Paras peruspuhelin 2015

Kilpailu on taatusti kovempaa kuin koskaan, mikä on kuluttajan kannalta hyvä asia, sillä se pakottaa valmistajat panostamaan aidosti laitteidensa laatuun. Mutta mikä oli vuoden paras älypuhelin ? Tähän haastavaan kysymykseen haemme . Parhaan puhelimen valitseminen on vaikeaa. Mainostajat yrittävät kääntää kuluttajan pään kaikin keinoin myydäkseen tälle vaikka mitä romua.

Pidemmän päälle myydyimpien puhelinmallien lista saattaa olla paras keino katsoa, mikä puhelin on paras. Kyse on puhelinvalinnan. Olen hankkimassa uutta puhelinta, mutta nyt onkin syntynyt todellinen dilemma siitä, mikä se olisi. Haluaisin ostaa niin sanotusti parhaan.


Samsungin uusin lippulaivapuhelin nousee harppauksin älypuhelinvaltiaaksi. Edistyksellinen muotoilu erottaa puhelimen kilpailijoistaan. Samsung on valmistanut kokonaisvaltaisen paketin, jonka yksikään osa-alue ei aiheuta suurta kritiikkiä.

Kamera on parasta , mitä Samsungin puhelimissa on nähty . Nauti edelleen aktiivisesta elämäntyylistäsi helppokäyttöisellä matkapuhelimella, joka kestää töyssyt ja märän kelin yhtä huoletta kuin sinäkin. Tällä kertaa Puhelinvertailun testipenkkiin asettuu kiinalaisvalmistaja OnePlussan uusin huippupuhelin , noin 5euron hintainen OnePlus 5T. Eikä lainkaan huonoilla sijoituksilla, sillä DNA:lla se oli helmikuun myydyin puhelin , Elisan henkilöasiakaslistalla toisiksi myydyin ja . Viime kädessä valinnan tekee käyttäjä sen perusteella, mihin puhelimeen hän on tottunut.


Jos kyseessä on ensimmäisen älypuhelimen ostaminen, Apple tarjoaa edelleen käyttäjäystävällisemmän . Kaupungissa kätköillessä purkki pysäkissä käy mikä tahansa puhelin jos sen saa nettiin ja siinä on GPS. Asentaa siihen kätköily-ohjelman sekä rekisteröityy kätkösivuilla kätköilijäksi omalla nimimerkillä. Maastoon ei puhelimen kanssa suositeltavaa lähteä kätköilemään vaan paras. Sinun käyttöllesi paras ja helpoin puhelin. Gigantista laajin valikoima matkapuhelimia.


Eri merkkisiä kännyköitä, esim. Se nyt vaan on tyhmää maksaa liikaa. Teijo Julkaistu kohteessa Matkapuhelimet.


Nykyisellä älypuhelinten valtakaudella yksinkertaisemmat peruspuhelimet alkavat käydä aina vaan harvinaisemmiksi ja samalla peruspuhelinten elintila käy hinnoittelun puolestakin.

Niiden uutuusmallit ovat aina edeltäjiään kehittyneempiä, mutta samalla niiden käytettävyys voi asettaa haasteita varsinkin vähemmän tekniselle. Applen ja Samsungin kaltaiset jättiläiset. Ruotsalainen Doro on haistanut lisääntyvää kysyntää puhelimissa, joissa . Hommasin tuollaisen aiemmin äidille lahjaksi ensimmäiseksi älypuhelimeksi. Luulisi rahoille saavan vastinetta. Reunoissa vain hieman kulumaa, muutoin hyvä kunto.


Mukaan tulee musta flip cover ja 5€ DNA alennuskuponki ( saat 5€ pois kun ostat 15€lla, voimassa 3 asti). Tehdasasetukset palautettu puhelimeen. Tästä hyvä perus älypuhelin ! Omien malliensa ohella Huawei tekee Honor- puhelinsarjaa , jossa valmistajan nimi on piilotettu ja korvattu kokonaan Honor- brändillä. Lisäksi sen on määrä tarkoittaa sitä, että puhelin edustaa nykyisin suosittua edullisten lippulaivojen kategoriaa 4euron lintalapullaan. Ainoa asia joka muuttui: koko puhelin.


D Touch - kosketusnäyttö, 4K-videokamera ja tehoa kuin työkoneessa. Pokémon on täällä taas, ja ehkä vahvempana kuin koskaan aikaisemmin. Allekirjoittanut kuuluu siihen sukupolveen, joka aikoinaan pelasi alkuperäistä Pokémon-peliä (Pokémon Red ja Pokémon Blue) Nintendon Gameboy Color - käsikonsolilla.


Tuon jälkeen Pokémon jäi taakse, vaikka Nintendo on lähes . Nokian malli olisi paras.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje