Pihagrilli tiilestä

Tiilestä saa näyttävän ja kestävän grillin, joka sopeutuu helposti sekä talon arkkitehtuuriin että pihan kokonaisuuteen. Huolella tehty pihagrilli kestää vuosia. Tiiligrilli muurataan routimattomalle ja suoralle alustalle.


Varsinainen muuraustyö onnistuu valmistajan asennusohjeita tarkoin seuraamalla. Katso ammattilaisten ohjeet pihagrillin muuraukseen. Makkarasesonki lähestyy kovaa vauhtia.

On siis korkea aika esitellä, kuinka valmistetaan jokamiehen pihagrilli. Tarvitset vain kasan tiiliä , muurauslaastia sekä reipasta mieltä ja ripauksen luovuutta. Näillä aineksilla saat aikaan käytännöllisen pihagrillin ! Tiilinä oli vaaleat terca- tiilet , kokoluokkaa 265×128. Muurasin sisälle tulitiilistä tulipesän ja laitoin teräkset tulitiilien väliin kannattelemaan grilliritilöitä. Tulipesään tulee siis ritilät kahteen tasoon.


Noitakka- pihagrillit ovat valmiiksi muurattuja ja toimitetaan paikalleen täysin käyttövalmiina. Hiekka- tai sepelialusta riittää. Valmiiksi muurattu tiiligrilli nostetaan sen päälle.

Tiili on aito luonnonmateriaali, joka sopii . Valmiita pihagrillejä on tarjolla joka tarpeeseen, mutta monipuolinen ja taatusti persoonallinen pihagrilli on mahdollista tehdä myös itse. Tekisinkö itse vai ostaisinko valmiin – pihagrilli kesäkeittiöön. Tee-se-itse hiiligrilli 20. Lisää tuloksia kohteesta murobbs. Aiheeseen pihagrilli tiilestä liittyvät haut.


Parhaimmillaan huolella rakennettu puugrilli on puutarhan sydän, jossa viihdytään tulen loimussa myös ruoka- aikojen ulkopuolella. Katso videolta rakennusohjeet ja tee itse grilli tiilistä tänä kesänä. K-raudan Matti-tiiligrillipaketilla rakennat vaivattomasta upean pihagrillin.


Täydellinen tarvikepaketti. Paketti pitää sisällään: valmiiksi sahatut tiilet , laastit, valuosat, luukut ja metalliosat sekä kerroskuvat pystytysohjeineen. Pienemmät mallit Aki ja Turo sisältävät pohjalaatan. Trackbacks are close but you can post a comment. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Grilliritilä puukahvoin 3x 400mm. Asiakaspalvelu avoinna arkipäivisin klo. Malliston pienin malli on helppo pystyttää vaikka itse selvien ohjeiden avulla.


Kerroskuvat osoittavat tarkasti tarvittavan tiilen ja muuraustyö on helppo tehdä muutamassa tunnissa. Projekti alotettiin inventoimalla käytettävissä olevat tiilet ja hahmottelemalla lukumäärän perusteella grillin tuleva koko.

Kokoon vaikutti myös se, että grillitasosta haluttiin tehdä riittävän iso muurikkaa ja savustuslaatikkoa varten. Muuten grillin mitotus oli varsin joustavaa, grillin piipusta tehtäisiin juuri niin . Peruslaatan ala- puolelle ja tarvittaessa myös sivuille asennetaan eristyslevyt suojaamaan maan routi- miselta. Pihagrillin rakentaminen. Kuopan syvyyden tulee olla 50–100 . Perustusten rakentaminen aloitetaan kuopan kaivamisella.


Kestävä pihagrilli kruunaa pihasi! Turossa on kaikki mitä hyvältä grilliltä vaaditaan. Upea Matti-pihakeittiö tuo aivan uuden ulottuvuuden kesäiseen ruuanlaittoon! Matin avulla valmistat mitä monipuolisinta ruokaa eikä tila lopu aivan heti kesken isommallekaan porukalle kokkaillessa.


Hellan puolelle voit viritellä vaikka muurinpohjapannun tai keitellä uusia. Tutustu huikeaan valikoimaamme ja tilaa pihagrilli kätevästi kotiin toimitettuna! Teppo on upea pihakeittiö tiilipiipulla.


Piippu vie savut pois grillaajan välittömästä läheisyydestä. Ritilän korkeutta voidaa.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje