Tahranpoisto sooda

Tavallisesta ruokasoodasta saattaa löytyä apu esimerkiksi kangassohvaan tai keittiön tuolien istuinosaan tulleiden tahrojen poistoon. Soodan käyttö ei varsinaisesti muuta tahranpoiston keskeisiä niksejä, sillä soodaakin käytettäessä tahra tulisi saada poistettua kankaasta mahdollisimman tuoreena – ennen kuin tahra . Tahranpoisto vaatii kuitenkin aikaa ja vaivaa. Myös mikroaaltouuni puhdistuu soodan avulla, kun mikrossa lämmittää kupillisen vettä, jossa on ruokalusikallinen soodaa. Mitään yleispätevää tahranpoistokikkaa ei ole olemassakaan, sillä tahranpoisto riippuu kolmesta asiasta: mitä ainetta tahra on, mitä materiaalia vaate on ja kuinka.


Pyyhekumilla hankaaminen. Jos matolle on päätynyt rasvaista ruokaa, lapsen oksennusta tai lemmikin pissaa, kokeile tahranpoistoa ruokasoodalla. Sooda puhdistaa, desinfioi ja poistaa epämiellyttävät hajut matosta.


Imeytä tahra ensin rättiin tai talouspaperiin. Nopeus on valttia – ainakin tahranpoistossa ! Sotkiko kynttilän steariini pöytäliinan ja pöydän? Näillä nikseillä saat ne helposti puhtaaksi! Roiskuiko paidalle rasvaa?


Kätevä niksi häivyttää tahrat 16. Punaviinitahroja sohvalla? Ota avuksi suolaa, valkoviiniä tai kuumaa vettä . Suorita tahranpoisto lasialustalla, esim. Tahran kastaminen eukalyptusöljyyn ja pesu.


Ripottele matoille runsaasti ruokasoodaa, anna vaikuttaa hetki ja imuroi. Toimii myös pehmoleluihin. Jääkaapissa peruna-, porkkana-, tomaatti- ja muihin vihannespusseihin kertyy helposti kosteutta ja ainekset pilaantuvat herkemmin.


Kun rutistat sanomalehden sivun . Posts about ruokasooda written by Mme Papier. Tällä kertaa kyseessä on tahranpoisto , nimittäin mustaherukkamehun poisto kangassohvalta. Muista: Tuoreen tahran saa aina helpommin pois!


Sitten vaan kuppi normaaliin pesuun ja käyttöön. Testasin soodaa myös saman sarjan keraamiseen haudutuspannuun. Siinä tummentumat ovat pidemmältä ajalta ja tiukemmassa. Sooda ei tehonnut yhtä hyvin, joten testasin myös toista Marttojen ohjetta, etikan ja suolan seosta.


Se tehosi paremmin, mutta . Kippasin soodaa pari ruokalusikallista avoimeen kuppiin, ja laitoin jääkaapin hyllylle. Alle vuorokaudessa haju oli kokonaan hävinnyt. Sooda on kyllä tosi tehokas hajujen poistaja! Sen sijaan sappisaippua ei toiminut. Kategoria(t): Kriittinen kuluttaja, Siivous.


Avainsanat(t): haju, sooda , tahranpoisto. Satunnaisenkin käsittelyn lopuksi posliininen lavuaari tulisi huuhdella huolellisesti. Ylivoimaisesti paras puhdistusaine, jota maa päällään kantaa, on Sonett sappisaippua!


Tämä saksalaisen Sonett Ohg :n valmistama ja Itu oy :n maahantuoma. Matoille ja sohville tarkoitettua tahranpoistoainetta. Lähteet: Pohjois-Savon Marttojen erikoisneuvoja Heta Nykänen sekä Marttojen Tahrat pois! Lasten myötä kaikille äideille (miksei isillekin) on varmasti käynyt selväksi, että tahroja syntyy vaatteisiin niin ruokaillessa, leikkiessä ja joskus ihan muutenkin vaan.


Itsestäni on kehkeytynyt melkoinen tahranpoisto - ja pyykinpesunatsi tässä viimeisten vuosien aikana. Täytyyhän sitä nyt olla mielenkiintoiset . Kolmella täsmäniksillä valkoisen vaatteen painajaisläikkä on historiaa. Ennen, kun lannistut vaikealta tuntuvan tahran kanssa ja tuomitset rakkaan vaatekappaleesi tuhoutuneeksi, kokeile tahranpoiston ammattilaisten valmistamia tuotteita ja. Emäkset puhdistusaineissa, Ammoniakki, sooda , Natrium- ja Kaliumhydroksidi ovat tärkeimmät perusaineet likaa irrottavissa liuoksissa, jotka poistavat . Voit kokeilla myös tahranpoistoa ruokasoodasta ja vedestä sekoitetulla tahnalla.


Pese vaate korkeimmassa hoito-ohjeen sallimassa lämpötilassa. TAI Esikäsittele tahra nestemäisellä pesuaineella. Ohjeissa käytetyt käsittelyt: . Useimmiten ihmiset ovat kuulleet soodaveden tai soodavedenkäytöstä kahvitahrojen poistamiseksi, mutta myös suola toimii hyvin lian irrottajana ja tuoreiden tahrojen liottajana.


Myös ruokasooda imee inhottavat hajut hyvin itseensä kuitujen seasta. Muista vain kokeilla kaikkia pesumenetelmiä ensin pienille alueille ennen .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje