Maailmankartta nuppineula

Kartta on kankaalle painettu ja puukehyksiin pingotettu. Tuo kartta ei ole mikään taideteos mutta sopii tarkoitukseensa. Reissun jälkeen voi tökkiä nuppineuloja kartalle ja seurata oman . Jättisuuri maailmankartasto 9. Karttajulisteet, maailmankartat, vintage-kartat, taiteelliset kartat, maa. Välimuistissa Samankaltaisia Haluatko matkustaa maailman ympäri pikaisesti?


Ripusta seinällesi kartta koristeeksi ja oppiaksesi hieman maantietoa! Meillä on usean tyylisiä karttoja eri makuihin. Valitse maailmankartta tai maanosa, tai maa tai kaupunki. Onko suosikkisityylisi vintage, historia, abstrakti vai taiteellinen?


Maiden ja kaupunkien kartat . Haaveilin pitkään seinälle ripustettavasta maailmankartasta , johon voisin nuppineuloilla merkitä valloittamani kohteet. Esteettinen toteutus oli kuitenkin hankalaa: kun sisustuksen räikein väripilkku on siniharmaa sohva, muu maailma tuntuu niin kovin kirjavalta. Marraskuussa kävin Tallinnassa . Pienoisjuliste - x cm.


Alkaen € Was € €. Toimitetaan yleensä tuntia. Lisää ostoskärryyn Katso kehystettynä. Pallonpuoliskon Blue Ocean Wall maailmankartalla , laminoitu Tietotaitojuliste Juliste. Kartta olisi jäänyt kovin kalpeaksi, jos oltaisiin merkitty vain sellaiset maa, joissa ollaan oltu yhdessä. Vaikka onhan niitäkin jo tainnut kymmenkunta kertyä.


Niinpä päätettiin merkata kaikki maat, joissa jompikumpi on ollut yksin tai ollaan oltu yhdessä. Ja vieläpä samalla värillä, sillä nuppineuloja oli nyt vaan . Paras lahja mitä matkaileva ihminen voisi ikinä pyytää! Ja hei, kerromme vielä sen, että se näyttää tosi coolilta seinällä vaikka ihan tyhjänäkin. Mutta ei kerrota sitä eteenpäin, koska tämä ei ollut suunittelijoiden mielessä. Jättkokoinen suomenkielinen maailmankartta näyttävänä seinätauluna.


Kartan pintamateriaalina on vinyylibanner mikä tekee taulun pinnasta kulutuskestävän. Taulua voi pyyhkiä kostealla ja sen pintaan voi kiinnittää esim. Pakkaamattoman taulun voi myös noutaa.


Noudettuna taulun hinnnasta vähennetään . Pohdin vaan sitä, mahtuuko ne kohotarrat olemaan siellä alla vai joutuuko liimaamaan lasipintaan (heikentää kehyksen käytettävyyttä tulevaisuudessa muuhun käyttöön)? Tosi ihana idea, ollaan tuota karttahommaa mietitty, mutta se perinteinen värikäs kartta nuppineuloin ei ole niin tyylikäs ratkaisu. Hih, nyt tämän äärellä voi haaveilla uusista kohteista ;) Tosin nämä nuppineulat tauluun paineltua tuli sellainen tunne, että voi että, eihän me olla käyty vielä. Pitkällinen toiveeni toteutui kun sain mieheltä synttärilahjaksi maailmankartan , johon voi merkata kolutut matkakohteet ja vaikka reissuhaaveet. Matkustus on minulle niin lähellä sydäntä, että olen jo pari vuotta haaveillut maailmankartan saapumisesta kotini seinälle.


Jotten tekisi asiaa liian helpoksi, mikä tahansa ei käy, ja oikeastaan mielessäni on hyvin tarkka kuva siitä mitä tahdon, mutta vaikka olen aktiivisesti yrittänyt etsiä mieleistä ja pistänyt . Tarvitaan: maailmankartta ja nuppineuloja. A_large_blank_world_map_with_oceans_marked_in_blue. Luokan seinälle tai käytävään luokan ulkopuolelle ripustetaan . Aamiaista odotellessaan Alex rupesi tutkimaan seinälle ripustettua maailmankarttaa. Siihen oli tökitty sinisiä ja punaisia nuppineuloja.


Somalian kohdalla oli kolme punaista nuppineulaa. Ne tarkoittivat Aishaa ja kahta muuta somalityttöä, jotka asuivat talossa. Iranin kohdalla oli yksi sininen nuppineula , sen täytyi tarkoittaa . Kätevä tapa linkittää kartta suoraan mille tahansa nettisivulle. Miehellä onkin kotonaan seinällä maailmankartta , johon on tökitty nuppineula poikineen. Mistä olen tullut, missä olen nyt?


Karvinen on innokkasti kolunnut ympäri maailmaa ja tavannut monenlaisia ihmisiä ja eläimiä. Tarvikkeet: Seinällä iso maailmankartta, Suomen kartta ja oman kaupungin kartta , nuppineuloja , kaitanauhaa tai paksua lankaa, värillisiä A4-papereita ja tusseja . Olen muuten tosi pitkään haaveillut sellasesta isosta maailmankartasta , jonka saisi seinälle. Sellaisesta, johon voisi aina nuppineuloilla merkitä kaikki paikat, joissa on käynyt ja kaikki paikat, joista vielä haaveilee. Muistan että jo lapsena leikittiin mamman ja pappan luona karttapallolla, sitä oli hauska tutkia . Minun pääni päällä on maailmankartta.


Mustapäiset ovat työntyneet Afrikkaan, keltaiset törröttävät Aasiasta. Valkopäisiä on Balkanilla, Valko-Venäjällä, Ukrainassa, Moldovassa, Venäjällä, Kaukasuksella. Tämän haastattelun jälkeen niitä tulee yksi lisää.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje