Dc fix keittiönpöytä

Hintaa pöydälle tuli DC - fix rullien verran, eli noin euroa. Tähän meni ehkä rullaa. Mä vannon Clas Ohlsonin kalustemaalien nimeen.


Ne on halpoja (195e muistaakseni), kestää pitkään ja värivalikoimaakin löytyy ihan kivasti. Tässä muutama kuva meidän keittiönpöydän muutoksesta. Valkoinen tosin on mun juttu. Pöydän vanhan ilmeen voit kurkata täältä.


Kontaktimuovi sopii vanhan huonekalun uudistamiseen. Tuoli, sohvapöytä, hylly tai pieni kaappi saavat. D-C - Fix sisustustarrat, kontaktimuovit ja peilikalvot – itsekiinnittyvät tarrakalvot sileiden pintojen päällystämiseen. Helppo ja nopea tapa sisustaa kotona!


Kaapinovet, pöytäpinnat, seinäpinnat, ikkunapinnat tai melkein mitkä tahansa sileät pinnat saavat nopeasti ja helposti näyttävän uuden päällysteen D-C - Fix kalvoilla. Dc - fix , tuo keittiöremontin mullistanut ihmekalvo, joka on saanut remppareiskat konkurssiin ja kaapistoyrittäjät pinnoittamaan ovensa dc-fixin kestäviksi. Vessanpöntöstä ruokapöytään.


Perinteisiä dc-fixin tuunauspaikkoja ovat olleet edellä mainitsemani . Kannattaa myös huomioida, että ostaa omaan tarpeeseensa sopivan levyistä kalvoa. Vitriiniin käytettiin 45cm leveää kalvoa, mutta keittiön pöytä me päällystettiin 90cm leveällä. Haaveilin jossakin vaiheessa myös keittiönpöydän tuunauksesta.


Harkitsimme lankkupöytää uutta ryhmää ostaessamme, mutta pelkäsin kyllästyväni siihen, joten valittiin varma valkoinen. Jotain se silti kaipaisi, toistaiseksi olen jättänyt sen kuitenkin rauhaan. Katseeni osui kaupassa dc - fix kalvoihin, joita . Oon tässä aika aktiivisti facen sisustushullut ryhmässä lueskellu muiden tuunailu juttuja ja tällähetkellä näyttää olevan muodissa , in dc-fixailu, eli Dc - Fix on sellasta ehkä pikkasen paksumpaa kuin kontaktimuovi, joka sitten asetetaan korjattavan pinnanpäälle.


Olemme säilyttäneet varastossamme BoConceptin tasoa, joka on aivan ihana mutta väärän värinen sisustukseemme. Ja se jos mikä sopii mainiosti tuon ideani toteutukseen. Ei muuta kuin juoksujalkaa Prismaan hakemaan valkoista DC Fix - kontaktikalvoa ja sitten varastoon hakemaan painava taso takaisin . Meidän piti tehdä tämä heti kun oltiin se ostettu, mutta laiskuus iski. Huonekalujen hiominen on vaan niin uuvuttavaa hommaa, varsinkin jos on kaksi lasta siinä sivussa hoidettavana. Nicce sai kuitenkin itselleen Limpun kummisedästä apua ja mä pystyin keskittymään lapsiin.


Koko päivähän siihen meni ja . Näytä: Suosituimmat, Suositellut, Äskettäin julkaistut. StyleRoomista löydät tuhannet inspiroivat kodit ja kuvat. Sisustusideoita ja sisustuskuvia aiheesta DC - fix. Tervetuloa mukaan sisustusyhteisöön - jaa inspiraatio!


Keittiöni kaapinovet olivat jo häirinneet pitkään, sillä väri ei mielyttänyt minua lainkaan. Vanha tuttu vinkkasi minulle DC fix -kalvon olemassaolosta ja päätin kokeilla, että miten sillä onnistuisi keittiön ovien päällystäminen. Oman haasteen työhön toi se, että keittiöni kaapistoissa oli osittain lasia ja myös . Diy-sängynpääty Uskomatonta että päädyin tekemään näinkin simppelin sängynpäädyn, ajatuksissa oli ollut useamman vuoden ajan jotain hi.


Dc-fixillä uudet keittiön tasot. Tai virallisesti kaikilla väliviivoilla d-c - fix. Ennen omaa asuntoa, vuokralla asuessamme, muutin keittiön ilmettä. Ja tämän kikan ovat monet muutkin keksineet.


Tässä oma projektini: Ennen Jälkeen Muistelisin, että noin vuoden verran dc - fix oli tasoissa kunnes . Meillä on keittiön työtasot ja keittiön pöytä päällystetty ja dc - fix hylkii likaa. Kevyt pyyhkäisy ihan vaan märällä paperilla ja kaikki tahrat lähtevät ainakin meillä. Tosi tyytyväinen olen ollut. Korkeakiiltovalkoisessa on vaikea saada kuplatonta aivan tasaista pintaa, puukuvioiset ja muut kuviolliset on todella helppo saada siististi . Keittiön tasoissakin sama muovi on kestänyt yli vuoden moitteettoman näköisenä , meillä käytetään leikkuulautoja.


Enkä kyllä minäkään vertaisi tätä muovia siihen, millä kirjoja päällystetään. DC - Fix on siis vähän kuin kontaktimuovia, mutta paksumpaa ja värillistä. Oikeastaan mulla on mielessä yksi DC - Fix -projekti, kunhan saisin vaan aikaiseksi! D Lisäks keittiön pöytä toimii mun toimistona, teen siinä suurimman osan kouluduuneista ynnä muista, ei siinä muutenkaan juuri syötäisi.


Ja olipa se in eli ei niin en tykännyt siitä. Katselin Terran alesta uusia tasoja. Ja en ole valmis maksamaan montaa sataa yhdestä laminaattitasosta kun Oulusta saan puutason alta satasen.


Oulun reissua ja kesää odotellessa marssin sitten dc - fix -hyllylle. Rullia oli paljon mutta toivomaani .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje