Merellinen paella resepti

Tämä paella saa makua chorizosta ja äyriäisistä. Espanjan-innostuksissamme kokkasimme paellaa Epicuriousista löytynyttä reseptiä hieman mukaillen. Alkuperäinen ohje listaa kanaakin ihan määrissä, mutta koska mieli teki nimenomaan meren viljaa, jätimme siipikarjan suosiolla rannalle.


Samoin säilötyt, paahdetut paprikat korvasimme muutamalla . Lisää kuorelliset katkaravut, kuorettomat katkaravut, sinisimpukat ja vihersimpukat siten, että ne pääsevät aukeamaan kypsentämisen vaikutuksesta. Anna paellan kypsyä viisi minuuttia, laita sekaan sitruunamehu ja saksi persilja päälle.

Koristele sitruunaviipaleilla. Paella , tuo espanjalaisten pyttipannu, on huonoimmillaan ällöttävä riisimössö ja parhaimmillaan ihanien makujen ilotulitus. Mieleenpainuvin paellakokemukseni lienee Espanjan sijaan koettu Miamissa, jossa tilasimme pieneen nälkäämme paellan puoliksi. Paella oli kuitenkin jenkkityyliin niin valtavan . Rannikolla se sisältää totta kai meren antimia, kun taas sisämaassa käytetään enemmän kanaa.


Riisi maustetaan ja värjätään sahramilla. Kuinka sitä aina unohtaakaan miten herkkua paella on? Ja sitä paitsi, sehän on yhden kipon ateria, eli keittiössä ei saa aikaan edes suurta sotkua, mitä nyt pari leikkuulautaa ja veistä voi sotkea.

Osaksi ehkä paellan herkullisuus perustuukin siihen, ettei sitä tule tehtyä liian usein. Mieleni on jo pidemmän aikaa tehnyt Paellaa , tuota ehkäpä Espanjan tunnetuinta ruokalajia. Paellan oikeasta ohjeesta ollaan montaa mieltä.


Sitä ainoaa oikeaa ohjetta ei taida olla olemassakaan, sillä kaikilla kokeilla on se maailman paras ja oikea ohje. Paellahan on kotoisin Valencian seudulta ja sana paella tarkoittaa . Hyvän paellan sydän on sopiva kosteus ja tuoreet meren antimet. Käytä siis tähän Henri Alénin paellaan aina tuoreita simpukoita ja hyviä rapuja. Chorizo- makkara tuo ruokaan potkua.


Ihanan värikäs ja sopivan mausteinen paella valmistuu helposti. Arkinen paella saa makua broilerista, pakastekatkaravuista ja simpukoista. Yksi pieni kysymys teille ulisioille. Ruoan voi myös maustaa mielensä mukaan eikä seurata reseptiä yhtä tarkasti kuin intiimialeen karvojen poistoa.


Naurettavaa lukea kommentteja . Apetit Kotimainen -sipulikuutioita. Tämän sivun tietoja ei ole saatavilla. Parhaat treenivinkit, reseptit ja tuoreimmat tiedot terveysrintamalta.


JUURI NYT: Saat maksuttoman vihkosen, jonka avulla valmistat joulun ihanimmat konvehdit, kun tilaat uutiskirjeen nyt. Valmistat helposti kauniita ja terveellisiä konvehteja, joiden maku vie sinut seitsemänteen taivaaseen.

Täydellinen resepti espanjalaiseen paellaan jossa on lihaa ja mereneläviä. Sen mausta on kevyesti havaittavissa hieman merellinen tai jopa merileväinen aromi, joka istuu kuivahkoon valkoviiniin hyvin ja tukee myös äyriäisten makua. Tätä viiniä tarvittiin kaksi pulloa, koska puolikas pullo menee . Aki Wahlman: ”Tässä paella - reseptissä toteutuu hyvin perussääntö - samaa viiniä ruokaan ja ruokajuomaksi.


Merellisen paellan kumppaniksi sopii mainiosti raikkaan hedelmäinen JeanJean Chardonnay-valkoviini Etelä-Ranskasta. Jeanjean Chardonnay hanapakkaus l. Gluteeniton, sokeriton, kananmunaton, maidoton, vähärasvainen. Paranee seuraavaa päivää kohti ja myös muksut tykkäävät.


Espanjalainen herkku, ruokaisa paella , maistuu maukkaalta myös kylmänä. Välimuistissa min Merellinen juustopaella on ihan uusi versio klassikosta. Se maistuu ja näyttää yhtä aikaa tutulta ja aivan uudenlaiselta. Tätä kannatta ehdottomasti testata.


Kesäisin tykkään valmistaa paellan ulkona grillissä.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje