Pyörän ketjuöljy tahra

Vai saanko heittää lapsen tärveltyneet vaatteet suosiolla roskiin. Millä saan parhaiten pyörän ketjuöljyn lahkeesta pois? Minä onnistuin myös saamaan lahkeeseeni ketjuöljyä jokunen kesä sitten. Olen kuullut että voilla saisi ainakin öljyisen tahran pois, kannattaa ehkä kokeilla, muistaakseni se toimi.


Moottoriöljy pois vaatteista 29. Lisää tuloksia kohteesta keskustelu. Näin poistat öljytahran vaatteistasi! Käsittele tahra raskasbensiinillä. Hyvä vaihtoehto on esimerkiksi lakkabensiini.


Kokeile kuitenkin ennen lakkabensiinin käyttöä että tekstiili varmasti kestää käsittelyn. Hiero siis pieni määrä lakkabensiiniä huomaamattomaan kohtaan tekstiilissä, ja seuraa miten se reagoi. Jopa pari tuntia saattaa vaikuttaa tahran laatuun ja pari päivää voi tehdä siitä erittäin vaikean irrottaa. Lue vaatteen pesuohje ensin.


Kuuma vesi on yleensä paras tapa poistaa öljytahrat, mutta tarkista ensin pesuohjeesta, että kuuma . Pikaliima Tuore tahra liotus saippuavedessä. Kuivunut liima, liiman irrotukseen käytettävät aineet. Polkupyöränrasva Tärpätti tai käsienrasvanpuhdistusaine. Peitä tahra eukalyptusöljyllä ja pese sitten normaaliin tapaan. Mulla toimi semmoinen, että palasaippualla hieroin tahraa ja lisäksi vielä pyykinpesuainetta normaalisti.


Yllätyin kun ketjurasvat hävisi. Meni vähän aikaa huomata, miten sitä sinne päätyi, mutta ilmeisesti pyörää olalla kantaessa laukun pääty onnistu hinkkaamaan ketjua. Ja kun oli myöhään liikenteessä niin oli aika karvainen myös etupuoli. Pesin asteessa ilman . Jos vaatteisiisi tulee moottoriöljy- tai konerasvatahroja, tahra kannattaa käsitellä välittömästi kuumalla vedellä, jolloin tahra irtoaa kuiduista kokonaan. Kaavi irtoava rasva lusikalla tai veitsellä, mutta älä paina tahraa.


Taputtele rasvatahraa ylöspäin nostavalla liikkeellä, kunnes rasvaa ei enää irtoa. Kun pääset kotiin, noudata . Kannan pyörän kylpyhuoneeseen, suihkutan ensin lämpimällä vedellä, sitten pesen liat pois pinelinellä ja tiskiharjalla. Aikaa menee ~30min ja tuon jälkeen rattaat. Poista öljytahrat vaatteista.


Hääräsitpä keittiössä, ajoit polkupyörällä tai teit kotipuhteita - kaikki sujuu kuin rasvattu. Oliiviöljyn, paistorasvan tai muiden ruokaöljyjen rasvapitoisten roiskeiden tahrat poistetaan tehokkaimmin Dr. Beckmann Stain Devils Rasvat ja Kastikkeet -tahranpoistoaineella. Se irrottaa öljytahran sekä . Välimuistissa d) Pyörän ketjuöljystä tullut tahra käsitellään nestemäisellä pyykinpesuaineella tai tahranpoistoaineella.


Sen jälkeen tekstiili pestään hoito-ohjeen mukaan. Toinen keino on käsitellä tahra raskasbensiinillä, esim. Vahapohjainen, energiatehokas ketjuöljy joka vähentää ketjujen kitkaa ja takaa tasaisen ja hiljaisen vaihteiden vaihtamisen.


Ennen pesua huuhdellaan . Soveltuu kuiviin ja pölyisiin. Laadukkailla harjoilla puhdistat pyörän eri osat ja turvallisilla biohajoavilla puhdistusaineilla puhdistat koko polkupyörän. Jos tahranpoistoaine tai nestemäinen pyykinpesuaine eivät tepsi, käsittele tahra lakkabensiinillä ja hiero päälle nestemäistä pyykinpesuainetta. Testaa erikoisaineen sopivuus ennen käyttöä. Tahranpoiston jälkeen pese kengät perusohjeen mukaan.


Mä pistän tipan astianpesuainetta siihen tahraan ennen pesua. Sillä kun on kunnolla rasvaaliottava vaikutus. Välimuistissa Korkealuokkainen ketjuvaha- 1ml- Pitää ketjut ja rattaat puhtaampina pidempään- Ei tahraa. Täyssynteettinen vettä ja likaa hylkivä ketjuöljy kosteisiin olosuhteisiin.


Näin tuloksena on puhtauttaan kiiltelevä ketju, joka ei tahraa enää käsiä kosketuksesta. Ketjuöljyistä suosikkejani ovat pulloista annosteltavat, sillä suihkutettavat roiskivat vähän minne sattuu ja varsinkin sisätiloissa käytettynä tuloksena on usein liukas lattia. Kaikki lika ei pesurilla. Jättää liukkaan, puhtaan kalvon joka ei tahraa eikä jätä jälkeensä hartsisaostumia.


Miedosti vaahtoava, poistaa tehokkaasti tahrat ja epämiellyttävät hajut, jättäen miellyttävän tuoksun sekä antistaattisen pinnan. Automaattinen käännös saksasta Takaisin alkuperäiseen arvosteluun. Maston HOBBYmix 1ml polkupyörän ketjuöljy.


Pienempi, kevyempi tietokone perustoiminnot.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje