Haudutuspata keittokirja

Selkeät ohjeet ja monipuolinen keittokirja takaavat herkullisen tuloksen joka kerralla. Sen jälkeen tuotteen ulkokuori suunniteltiin uudelleen, siihen lisättiin . Kun haudutusaika on kulunut umpeen laite sammuu automaattisesti. Ruokaa valmistuu kerralla isompikin satsi, jota voi pakastaa myöhempää käyttöä varten. Ensimmäinen kokeilu ei mennyt aivan nappiin, mutta toisella kerralla syntyi suussa sulava riisipuuro. Olen kuullut monilta ihan hyviä kommentteja haudutuspadoista, . Ratkaisu on haudutuspata ja oikeat ruuanvalmistusaineet.


Olen toissapäivänä valmistanut maukkaat hernekeitot nukkuessani - tässä. Kun sain vekottimen käsiini, siinä tuli mukana tuohon härveliin sovitettu suomenkielinen keittokirja. Sittemmin olen käyttänyt laitetta mm. Karjalanpaisti ei ole pikaruokaa, valmistipa sen millä tavalla tahansa. Hyvä karjalanpaisti vaatii usean tunnin kypsymisajan, jotta liha ei jää sitkeäksi ja liemi maustuu lihan omilla aromeilla.


On oikeastaan aika vaikea käsittää, että jotain näin maukasta voi syntyä hitaasti hauduttamalla pelkästä lihasta, . Makoisaa puolukoiden ja etikkapunajuurien kanssa. Liitän tämän postauksen CampaSimpukan ylälaidasta löytyvälle Crock Pot-välilehdelle, jonne kerään kaikki haudutuspata -aiheiset postauksemme. Koska en ole pääsiäisenä kotona, saan jo nyt kahvin kanssa pääsiäismakeisia tästä hauskasta talosta.


Moi, olen nyt tyypittänyt Pitokokki-haudutuspataa (kuusilitraista) reilun viikon. Amerikoissahan pata tunnetaan slow cooker -nimellä ja reseptejä on mm. Tilasin myös Amazonista keittokirjoja. Kokeiluruuista on tullut varsin hyviä ja jopa loistavia. Lihapataa punaviinissä haudutettuna . Lisää liha, kasvikset mausteet sekä neste pataan ja ruoka on valmista kun tulet töistä kotiin.


Ruoka valmistuu alhaisella lämpötilalla ja lihasta tulee erittäin mureaa. Padan vetoisuus on litraa, jo. Crockpotin mukana tuli keittokirja , mutta tunnustan etten ole viela ainuttakaan oikeaa reseptia kokeillut, vaan naita omia viritelmia ainoastaan. Crock-Potin haudutuspata valmistaa ruoan puolestasi.


Lisäksi sähkö on täällä kallista ja haudutuspata vie kuulemma huomattavasti vähemmän sähköä kuin uuni. Eikä tarvitse huolehtia . Electroluxin haudutuspata tekee patojen, keittojen ja muhennosten valmistuksesta helppoa. Pitkään haudutettu ruoka on herkullista, terveellistä ja edullista. Hitaasti ja alhaisissa lämpötiloissa haudutetussa ruoassa mausteilla on aikaa imeytyä ja liha mureutuu kuin itsestään.


Esivalmistelut eivät vie kauaa, . Tältä pata näytti kun tulin kotiin, hyvä pala lihaa jo syötyKari Aihinen opasti joku päivä sitten, että kannattaa satsata raaka- aineeseen, silloin riittauml. Ajatus oli testata lihan hauduttamista ja testata miten mukana olevat juurekset säilyttävät muotonsa. Ohjeena oli vanha ohje Valion Makujen Juhlaa - keittokirjasta mukailtuna Crock- Pot haudutuspataan : Resepti: n. Periaate on hyvin yksinkertainen: täytä kone haluamillasi raaka-aineilla, käynnistä slow-cooker ja lähde töihin. Kun palaat kotiin, sinulla on hyvältä tuoksuva pataruoka valmiina.


Voit säätää haudutuspataan tarvittavan lämpötilan, ja kotiin tullessa vastassasi on huumaava valmiin ruoan tuoksu. Joissakin haudutuspadoissa on myös aikatoiminto, johon voit säätää haudutusajan. Lämpö jakautuu haudutuspadan reunoille toisin kuin liedellä haudutettaessa, ja siksi pohjaan palamisen vaara on pieni. Haudutuspata ei sovellu tähän tarkoitukseen.


Irroita laitteen seinäpistoke. Poista pata käyttäen uunilappuja. Sopivia ruokia valmistettavaksi haudutuspadalla. Useimmat ruoat voidaan valmistaa haudutuspadalla. Kuitenkin tiettyjä sääntöjä tulee noudattaa . Keskustelu › Ruoka › Keittiössä Välimuistissa Samankaltaisia 13.


Hei Minä olen hullaantunut näihin. Olen jopa loytänyt hidaskeitin keittokirjan ja pidän tästä paljon. Kun googlalisn pitokokki haudutuspata niin ensin ajattelin että se on paljon parempilaatuinen kuin mitä minulla on. Mutta sitten kun näin sen ruoka ohjeet niin tuntuu siltä että ei .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje