Jääkaapin puhdistus home

Oletko kyllästynyt tunkkaisen tuoksuiseen jääkaappiin ? Haistat kenties homeen, mutta joka paikka on kuurattu ja puunattu moneen kertaan, etikallakin. Näin vuoden alkuun on hyvä puhdistaa jääkaappi. Puhdistuksen ohella kannattaa tarkistaa myös, säilötkö turhaan vanhentuneita elintarvikkeita tai säilykkeitä.


En siis ole mitenkään erityisen avuton, vaan osaan siivota ja myöskin pestä jääkaapin. Tällä kertaa ei vaan taida ihan tavalliset konstit riittää.

Siinäpä se kysymys tulikin, eli miten saa homeitiöt kokonaan pois jääkaapista ? Millä ihmeellä puhdistan sen? Raahaan sen kylppäriin ja siellä. Tuleeko tästä jääkaapista vielä käyttökelpoinen?


Se on suht uusi Miele, ja harmittaa niin vietävästi. Unohdin jääkaapin (Electrolux) seisontaajaksi kiinni ja se pääsi vähän vetämään homeeseen silläaikaa. Siis mikä aine on hyvä sen.


Aivan kodinkeittiön puhdistusaine riittää ja huuhtelu. Voithan sä tehdä sille kloridikäsittelyn mutta sen jälkeen se vasta hyvin on .

Energiaa säästyy, kun sijoitat jääkaapin oikein ja huolehdit ilmankierrosta. Home on varmaankin poistunut sieltä, mistä olet kuurannut, jos kerran uutta kasvustoa ei näy. Tiivisteiden välissä on nyt sellaista mustaa mömmövettä, homeeltahan tuo vaikuttaa. Miten sen saa pois vai saako mitenkään? Menen kauppaan, ostanko sieltä jotain mömmöä, kloriittia tai jotain?


Voiko kloriitilla puhdistaa sen poistovesiaukon? Jääkaapin puhdistus ja hoito. Kun jääkaappi on tyhjennetty, hyllyt irrotetaan ja pestään. Pesu tapahtuu vedellä ja ruokasoodalla tai astianpesuaineella. Pyyhi vielä lopuksi valkoviinietikalla niin home ja hajut pysyvät poissa.


Jos jääkaapin pyyhkii glyseriinillä niin seinämiin ei tartu niin helposti likaa. Katso ohjeet jääkaapin puhdistamiseen. Käytännössä pesukone puhdistetaan ensin esim. Pesukone ja tila jossa pesukone sijaitsee on tärkeää muistaa tuulettaa kloriitin käytön jäljiltä. Kloriittia on mahdollista . On suositeltavaa puhdistaa kodinkoneet käyttämällä alkuperäisiä puhdistustuotteitamme.


Ne on mukautettu Siemens-tuotteita varten, joten saat parhaat tulokset. Ylläpitosiivous helpottaa jääkaapin puhdistusta.

Esimerkiksi aina kun tyhjentää kauppakassin jääkaappiin , voi pintoja pyyhkäistä puhdistusliinalla – jos pinnoissa on näkyviä tahroja. Samalla kannattaa laittaa uudet tuotteet takaosaan ja vanhat eteen, niin saa luonnollisen kiertokulun kulutukseen eikä myöhemmin tule . Puuttuu: home Suola ja sooda puhdistusaineina - näin siivoat edullisesti ja helposti! Ne ovat kokonaan luonnontuotteita sekä edullisia ja helppokäyttöisiä puhdistusaineita. Lue, miten käytät suolaa.


Aseta pieni kupillinen seosta jääkaapin hyllylle pitämään hajut poissa. Herkullisen ruoanlaiton lisäksi etikka soveltuu mainiosti monenlaiseen puhdistamiseen. Toisin kuin teollisista kemikaaleista, etikasta ei synny jäämiä luontoon. Oikein annosteltuna etikalla puhdistamisesta ei jää myöskään etikan hajua.


Väkiviinaetikkaa voi käyttää esimerkiksi kodinpuhdistuksessa yleispuhdistusaineena, . Ruokasooda sopii myös jääkaapin siivoamiseen, kun lisää soodaa hieman kostutettuun mikrokuituliinaan. Otetaan vähän kostutettua talouspaperia, siihen vähän takan pesästä tuhkaa, ja sillä pyyhitään noki pois luukusta. Kun luukku on putsattu, otetaan vanhan lakanan kulmaa, . Kokeile uusia Bosch-kodinkoneitasi kotonasi 1päivän ajan.


Tarjoamme sinulle 1päivän palautusoikeuden kun rekisteröit itsesi sekä uuden Bosch- kodinkoneesi MyBosch-ohjelmaan viimeistään kahden viikon kuluttua ostopäivästä.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje