Sauvakiharrin käyttö

Sauvan mukana tuli myös suojahanska, jonka käyttöä ensin vieroksuin, kunnes kantapään kautta opin, että sitä todella kannattaa käyttää! Sormet (ja korvat ja posket) nimittäin palavat tässä hommassa äärimmäisen helposti. Latvojen kanssa sai taistella, koska hiuksia on vaikeaa pyörittää puikon ympärille . Eli päivä jona lataan videoita. Ei jouluaatto sitä estä :D Ja tässä.


Väline: Kärkeä kohti kapeneva sauvakiharrin. Kenelle: Hiuksiin, jotka suoristuvat helposti, sillä kärkeä kohti kapeneva puikko tehostaa kiharan muotoa. Toimii myös hyvin pitkissä hiuksissa, sillä kiharan voi kieputtaa hiusosioon erissä, esim.


Miten: Vie sauva hiusosion tyveen . Parhaiten kiharat onnistuu, kun ne tekee hiuksiin, jotka on pesty jo edellisenä päivänä. Paitsi jos hiukset ovat ohuet tai nopeasti rasvoittuvat. Lämpösuojan käyttö on tarpeellista ja sen vaikutus kiharan pysyvyyteen ja muodostumiseen on hyvin isossa osassa! Aiheesta on tulossa oma . Eli siis haluaisin tietää onko kellään kokemusta kyseisistä kihartimista ja kumpi sopisi minun käyttö tarkoitukseeni parhaiten. Ennen raudan käyttöä levitä hiuksiin lämpösuojan sisältävää kampausnestettä ja kuivaa hiukset.


Käytä kiharrinrautaa ainoastaan kuiviin hiuksiin. Aloita hiusosion kihartaminen tyvestä ja kiepauta osio kihartimen ympärille siten, että myös latva kihartuu. Pidä muutama sekunti paikallaan ja päästä kihara irti. Tämä on nyt tämmönen juurta jaksaen kerrottu versio, jollaista . Osta Sauvakiharrin Pearl Wand helposti Tokmanni-verkkokaupasta. Netti on pullollaan ohjeita kiharrussauvan käyttöä koskien ja sta (” curling wand”) löytyy videoita aiheeseen liittyen vaikka kuinka, joten en lähde opastamaan tämän käyttöä.


Ylelliset kiharat kartiomaisella Silk-sauvakihartimella! Aseta kiharrin hiusten tyveen ja kierrä hiuksen kihartimen ympärille, pidä hetki latvaosasta kiinni ja vapauta kihara. Kihartaminen on helppoa ja nopeaa. Mukana pakkauksessa on lämmönkestävä hansikas . Kiharrin on käyttövalmis kymmenessä sekunnissa, ja puolen tunnin käytön jälkeen laite sammuu itsestään. Testaajan kommentti: Jostain syystä en tule toimeen kiinnityssaksellisten kihartimien kanssa.


Saan sillä aina tukkaani aikaiseksi vekin, vaikka alkaisin kihartaa mistä kohdasta tahansa. Aina upean Olivia Palermon hiustyyli on muuten helppo kopioida. Toi ohuempi on ihan ok mutta harmi että se kapenee, koska kapeimmalla kohdalla tulee tosi pieniä kiharoita joten käyttö jäänyt sen takia vähemälle. Sauvakiharrin , jolla luot täydelliset, kauniit kiharat.


Remington CIpearl wand sauvakiharrin. Sauvassa on 9–mm:n kiharrinosa, joka lämpenee jo sekunnissa. Sen laadukas keraaminen pinnoite takaa nopean, ammattimaisen tuloksen. Kiharrin on erittäin helppokäyttöinen, sillä pyörivän johdon ansiosta sen voi kääntää mihin tahansa . Lämmitä sauvakiharrin vain sekunnissa ja saat hiuksiisi luonnollisen runsaat laineet. Lisäksi sauvan mukana toimitetaan lämmönkestävä käsine, jonka ansiosta käyttö on turvallista ja helppoa.


Väsyvätkö kätesi muotoilun aikana? Ilmakihartimen suun-nittelussa keskityttiin käytön vaivattomuuteen: se kuivattaa hiukset nopeasti, ja sen kahteen suuntaan kääntyvän harjaspään avulla hiukset on helppo taivuttaa kulloinkin haluamaansa. Teet myös kiharan aina oikein, kun aloitat kihartamisen tyvestä.


Silloin hiusten latvaosaan ei kohdis. Kun teet ammattimaisen nopean kiharruksen niin pidä sormisuojaa ja käytä lämpöeristettyä mattoa johon on hyvä laskea sauvakiharrin käytön välillä. Kiharruspuikon kädensija on liukumaton ja antaa tukevan otteen. Siinä on nivelletty pyörivä johto jonka pituus on 3m.


Se antaa hyvin vapautta työskentelyyn.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje