Kesäkurpitsan pakastaminen

Tuottiko kesäkurpitsa valtavan sadon? Raasteena pakastettu kesäkurpitsa sujahtaa helposti vaikka sämpylätaikinaan. Kokeile kesäkurpitsaherkkuja:. Utelee eräs mikrotason kokki.


Voit kyllä pakastaa kaikkina noina muotoina. Taitaa olla enemmän siitä kiinni minkä muotoista kesäkurpitsaa haluat itse käytää eli jos ei ole raasteelle käyttöä niin eipä sitä kannata tehdä. Hyvin käyttäytyy kaikkina olomuotoina:) Käyttäjän SMEL kuva . Millä tavalla on helpoin pakastaa vauvan soseet.


Paprikan ja kesäkurpitsan pakastaminen ? Välimuistissa Samankaltaisia 1. Maissin taas voi pakastaa kokonaisena ilman suojalehtiä ja kesäkurpitsa pilkottuna ilman sen sisusta toimii myös sellaisenaan. Piparjuuren käyttäminen taas voi itse asiassa olla helpompaa pakastettuna, kun sitä voi raastaa jäisenä suoraan ruokaan. Sipulia voi kyllä pakastaa raakana ja pilkottuna, mutta . Viipaleina, kuutioina, lisätäänkö suolaa?


Ei tuoreeltaan, mutta voithan keittää ja soseuttaa nuo suvipumpumit ja pakastaa soseena. Sosetta voi käyttää esim. Tehokkaimmillaan täyteläinen kesäkurpitsa on korvaamassa energiapitoisempia raaka-aineita. Leikkaa kuoritut kesäkurpitsat paksuhkoiksi viipaleiksi, puserra sitruunoista mehu, lisää sokeri ja vesi ja keitä viipaleet liemessä sopivan pehmeiksi ja läpikuultaviksi. Pakasta kesäkurpitsat jäähtyneinä.


Ota pakastetut kesäkurpitsat sulamaan muutamaa tuntia ennen tarjoamista huoneenlämpöön. Porkkana, lanttu, nauris ja palsternakka. Kuutioina, suikaleina ilman sisusta. Voiko kesäkurpitsaa pakastaa ? Kannattaisiko kurpitsa keittää ensiksi?


Ehkä saan yhden edes ennen pakkasia :C Ei jollain tule jo korvista niitä täällä Tampereen seudulla, jos vähän edullisemmin kuin kaupan tai torin hinnalla vaikka hakis pois häiritsemästä. Poistettu nimimerkki (id: 362) sunnuntai, 28. Meillä syödään aika paljon kesäkurpitsaa ja näin syksyllähän se ei maksa juuri mitään ja pakkasessakin olisi tilaa. Niinpä olet miettinyt, että pakastaisin kesäkurpitsaveneitä.


Vähänkö olisi näppäriä, täytteet päälle ja uuniin. Onko kukaan kokeillut kesäkurpitsan pakastamista ? Mintunlehdet Mahtavatko . Se viihtyy pakasteessa parhaiten soseena, ja ennen pakastamista se kannattaa vaikkapa höyryttämällä kypsentää. Hyvä säilömistapa on esimerkiksi pakastaminen.


Kurpitsaa voi myös viipaloida . Miedot sienet, kuten tatit, haperot ja vahverot, pilkotaan, kuumennetaan pannulla omassa liemessään, jäähdytetään ja lopuksi pakastetaan. Valmistustapoja on erilaisia. Kesäkurpitsan maku on niin mieto, että sitruuna maistuu hillossa enemmän. Itse suosin höyryttämistä, koska ravinteet säilyvät näin parhaiten.


Tässä muutama vaihtoehto. Lähinnä runsaan vesipitoisuuden ja rapeuden takia kurkkua, salaattia eikä retiisiä voi pakastaa. Valkosipuliakaan ei kannata pakastaa. Useimmat kasvikset on esikiehautettava ennen pakastusta. Esikiehautus eli ryöppääminen lopettaa kasvisten entsyymitoiminnan.


Jos sitä ei tee, kasvikset muuttuvat pakastimessa vetisiksi . Jonkin verran kesäkurpitsaa voi laittaa erilaisten säilykkeiden, kuten . Talvikurpitsa (squash) on kooltaan ison kesäkurpitsan kokoinen. Se on tuttu etikkasäilykkeistä. Yksi tapa varmistaa kurpitsan saanti ympäri vuoden on valmistaa kurpitsasta kotitekoista sosetta ja pakastaa se tulevaa käyttöä varten. Kotitekoisesta soseesta tulee kuitenkin helposti .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje