Ilmankuivain cello 30 l

Se sopii käytettäväksi enintään m²:n alueella muun muassa kellareiden kuivaamiseen, pyykinkuivatukseen ja autotallin kosteudenpoistamiseen. Tehokas ja helppokäyttöi- nen kosteudenpoistaja. Poistaa epä- mielyttävän kellarinhajun.


Termostattiohjaus, poistaa kosteutta max. Turbo puhallus, ajastin ja. Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8wLzMvNS85L3BvaW50LXByby1wb21kZHAzMGRlbjEtMzBsLWlsbWFua3VpdmFpbi02MDYxMDM1OS5qcGc = .

Sopii käytettäväksi muun muassa kellareiden kuivaamiseen, pyykinkuivatukseen ja autotallin kosteudenpoistamiseen. Laitteessa termostaattiohjaus. Tehokasta Opal DG- ilmankuivainta voidaan käyttää jokapäiväisessä kosteudenpoistossa ja se soveltuu myös vesivahinkojen jälkeiseen kosteudenpoistoon. Hinta on sama , koska Classilla aina se tarjous netistä ostettaessa.


Luftavfuktare Cello liter , endast använd ett par veckor förra hösten. Mycket effektiv och är som ny. Raisio keskusta tai Turku Puistok. Käyttölämpötila, 5-°C.


Säädettävä kosteustaso, Ei.

Pakkauksen mitat, x 3x ,cm. Suositelkaa hyvää ilmankuivaajaa -rakennetun talon kellarikerroksen kostean ilman ja maakosteuden (alimmat betoniraput kesällä märät) poistoon. Onko kokemuksia bilteman ilmankuivaimesta? Mitenkähän tuo toiminee eli käynnistyykö ja sammuuko se automaattisesti saavutettuaan halutun kosteustason?


Kun kone on käynnissä kuluttaako se aina sen 400W vai tuleeko se . Rakenteet eivät pidä liiallisesta kosteudesta. Mikrobit, lahottajat yms. Etusivu › Remontointi › Lämpö, vesi ja ilmanvaihto (LVI) Samankaltaisia Osta tuotteet Prisma verkkokaupasta. Kodinkoneet Uudenveroinen Suljetut. SF_AlbertLittle_Manual_EU.


Välimuistissa Käännä tämä sivu Albertlittle. Инструкция по эксплуатации . Saimme teiltä toiveita, että Verkkotupareiden piilotetut aarteet paljastettaisiin kaikille. Tässäpä siis tuotepiilotusten järjestys tuotesivuittain sekä niille ohjaavat vihjeet: 1. Putkityöt tekee Salon Finnputki Oy 420?


Click here to find similar products.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje