E27 led 4000k

Valkoisempi värilämpötila lisää työtehoa ja. Airam LED -lamppu Vakiokupuinen. Pakkauksen mittatiedot: Korkeus: 13. Tunnelmallinen hiililankalamppu led -versiona.


Näillä saat todella hienon, raikkaan ja modernin valaistuksen kotiisi.

Erinomainen valotehokkuus. Pitkä ja kapea led , sopii korkeisiin ja kapeisiin valaisimiin. Antaa tasaista valoa joka suuntaan. Tuote tilapäisesti loppu. Tehokas, vakiomuotoinen led -lamppu.


Hong Kongin laadukkaasta ja kattavasta lamppuvalikoimasta löytää varmasti jokainen asiakas tarpeisiinsa täydellisesti sopivat led -polttimot ja led -lamput. Halkaisija: mm, Teho: 4.

Hinta 1€) Megaman PRO LED vakiokupu Ø60x1Megaman Pro Led - mallistoon kuuluu mallia, joilla voi kattaa kaikki peruskäyttöön liittyvät valonlähdetarpe. LED -lamput kehittyvät nopeasti ja tulevat todennäköisesti yhä enemmän korvaamaan muita valonlähteitä. LED -valoja on monen näköisiä, kokoisia ja muotoisia. Led -lamput tuottavat kirkkaan valon, joka ei kuitenkaan häikäise eikä kuumene käytössä. Alhaisen lämpötilan ansiosta ne ovat muita perinteisiä lamppuja . Toimittajan tuotekoodi 2. Hehku-, LED - ja erikoislamput.


Kaikki LED -lamppumme tuottavat paljon valoa mutta vain vähän lämpöä. Siksi niiden käyttöikä on erittäin pitkä. Valitsemalla LED -lampun saat käytännöllisyyttä ja kestävyyttä edullisesti. Useat LED -lamppumme ovat myös himmennettäviä. Ota askel kohti kestävää kehitystä ja siirry LED -lamppuihin.


Tilaa uutiskirje, niin saat tiedon parhaista tarjouksista ja uusista tuotteista ensimmäisenä! Laadukkaat LED -lamput edullisesti ja nopeasti verkkokaupasta. ELed -lamppu Sirius 7W.

Laaja valikoima lamppuja jokaiseen valaisimeen. Kirkas ja opaalikupuiset Illumination LED -sarjan lamput tuovat täysin eri tunnelman kotiisi sen ympärisetelevällä valolla ja tyylillä.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje