Pesukone vuotaa lingotessa

Onko kenelläkään ollut tällaista vikaa pyykinpesu koneessa? Eli linkouksen aikana alkaa valua vähän vettä koneen alta,jostain kaiketi vuotaa mutta mistä? Voi se poistoletkukin vuotaa koneenpäästä, varsinkin jos letku joutuu väännölle, niin kumitiiviste antaa periksi. Mutta veikkaan rummun akselilla olevaa vuotoa.


AEG NOVAMAT POISTOPUMPPU 20. UPO ei niin hyvä mitä luulis 1. Keskustelu › Koti › Kodinhoito Välimuistissa Samankaltaisia 18. Huomasin eilen, että pesukone (Rosenlew, päältä täytettävä) ilmeisesti vuotaa hieman jostain alta. Hieman, siis varmaan puoli kahvikupillista vettä.


Kun pyykinpesukone on päällä, vuotaa jostain alta vettä. Jos pesukone liikkuu ympäriinsä lingotessa niin onko 12. APUA, pesukone ujeltaa 24. Pyykinpesukoneen postovesi nousee lavuaariin. Pesukoneen TOSI kovaääninen linkous (Electrolux)?


Lisää tuloksia kohteesta kaksplus. Edestä täytettävä pesukone ). Katso video-oppaamme oppiaksesi tuote-asennuksesta, tuotteen kunnossapidosta sekä vianetsinnästä. Vikavirtasuoja saattaa pesukoneissa joskus laueta itsestäänkin, mutta saattaa se yhtä hyvin olla veden aiheuttamaakin. Nukkasihti tukossa, poistopumppu reistaa tai paineanturi (=veden pinnan haistin) ei toimi kunnolla (tai sille menevä letku vuotaa ). Lingotessa ääni kuului pitkälle rappuun.


Unohdan asian ja olen taas kuulokkeet päässä kunnes alkaa uusi linkouskierros ja pesukoneesta lähtee aivan helvetinmoinen ääni. Otin juuri vaatteet koneesta ja olivat ihan lingottuja ja rumpu tuntui olevan liitoksissaan kiinni ja pyöri vaivatta. Jos luukkuun tarttuu vaatteita, vaate tai pesukone voivat vaurioitua tai laitteesta voi vuotaa vettä.


Ei linkousta: Pyykki jää rumpuun eikä sitä lingota sen jälkeen, kun vesi on poistettu viimeisen. Päätin kuitenkin kirjoittaa jutun aiheesta, koska se saattaa säästää jonkun lähimmäisen uuden pesukoneen ostamiselta. Yleensä putsaan pesukoneen nukkasihdin muutaman kerran vuodessa. Vika löytyi kun kone ei enää lingonnut kunnolla eikä ottanut vettä.


Yksi tyhjennyspumppu siihen oli vaihdettu jo ennen meille tuloa, ilmeisesti aika uutena, kun oli alkanut vuotamaan. Tämä pesukone on tarkoitettu ainoastaan konepestävien, määrältään tavanomaisen kotitalouksien pyykin pesemiseen ja linkoamiseen. Tarkasta liitäntöjen tekemisen jälkeen kiertämällä vesihana täysin auki, etteivät liitoskohdat vuoda. Kone ei ole lingonnut pyykkiä tai linkous alkaa viiveellä. Toimintojen merkkivaloja käytetään myös toimintahäiriöiden ilmaisemiseen luvussa esitetyllä tavalla.


Tätä toimintoa suositellaan aroille vaatteille, joita ei tulisi lingota. Painamalla tätä painiketta voit peruuttaa pesuohjelmaan kuuluvan linkouksen. Helppo silitys ( rypistymisen esto).


Kun valitset itsellesi pesukonetta , selvitä mitä ominaisuuksia pesukoneeltasi tarvitset. Mieti minkä kokoinen kone on sinun pyykkimäärällesi sopiva, sillä jatkuva vajaiden koneellisten peseminen liian suuressa pesukoneessa on tuhlausta. Tutustumalla energiamerkinnän kulutuslukuihin voit vertailla koneita . Tämä osa korvaa vanhemmat tuotteet (17).


Erikokoiset vaatekappaleet jakautuvat tasaisem min rummun sisällä lingottaessa. Kun peset pieniä määriä, pesukoneen veden ja ener giankulutus vähenee automaattisesti. Myydään LG:n suoravetomoottorilla oleva pesukone.


Paljon eri pesuohjelmia esim. Muuten kaikki toimii ja ei täristä lingotessa. Ota yhteyttä ilmoittajaan A_J. Lapsiperheen pesukone räjähti kesken linkouksen Keravalla.


Lue ehdottomasti tämä käyttöohje ennen pesukoneen asennusta ja käyttöönottoa. Näin vältät mahdolliset vahingot ja laitteesi rikkoontumisen. Poista suojakumi oven lukosta en- nen käyttämistä.


Tasoita pesukone : Sijoita pesukone tasaiselle lattialle.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje