen juttu, jonne siis jää edelliseltä pesukerralta vettä ja kone . Eilen sitten huomattiin, että kun astianpesukone pantiin päälle niin keittiön hanasta ei tullut enää kylmää vettä. Kokeilin altaan alta ja siellä oli molemmat putket lämpimänä.


Joskus aiemmin vika on ollut päällä kun sekä astianpesukone että pesukone ovat olleet yhtä aikaa päällä. Kun kone lakkasi ottamasta vettä , hanasta .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje