Partaveitsellä ajaminen

Tässä tekemäni video klassisesta parranajosta partaveitsellä. Tarkoituksena on, että katsoja saa yleiskuvan, kuinka parranajo tapahtuu ja osaa lähteä itse harjoittelmaan ajamista. Kamera oli jalustalla ja kuvaus tapahtui peilin kautta. Tarkentaminen oli haasteellista ja tietenkin yrittää saada oma puhe . Shavette veitsellä parran ajaminen 2. Lisää tuloksia kohteesta parranajajat.


Klassinen parranajo partaveitsellä. Lataaja: Pasi Lensu Hypnoottinen kokemus, olisin tämän videon nähtyäni varmasti veitsimiehiä jos olisin. Täysin kokenematon partaveitsen käyttäjä tarvisi apua. Olen katsonut netistä videoita ja tuotteita, mutta kumminkin niin moni asia edelleen ihmetyttää t. Itsestäsi on kiinni kuinka paljon haluat käyttää rahaa klassisen parranajon välineisiin päästäksesi alkuun.


Toisaalta partasuti ja partasaippua- tai voide ovat asia mikä kannattaa säilyttää, vaikka luopuisitkin partaveitsestä. Asetan partaveitsen melkein kulmaan poskea vasten ja lähden tekemään ensimmäistä vetoa. Vedon aikana kallistan veistä vähitellen ja kun parta alkaa leikkaantumaan, niin ajokulma on siinä! Ajan mittaan motoriikka oppii tämän asian automaattisesti ja ajokulma tulee luonnostaan.


Parran voi ajaa itse, tai sen voi ajattaa parturilla. Oma parranajo tapahtuu yleensä kylpyhuoneen peilin edessä seisten. Parturissa asiakas istuu puolittain makaavassa asennossa parturintuolilla, ja palveluun kuuluu usein myös kasvohieronta ja öljyjen käyttö iholle.


Ennen partaveitsellä tai -höylällä suoritettavaa parranajoa . Dick Johnsonin valikoman shavetet ja perinteiset vaihtoterät käyvät kaikki ristiin, eli ei paineita et voi valita vääriä teriä. Yrittäjä Markku Lehtola on kehittänyt erikoisen partaveitsiharrastuksensa ympärille myös yhteisön. Kone- ja mekaniikkasuunnittelun tuotekehitystä tekevän SLOWorks Ky:n yrittäjä Markku Lehtola ajaa partaansa kaikessa rauhassa.


Lehtolalla ei ole ajovälineenä mitä tahansa Giletteä, vaan tämä yrittäjä . Tästä alkaa jatkokertomus matkasta tuntemattomaan. Ajomies kohtaa ensimmäistä kertaa elämässään partaveitsen. Aloitin itsekin parran ajamisen muovivartisilla, 1-teräisillä rimpuloilla kun paremmasta ei ollut tietoa. Hankin suhteellisen aikaisessa. Paras lähtökohta saavutetaan siis suihkun tai saunan tauolla, oikealla partavaahdolla, terävällä partaveitsellä sekä hyvällä jälkihoidolla.


Näppylät ja punoittava iho ovat . Aivan aluksi suosittelemme, että varustaudut laadukkaalla partahöylällä tai partaveitsellä sekä mäyränkarvasta valmistetulla partasudilla. Hyvä partahöylä on ehdoton. Useimmilla miehillä myötäkarvaan ajaminen tarkoittaa esimerkiksi kaulan kohdalla sitä, että ajon tulisi suuntautua alhaalta ylöspäin. Parran ajaminen partaveitsellä on sitten jotain ihan muuta.


Mahtaa olla terävä puukko, 1:hujakoilla alkaa itse sheivaaminen. Kammottava erikoisuus: Parturi puhdistaa asiakkaiden silmät partaveitsellä , Ohhoh! Siinä asiakkaiden silmät putsataan roskista ja muista epäpuhtauksista partaveitsellä. Kyseessä on muinainen toimenpide.


Teslan Summon-ominaisuus on sadepäivän pelastus – auto ajaa itsensä vesilätäköstä. Onko kellään kokemuksia partaveitsellä ajamisesta ? Urheilu ilman heviä ja olutta on aikamoista teeskentelyä. Kirjoittamani foorumiviestit ovat omia mielipiteitäni eivätkä sellaisenaan edusta minkään yhdistyksen, yhteisön, seuran, lajin, tyylisuunnan, koulukunnan tai muun vastaavan . Helposti märkäajamisen ja partaveitsen makuun!


Partaveitsellä ajaminen on äärimmäisen miehekästä touhua ja sitähän kannattaa kokeilla. Tässä setissä on kaikki tarpeellinen, mutta ei mitään ylimääräistä. Veitsi toimii juuri kuten partaveitsen tulee toimia. Hylkäsin joulukuussa Gilletten moniterähöylän ja Dermosilin parranajoon tarkoitetun geelin. Tilasin itselleni aloittelijoille tarkoitetun partaveitsisetin Kanadalaisesta Classic Edge -liikkeestä ja hyppäsin suoraan partaveitsellä ajamisen maailmaan.


Tällä hetkellä käytössä on Dovon peruspartaveitsi, Col. Veitsellä saa parhaimman tuloksen eikä se ärsytä ihoa. Kannattaako sinunkin siirtyä partaveitsen käyttäjäksi, tai suositella sitä miehellesi?


Tommi Aition mielestä parranajo höylällä tai partaveitsellä on äijämäistä toimintaa. Ajatko partasi sähköisellä parranajokoneella, höylällä vai kenties perinteisesti partaveitsellä ?

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje