Paras belgialainen vohvelirauta

Waring Belgian vohvelirauta WW180E - Hemmottele itseäsi herkullisilla belgialaisilla vohveleilla. Lisäksi se on helppo puhdistaa. Iso vohvelirauta jolla paistat aina täydellisiä ja rapeita vohveleita.


Paksummat paistopinnat ja erikoislämpövastukset jakavat lämmön tasaisesti, ja vohveleista tulee kauttaaltaan rapeita. Joskus voi kokeilla jopa suolaista vohvelia tai sitten valmistaa vohveleita belgialaiseen tapaan esimerkiksi banaanin ja suklaakastikkeen kera.

Belgialainen vohvelirauta onkin yksi suosituimmista tuotteistamme. Vohvelien päälle sopii laittaa niin hedelmiä (miten herkullista on esimerkiksi mansikka-kiivi- banaani-yhdistelmä), . Olen ajatellut ostaa vohveliraudan. Unohdin, ettei köyhällä ole varaa ostaa halpaa.


Haksahdin ensin halpisvohvelirautaan – eihän sitä niin usein käytä. Klassinen virhe: Paistoipa sillä millaisen taikinan tahansa lopputulos oli luokaton. Koska en halunnut tehdä samaa virhettä tuplasti, luin jokseenkin kaiken aiheeseen liittyvän ja kokosin teille .

Meiltä löydät vohveliraudat merkeiltä, kuten Wilfa ja Åviken ym. Tee ostoksia nopeasti ja. Huolimatta, etsitkö kaksoisrautaa tai yhdellä levyllä varustettua vohvelirautaa, teflon-pinnoitteella tai ruostumattomasta teräksestä, löydät sen täältä. Tarvitsetko vinkkejä oikean. FI:ssä belgialainen vohvelirauta vertailet vaivattomasti kaikki merkit, materiaalit ja hinnat - ja löydät itsellesi parhaat diilit!


Perillä tiistaina–keskiviikkona tai heti myymälöistä. Gaufres vohveliraudalla paistat belgialaisia vohveleita! Termostaatista on helppo säätää haluamasi paistoaste.


Kahvan lukitusmekanismi pitää kannen paikallaan ja merkkivalon muuttuessa punaisesta vihreäksi ovat vohvelit . Lisää vain suklaakastike ja mansikat tai oman valintasi mukaan! Perinteiset belgialaiset vohvelit valmistuvat Cloerin laadukkaalla vohveliraudalla kuin itsestään. Sano hyvästit valmisvohveleille! Tällä vohveliraudalla valmistat perinteisiä Belgialaisia vohveleita.


Mulla on Silver Crestin vohvelirauta , jolla voi tehdä paitsi belgialaisen , myös esim pieniä leivoskuoria, eli samaa sarjaa mutta eri myyntikerralta. Päädyin pääsiäisen kunniaksi testaamaan laitetta. Olemme tehneet monilla eri ohjeilla, mutta tämä oli selkeästi paras !

Rauta paistaa kaksi belgialaista vohvelia samanaikaisesti. Tällä raudalla paistat täydelliset belgialaiset vohvelit, jotka ovat tavallisia vohveleita paksummat. Rauta on 9wattia teholtaan ja non-stick -pinnoitteen ansiosta vohvelit irtoavat helposti ja rauta on helppo puhdistaa.


Jälleen tuli hankittua yksi keittiövempain lisää, nimittäin belgialainen vohvelirauta. Lähde: Celebration Treats. Lidlin mainoksessa Lue lisää. Kesän paras vadelmakakku ei vaadi paistamista — jokaisen herkuttelijan tulisi osata tämä. Olemme keränneet valikoiman hintoja eri jälleenmyyjiltä ja julkaisseet ne tällä sivulla.


Ei ole ennen ollut yhtä helppoa yhdistää alhaisia hintoja hyvään palveluun. Sinun tarvitsee vain klikata PARAS.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje