Mitä silmän iiris kertoo

Tutkimalla silmiesi väriä voit saada vahvistuksen epäilemällesi sairaudelle tai taudille, tai löytää merkkejä puhkeamattomasta sairaudesta tai ongelmasta. Entä mitä silmät kertovat ihmisen terveydestä? Iridologian mukaan iiriksen värit ovat . Niistä voidaan esimerkiksi nopeasti tarkistaa ovatko aivot kunnossa.


Lääkärit tuikkaavat taskulampun valoa silmiin nähdäkseen ovatko pupillit normaalit eli samankokoiset, pyöreät ja valoon reagoivat.

Pupilleista voidaan tehdä myös nopea päihdetesti, alkoholi . Suomen suosituin terveyssivusto, joka tarjoaa koko perheelle luotettavaa ja puolueetonta tietoa terveydestä ja hyvinvoinnista, sairauksista, lääkkeistä sekä terveyspalveluista. Iänikuinen klisee on, että silmät ovat sielun peili. Jos ihmisen silmiin osaa katsoa oikein, varsinkin pupillien mustiin aukkoihin, ne kertovat todella paljon. Amerikkalainen psykologian tutkimukseen keskittynyt Psyblog on koonnut kymmenen asiaa, jotka voidaan päätellä ihmisen silmistä.


Silmiä ei turhaan kutsuta sielun peiliksi. Joskus toivoisimme omaavamme toisen väriset silmät kuin mitä Luoja on meille suonut.

Health Body Life -sivusto määritti, mitä silmien väri kertoo omistajastaan. Monilla suomalaisista on siniset silmät. Sininen katse kertoo ihmisestä sen, että hän on luonnostaan . Mykiön edessä on iiris eli värikalvo, joka antaa silmille värin. Iiriksen keskellä on pupilli eli mustuainen. Pupilli laajenee ja supistuu ympäristön valaistuksen mukaan.


Mykiön ja iiriksen etupuolella on nesteen täyttämä etukammio, jota peittää sarveiskalvo. Sarveiskalvon jatkeena silmän takaosassa on kovakalvo. Silmä on näköelin, jonka reseptoreille soveltuva energian muoto on valosäteily. Silmä itse ei aisti valoa, vaan aistimus syntyy aivoissa. Valon pääsyä silmään säätelee silmän himmentimenä toimiva värikalvo ( iiris ), jonka aukko on mustuainen eli pupilli.


Valoa taittavia osia silmässä ovat sarveiskalvo, lasiainen ja mykiö eli . Silmälääkäri voi nähdä monta sairautta katsomalla silmiin. Joidenkin sairauksien jäljille voit päästä myös tarkkailemalla silmiäsi itse. Listasimme tavallista silmäoiretta ja sairaudet, joihin ne voivat viitata: . Jos silmän värillisen osan eli iiriksen ympärille muodostuu valkoinen ympyrä, elimistössä on liikaa kolesterolia.

Kolesterolin kertyminen voi aiheuttaa sydänsairauksia ja pahimmillaan sydänkohtauksen. Myös pienet keltaiset möykyt silmäluomen ihossa voivat kertoa kolesterolin kerääntymisestä. Erilaiset sairaudet saattavat näkyä ihmisen silmissä. Avuksi tarvitaan kuitenkin lääkäri, sillä muutoksia ei yleensä näe paljain silmin eikä silmänpohjasta lainkaan.


Muutokset silmässä voivat kertoa myös reumataudeista ja sidekudossairauksista. MITÄ KASVOT KERTOVAT SISÄELINTEN ONGELMISTA. SILMÄT Silmissä sanotaan kukkivan maksan.


Silmän koko toiminta sellaisenaan kertoo puuelementin eli maksan ja sapen ongelmista. Kun silmiä kirvelee tai kun ne vuotavat vettä tai kun niissä on painetta, tulisi hoitaa myös maksaa. Silmien väri määräytyy pupillia ympäröivän värillisen reunuksen eli värikalvon ( iiris ) pigmentistä ja valon hajonnasta silmän tukikerrokseen eli stroomaan.


Värikalvon pigmentti vaihtelee vaaleanruskeasta mustaan melaniinin määrästä riippuen. Mitä enemmän stroomassa on melaniinia, sitä tummempi . Kaksoisleuka - kertoo ylipainosta, mutta voi myös paljastaa kilpirauhasongelmat. Silmän iiriksen ympärillä on rengas - sinulla on todennäköisesti korkea kolesteroli. Huomattavat ohimosuonet - kärsit todennäköisesti korkeasta verenpaineesta, joka johtuu stressistä. Juonteet leuassa - masennus . Silmän kautta saamme jopa yli kaikesta tiedosta ja kokemuksesta.


Kun iiristä katsotaan voimakkaasti suurentavan laitteen avulla, nähdään että se on täynnä mitä pienimpiä yksityiskohtia, tuhansia hienoja valkoisia (todellisuudessa läpinäkyviä) säikeitä neljässä eri kerroksessa, alimpana musta pigmenttikerros. Tiestikö, että ruusufinnin tai borrelioosin ensimerkit voi nähdä silmästä. Lue mitä muita sairauksia silmälääkäri voi löytää. Sisältö: From näkökulmasta tieteen silmien väri ja persoonallisuuden piirteet hämmästyttävän erilaisia ​​ silmien väri Haluamme aina tietää enemmän henkilö vain tarkastelemalla.


Tuoreimmat tutkimukset osoittavat, että geeniPax, todennäköisesti tärkeä rooli välisen viestinnän pigmentti iiris ja persoonallisuuden tyyppi. Jos toisen silmän mustuainen on epätavallisen pieni ja samanaikaisesti silmäluomi on selkeästi alempana kuin terveen silmän luomi, voi kyseessä olla Hornerin oireyhtymä. Dodgen Super Bowl -automainos nostatti vihaa - mitä mieltä sinä olet? Silmät paljastavat merkkejä kehon kunnosta. Silmien valkuaisen kellertävä väri kertoo veren kohonneesta bilirubiinipitoisuudesta, jolloin taustalla voi olla mikä tahansa prosessi jossa bilirubiinia vapautuu enemmän kuin sitä hajoitetaan ja . Jotta ymmärtäisimme paremmin miten näkö toimii, käymme läpi mitä silmän eri osat tai rakenteet tekevät ja kerromme miten silmä tekee näön mahdolliseksi.


Sitten on tullut aika tarkastella tarkemmin silmän sisäosia ja kertoa miten voimme nähdä auringon nousevan tai aamulehden.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje