Dc fix kokemuksia

Keittiöni kaapinovet olivat jo häirinneet pitkään, sillä väri ei mielyttänyt minua lainkaan. Vanha tuttu vinkkasi minulle DC fix -kalvon olemassaolosta ja päätin kokeilla, että miten sillä onnistuisi keittiön ovien päällystäminen. Oman haasteen työhön toi se, että keittiöni kaapistoissa oli osittain lasia ja myös . Miten fix toimii käytännössä?


Onko ihan toimimaton ratkaisu?

Oliskohan varmempaa vain vaihtaa tasot eikä edes kokeilla kalvottamista? Seinästä mulla ei ole muuta kokemusta kuin eräässä aiemmassa asunnossa fixasin ikkunallisen päätyseinän. Pysyi melko hyvin kiinni mutta kyllä se jostain repsottikin.


Nyt kuitenkin otin edes pienen, mutta tosiaankin hyvin pienen testiaskeleen kohti uutta välitilamateriaalia, nimittäin peitin laatat D-C - Fix -kontaktimuovilla. Pointtina tällä kokeilulla oli oikeastaan se, että näkisin vähän osviittaa sille, kannattaako sementointiin tai uudelleenlaatoitukseen ryhtyä tämän keittiön . Markettien ja rautakauppojen valikoimiin on ilmestynyt DC - fix -sisustusmuoveja, joilla voi päällystää erilaisia kodin pintoja huonekaluista keittiötasoihin ja lasimateriaaleihin. Dc - fix , tuo keittiöremontin mullistanut ihmekalvo, joka on saanut remppareiskat konkurssiin ja kaapistoyrittäjät pinnoittamaan ovensa dc-fixin kestäviksi.


Kontaktimuovia, jolla voi päällystää mitä tahansa.

Vessanpöntöstä ruokapöytään. Perinteisiä dc-fixin tuunauspaikkoja ovat olleet edellä mainitsemani . Haluaisin päällystää muutaman keittiön kaapin oven tehostevärisellä D-C - fix - kalvolla. Ei ole kokemusta , olen vain kuullut että hyvin toimii.


Uutta pintaa Dc - Fix -kontaktimuovilla? Kaakelien maalaus, kukaan täällä koittanut? DC FIX keittiönkaappien päällystys 26. Lisää tuloksia kohteesta kaksplus. Välimuistissa Samankaltaisia 27.


Dc - fix on ystäväni, ensin sitä saivat ylleen kaakelit ja sittemmin myös koko kaapisto ja työtasot. Entä miten kaappien sisäpuolten kanssa? Mä voin kertoa oman kokemukseni dc-fixistä keittiötasoilla. Miehen vuokrakodin keittiön välitilan ja työtasojen uudistus sai viimein tuulta alleen, kun herra kipaisi Prismasta ostamassa rouheaa DC - Fix Avellino Beton - pinnoitusmuovia (rullan pituus 65cm).


Pähkinälaminaatti ja hempeän vihreät seinälaatat saivat upean ja maskuliinisen lookin kolmen tunnin työllä ja . Kokemusta kirjastoalalta yli kaksikymmentä vuotta, ja voin kertoa, että jo kirjojen päällysmuovista jää saksiin sellainen liimatöhnä, että niitä saa olla. Ulvilalainen Miska Renfors remontoi keittiön suorastaan rock-henkiseksi Bauhausin punaisella dc fix -sisustustarralla.

Hyvin tämä onnistui, vaikka aikaisempaa kokemusta oli vain auton ikkunan tummennuskalvojen kiinnittämisestä. Toki samalla tehtiin sitten muutakin keittiöön, . Kuviollinen kontaktimuovi, decorativ film, sisustustarra, tarrakalvo, design folie, deco adhensive. Useasti olen sivunnutkin sisustuskontakteja postauksissani, mutta nyt ajattelin kirjottaa . Sisustusideoita ja sisustuskuvia aiheesta DC - fix.


StyleRoomista löydät tuhannet inspiroivat kodit ja kuvat. Tervetuloa mukaan sisustusyhteisöön - jaa inspiraatio! Näytä: Suosituimmat, Suositellut, Äskettäin julkaistut. Luin sitten muutamista blogeista ihmisten kokemuksia dc - fix muovista ja innostuin.


Muovin voisi laittaa pinnoille ja napata pois ilman sen kummempaa vaivaa jos tarve tulisi! Nykyinen pinta keittiön tasoilla on kuin puhkikulunutta laminaattia, kellertävää ja aina haalean likaisen näköinen vaikka mitä tekisi. D-C - Fix sisustustarrat, kontaktimuovit ja peilikalvot – itsekiinnittyvät tarrakalvot sileiden pintojen päällystämiseen.


Helppo ja nopea tapa sisustaa kotona! Kaapinovet, pöytäpinnat, seinäpinnat, ikkunapinnat tai melkein mitkä tahansa sileät pinnat saavat nopeasti ja helposti näyttävän uuden päällysteen D-C - Fix kalvoilla. Ja onko ne 45cmx2m rullissa?


Ja olipa se in eli ei niin en tykännyt siitä. Katselin Terran alesta uusia tasoja. Ja en ole valmis maksamaan montaa sataa yhdestä laminaattitasosta kun Oulusta saan puutason alta satasen. Oulun reissua ja kesää odotellessa marssin sitten dc - fix -hyllylle.


Rullia oli paljon mutta toivomaani . Marmori fixi oli ilokseni mukavan jäykkää, jonka vuoksi sen käyttäminenkin oli aikaisempia kokemuksiani vaivattomampaa. Ja kuten kuvista huomaat, myös .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje