Yrttien kasvatus sisällä laite

AeroGardenia käsitellään testissä muista erillisenä laitteena , koska siihen ei pystynyt laittamaan kaupasta ostettuja yrttejä tai salaatteja purkeissaan vaan kasvatus piti aloittaa heti siemenestä. Siemenestä kasvattaminen onnistuu kaikilla vertailuun osallistuneilla pöytäpuutarhoilla. Sen LED-valo oli laitteen sisällä , yrttien keskellä, jolloin yrtit lähtivät helposti kiertämään valopuikkoa.


Fiskars KitchenGarden on pyöreälinjainen pöytäpuutarha, jonka läpinäkyvän kuvun alla kukoistavat niin kaupan valmiiksi kasvatetut yrtit , kuin siemenestä saakka itse vaalitut herkutkin. Pienempi Genie Kitchen Garden (e) on kolmion mallinen kasvatusastia , johon sopii kolme ruukkua kerrallaan.

Laite saapui pakattuna hyvin hillittyyn ruskeaan myyntipakkaukseen, joka antoi välittömästi mielikuvan ekologisesta tuotteesta. Pakkaus piti sisällään kasvatuslaitteen osat ja melko suppean käyttöohjeen joka sisälsi kasausohjeet sekä hyvin pikaisen ohjeistuksen yrttien kasvatuksesta. Jokakeväistä kasvatusinnostusta tyydyttämään hankin aikoinaan kotiin Zengrow - vesiviljelylaitteen, jolla sain onnistuneesti kasvateltua myös chilejä.


Jossain vaiheessa hermot kuitenkin meni siihen jatkuvaan laitteen pitämään lorinaan, joten masiina sai lähteä. Tämä uusi laite ei ole ominaisuuksiltaan yhtä . Kasvitasoon on kaiverrettu urat kolmelle kasvipaikalle. Päivänvaloa mukaileva loisteputki tulee kasvien yläpuolelle koko ruukun mitalta.

Sähköpistorasioita Herbie tarvitsee kaksi, sillä pumppu ja . Tarkoitus olisi laittaa basilika, minttu, persilja. LED-valon alle tuollaiseen laitteeseen , kun omassa ruukussa kasvaen tulee pitkiä ja vähälehtisiä. Näin syksyllä mainoksen Fiskarsin Kitchen Gardenista, valon voimaan luottavasta yrttien kasvatuslaitteesta. Romanttiselta kuulostava yrttien kasvatus ei ainakaan meidän kahden hengen taloudessa onnistuisi, ellei laitteita olisi lukuisia. Laitteen saavuttua kotiin, iskin chilit heti sisään.


Puutarhuriksi ryhtymiseen ei nyt tarvita ihmeempiä taitoja tai tiloja. Siihen ei tarvita edes maaplänttiä ulkona! Maistuisivatko omassa olohuoneessa kasvaneet yrtit ja kasvikset ? Kastelun lisäksi yrtit nauttivat suihkepullolla sumuttamisesta.


Jos et halua pelata mullan kanssa, voit hankkia kasvatuspusseja ja kastella yrttejä vaikka posliinisen, yrteille tarkoitetun kasvatusalustan kanssa. Yrttien kasvattaminen on helppoa, kunhan niistä huolehtii säännöllisesti. Miltei kaikki yksivuotiset yrtit. Pöytäpuutarhojen avulla yrttejä voi kasvattaa kotona edullisesti.


Taimikasvatus sisällä ikkunalla varmistaa, että ne ehtivät tuottaa kunnon sadon.

Myös monivuotisten yrttien taimikasvatus on suositeltavaa, sillä se jouduttaa itämistä ja helpottaa kitkemistä. Markkinoilla on useita yrttipuutarha- laitteita , joissa yrttien kasvatus on helppoa. Olen katsellut noita yrttikasvatusruukkuja, valolaitteita ja muuta jotka soveltuu kaupasta ostettavien yrttien ylläpitoon mutta mikä niistä toimii oikeasti tai minkä olette todenneet parhaaksi? Jotkut sanoo että jonkun kasvatusalustan pumppu pitää kovaa ääntä, ja että jonkun valo häikäisee koko asunnon yön pimeydessä, ja että . Tee ruukkuun salaojitus eli laita pohjalle pieniä kiviä, ruukunpalasia tai lekasoraa.


Näin ylimääräinen kasteluvesi pääsee pois, eivätkä yrtin juuret mädänny. Ylimääräinen vesi kannattaa poistaa aina myös aluslautaselta. Istuta yrtti kaikkine multineen ja juurineen ruukkuun tai ulos kasvimaan multaan. Miten voin tehdä oman yrttitarhan pienellä budjetilla? Et tarvitse kasvilamppuja, jos kodissasi on hyvät ikkunalaudat ja ikkunat länteen tai etelään.


Kenelle sopii valmis pöytäpuutarha? Sijoitus kannattaa, jos haluat tuoreita yrttejä ympäri . Voit viedä yrtit kesällä myös. Kun yrttejä kasvattaa sisällä , tavallisten savi-, lasi- tai betoniruukkujen lisäksi tarjolla on uudenlaisia vaihtoehtoja. Yrtit eivät seiso vedessä, vaan . Esimerkiksi GreenHouseEffectin. Valmiiden taimien hankkiminen on helpointa, mutta kasvatus siemenestä tai pistokaslisäys on helppoa ja palkitsevaa sekin.


Laite on autonominen, kertoo milloin vettä tai ravinnetta lisättävä, milloin vesi vaihdettava. Tregren kasvatusalusta , kpl.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje