Ekologinen hedelmäpussi

Globe Hope on suomalainen designyritys, joka valmistaa ekologisia vaatteita, laukkuja ja asusteita kierrätysmateriaaleista sekä ekopuuvillasta. Tutustu nyt verkkokauppaamme! Tämä ekologinen kestokassi on tehty purje.


Liehuin ennen isoäidin vintin . Omppu on ekologinen hedelmäpussi.

Hanki pitkäikäinen hedelmäpussi kauppareissuja varten. Miksi pakata omenat kaupassa muovipussiin kun voit käyttää hedelmäpussia ! Pussi on kevyt, ja siihen mahtuu perinteisen hedelmä- ja vihannespussin määrä syötävää. Punnitustarra pysyy hyvin pussissa ja sen irtoaa helposti ja siististi pussista. Perinteisesti sipulipussina käytetty kalastajalangasta virkattu säilytyspussi on valmistettu kesäisin ajatuksin Vantaalla. Ekologinen vinkki: Pussia voi käyttää myös hedelmä- ja vihannespussina kaupassa!


Muistutan myös, että jos tapana on ottaa hedelmäpusseja (toki moni ekologisesti ajatteleva ei ota), niin ne myös soveltuvat roskapusseiksi.

Joillain ihmisillä on joku ihme lapsuudenkodista otettu tapa, että roskapussin on pakko olla sellainen iso pussi, vaikka pieni pussi soveltuu aivan yhtä hyvin ja jätettäkin . Ministeriö haluaa vähentää muovisten hedelmäpussien käyttöä Suomessa. SPR tuo pussiin markkinointiin brändinsä hyödyn, mutta pääsyy levitykseen oli halu saada ekologinen tuote ekokaupoista laajempaan levitykseen, sanoo toimitusjohtaja Matti Häkkinen: – Ajateltiin, että sen . Katsotaan nyt sitten kuluisiko niitä muovipusseja yhtään vähemmän. Niin simppeli juttu, että se pitäisi olla käytössä kaikilla, ihan niinkuin vaikka pestävät ja uudelleen käytettävät käsipyyhkeet. En pelkää kestohedelmäpussin painavan niin paljon että se kasvattaisi ostosten hintaa. Sen pesemisestäkään tuskin on liikaa vaivaa, jos joku tomaatti . Pussien kompostointi lämmittää ilmastoa ihan yhtä paljon kuin muovin poltto ilman energian talteenottoa, kauppakassien ekologisuutta tutkinut Tuomas Mattila sanoo lehdelle.


Jätteeseen vietäessä sanomalehtipussi sitten biojätteeseen ja hedelmäpussi sekaroskiin. Name helposti Punaisen Ristin verkkokaupasta. Kestopussit hedelmille ja vihanneksille.


Viime aikoina on ollut paljon esillä, että muovipussien käyttöä pitäisi radikaalisti vähentää. Ok, niin varmasti pitäisikin ja toki turhasta muovista tulee luopua. Leikkaa vanhasta valoverhosta noin 50cmx30cm kokoinen pala.


Ompele toiseen reunaan taite. Taita kangas pituussuunnassa puoliksi ja ompele sivu- ja alareunat.

Kiinnitä samalla sivureunaan noin 3cm:n päähän yläpäärmeestä . Kädenjälkiä - handmade by Eva: Ekologinen hedelmäpussi. Rescue-päivä on hyväntekeväisyystapahtuma jonka tarkoituksena on tehdä rescue-toiminta näkyvämmäksi Suomessa. Itse tapahtuma järjestetään 8. Helsingin Suvilahden Kattilahallissa mutta sitä ennen se tulee olemaan näkyvästi esillä mm. Paikalla tapahtumassa tulee . Jokaisen vinkin todellinen ekologisuus kannattaa myös oivaltaa omakohtaisesti: voisihan olla mahdollista tehdä jokin asia vielä ekologisemmin ja voisihan joukossa olla suoranaisia. Käytä kankaasta valmistettuja kestäviä kauppakasseja ja läpinäkyvästä kankaasta tehtyjä hedelmäpusseja muovisten ja paperisten sijaan.


Ennen joulua vaeltelin kaupoissa joululahjoja miettien. En kuitenkaan niitä ostamassa, vaan kalastellen ideoita itse tehtäviksi lahjoiksi. Yksi juttu, minkä toteutin oli kestopussi hedelmille ja vihanneksille. HeVi- osastolla paljon vieraileville saattaa kertyä mahdoton määrä pieniä . Muuta kauppareissusi ekologisemmaksi kestovihannespusseilla. Kätevät omppupussit käyvät myös muihinkin tarkoituksiin, kuten esimerkiksi pesupusseiksi!


Bioska hedelmäpussit ovat ekologinen vaihtoehto perinteisille muovipusseille. Pussien materiaali on hengittävää, eikä pussin sisäpinnalle kerry tuotteiden säilytyksen aikana. Ekologisempi vaihto perinteisille ohutmuovipusseille.


Pussit kestävät muutaman kilon painon, ja ne voi uusiokäyttää biojätteen keräilyssä. Suolasaippuat sopivat hyvin herkkäihoisille.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje