Klippoteket silver shampoo

Silver Shampoo poistaa keltaisuutta ja korostaa hiusten vaaleutta. Kirkastaa vaaleat sekä luonnollisesti harmaantuneet hiukset. Tuoteinfo: Vaaleille, vaalennetuille ja luonnon harmaille hiuksille.


Pese hiukset shampoolla ja huuhtele. Hiero Balsam hiuksiin, anna vaikuttaa 1-minuuttia, huuhtele.

Silver Balsam poistaa keltaisuutta ja korostaa hiusten vaaleutta. Vaaleista vaaleimmat kutrit, ilman keltaisuutta? Toimituksemme vaaleaveriköt testasivat markkinoiden hopeashampoot ja -hoitotuotteet. Millaisia muutoksia oli nähtävissä?


APUAAAAA DDD: (hopeashampoo) mun hiukset on pilalla! Ymmärtääkseni hopeashampoon teho perustuu pitkälti optiseen vaalentamiseen (shampoon violetti väri taittaa pois hiusten keltaisuuden). Klippoteketin hopeashampoo on muuten mielestäni hyvä tuote, vastaa teholtaan esim.


Joicon hopeasahmpoota, joka minulla on tällä hetkellä käytössä.

Olen jokaisen vaalennuksen jälkeen laittanut tätä vaikuttamaan päähäni. Tulos on aina ollut todella hyvä. Hinta tällä tuotteella ei ole paha.


Parhain hopeashampoo mitä olen koskaan käyttänyt. Jos jotain huonoa pitäisi etsiä niin ehkä se, että tämän kanssa on helppo sotkea nimittäin melko vetisen oloista. Klippoteket Silver shampoo huutokaupataan aloitushinnalla € paikkakunnalla MIKKELI. Olen kyllästynyt tummahkoihin, maantienharmaisiin hiuksiini. Latvani on värjätty vaaleiksi, ja ajattelin niitä nyt saada valkeammiksi hopeashampoolla.


Kysymys kuuluu, voiko näitä kehutuimpia hopeashampoita ( Klippoteket silver shampoo , Cutrin catch the color-hopeashampoo, Nexxus Simply Silver) . Nyt tarvittais vinkki hyvästä hopeashampoosta. Huomasin juuri, että vaaleaksi värjätyt hiukseni ovatkin muuttuneet lämpimän kullanvaaleasta. Erittäin kosteuttava shampoo antaa kiiltoa ja uutta eloa kuiville hiuksille. Siksi hyvä hopeashampoo onkin erittäin tärkeä apukeino. Luin näistä hyviä kokemuksia muista blogeista, ja koska hinta ei kirpaissut päätin ostaa nämä kokeiluun.


Yllätyin siitä miten pehmeäksi shampoo jätti hiukseni, yleensä kun hopeashampoot on hieman takuttavia. Hoitoaine oli hieman kevyempi, mutta riitti kuitenkin . Kestää ihan mielettömän pitkään, kun tällä ei tosiaan tarvitse läträtä paljoa, että keltaisuus taittuu.

Tosi vahva ja tehokas siis, millään muulla aineella en ole saanut näin hyvää lopputulosta! Tar bort gula nyanser och ger en vitare lyster. Fräschar upp dina blonda slingor och ljusa färger. Ger även naturligt grått hår ett vitaliserande lyft.


D ja sit klippoteketin silver shampoo ja conditioner oli kans tosi hyviä ja edullisiakin vielä ! I have tried them all and they are my current favourites.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje