Kanan sisäfile uunissa

Lämmitä uuni 1asteeseen. Aseta broilerin sisäfileet väljästi pellille. Nämä broilerin rintafileet syntyvät lähes itsestään uunissa ja lopputulos on taatusti mehevä. Broilerinfileetä uunissa annosta.


Kun samalle pellille lastaa perunoita, broileria, tukun mausteita ja rapeaksi lopuksi parsa- ja lehtikaalia, arkiruoka valmistuu yhdessä astiassa näppärän helposti.

Ota fileet huoneenlämpöön ½ tuntia ennen kypsentämistä. Grillaa tai paista kuumalla pannulla tilkassa öljyä yhteensä n. Mausta suolalla ja pippurilla. Kun kello soi, ota vuoka uunista ja käännä kananpalat nahkapuoli ylöspäin. Pane vuoka uuniin min 1astetta, pane munakello soimaan.


Käännä siivet paiston puolivälissä, pinnan tulee olla rapea, mutta ei palanut. Ananas paloja (omassa liemessä).

Laita uuni lämpiämään 2asteeseen. Ruskista sisäfileet pannulla kevyesti, . Seuraavaksi laita kanat vuokaan ja kaada paseerattu tomaatti koko höskän päälle. Jos tomaatti ei maistu voit korvata paseeratun tomaatin tuorejuustolla, ja täyteläisemmäksi ruoan saat kun lisäät riisin joukkoon vihanneksia. Paista uunissa 2asteessa noin tunti.


Resepti osoittaa, että hyvinkin vähillä mausteilla ja mauilla saa herkullista ruokaa aikaiseksi. Sekä kanat että perunat ovat helppoja ja vaivattomia tehdä, ja aterian saa nopeasti pöytään, kunhan muistaa laittaa uuniperunat valmistumaan riittävän aikaisin – eli ennen kuin nälkä ehtii pahasti iskeä. Tulosta Ilmoita sisällöstä. Kananpojan maustamattomia fileepihvejä. Ota tuote huoneenlämpöön n. Sivele fileiden pintaan öljyä, suolaa ja mausteita, esim.


Paneroidut pihvit voi paistaa pannun sijasta uunissa , kevyemmin ilman paistorasvaa. Mittaa kaikki aineet pussiin. Lado paneroidut fileepihvit leivinpaperilla vuoratulle pellille ja paista uunissa 2asteessa noin minuuttia.


Ja vielä niitä harvemmin saatavilla olevia fileenugetteja broilerin sisäfileestä.

Koska nämä nugetit paistetaan uunissa uppo- tai pannupaiston sijaan , ne ovat myös vähärasvaisempia ja siksi mielestäni herkullisempiakin. RAPEAT BROILERIN SISÄFILEE NUGETIT (G) (2-3:lle). Voit paistaa fileet myös . Ali Toppinen valmistaa Soppa365-ohjelmassa uunissa paahdetun kokonaisen kanan. Miten ne rintafileet tulisi oikein paistaa? Sisäfilee on broilerin paras osa.


Mikäli et pidä valmiiksi marinoidusta broilerista, on Perhetilan. Lisää paprikakuutiot, maissi ja broilerifileesuikaleet. Liuota kiehuvaan veteen liemikuutio.


Kaada nesteseos vuokaan ja sekoita vielä (seos on tässä vaiheessa liemevää). Leikkaa suippopaprika renkaiksi. Hienonna persilja ja ruohosipuli. Nosta kypsät juurekset uunista.


Sekoita kuumien juuresten joukkoon sitruunanmehu, paprikarenkaat, persilja ja . Tälläiset ruuat jotka voi heittää vain samaan vuokaan ja odottaa sen valmistumista, on ihan parhaita. Tämä toimii muuten super kivasti myös lohen kanssa, mutta kana on enemmän se mun juttu :) Kanaa , kasviksia ja hieman pariisiperunoita. Kasvikset ja mausteet voi valita oman maun mukaan.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje