Näytön suojalasin asennus

Samin huoltokoulussa asennetaan tällä kertaa panssarilasi. Panssarilasi suojaa kolhuilta ja naarmuilta. Miten panssarilasi asennetaan ? Asennus on hyvin yksinkertaista.


Ensin puhelimen näyttö puhdistetaan kauttaaltaan kostealla liinalla.

Puhdistus poistaa näytöstä kaiken rasvan ja lian joka voi vaikeuttaa näytön kiinni pysymistä. Kyse ei ole siis muovista, vaan aidosta lasista. Silikonipinnoite ei jätä lasiin minkäänlaisia liimatahroja ja lasi on mahdollista irroittaa ja asentaa uudelleen näytön pintaan.


Jos haluat asentaa lasin uudelleen, . Ostin suojalasin kännykkääni, ja kun yritin asentaa sitä siihen tuli ilmakuoppia. Kännykän valmistajat tekee tahallaan helposti hajoavat näytöt , jotta sais rahastettua ihmisiä. Sitten vaan liimapuolen suojakalvo pois suojalasista , ja vähän taivuttamalla lasia vyörytät sen kiinni puhelimeen.


Poista (numerolla merkitty) suojakalvo lasikalvosta ja asenna tämä puoli näyttöä vasten.

Tempered Glass lasikalvon asennus vaihe 5. Kohdista kalvo huolillisesti kerralla oikein. Huomaathan että suojalasissa ei yleensä ole kameran kohdalla reikää. Aivan puhelimen alareunassa suojalasin kiinnityksessä on havaittavissa pientä naksahtelua puhelinta käytettäessä, mutta tämä on melko huomaamatonta ja yleisvaikutelma suojalasin jämäkkyydestä on kohtalaisen hyvä näytön kaarevuudesta huolimatta. Suojalasin asentaminen ei myöskään vaikuta . Tilasin sitten suojakalvon uuden puhelimeni näytön suojaksi, asennus ei tosin sujunutkaan sitten parhaalla mahdollisella tavalla.


Tällä kertaa opetan miten vaihdat näppärästi näytön lasin Samsung Galaxy Spuhelimeen. Jos toisen asennus vaikka menee pieleen. Saapuivat kahdessa päivässä. Kannattaa tämän sijasta hommata koko näyttöframe , koska hintaero on suht pieni.


Löytyykö täältä kokemuksia karkaistusta suojalasista tehdyistä kalvoista? Toivoisin silloin, että vain näytön päällä oleva suojakalvolasi saisi kärsiä, ja alla oleva puhelimen oma ehjä. Lisäksi, onko tuollaisen lasin asentaminen kuinka hankalaa? Monesti on puhelimen pudottamisesta ja kolhuista selvinnyt suojalasin halkeamisella, mutta mistäpä tuota tietää olisiko näyttö pysynyt ehjänä myös ilman suojaustakin.


Muuten ei ole mitään suokakuoria . Lumia 9XL suojalasi on valmistettu karkaistusta lasista, tämä suojalasi siis auttaa näyttöä kestämään iskut ja naarmut tavallista suojakalvoa paremmin.

Unohda ärsyttävät ilmakuplat! Klikkaa asennusvideoon (linkki). Sony Xperia MAqua suojalasi on valmistettu karkaistusta lasista, tämä suojalasi siis auttaa näyttöä kestämään iskut ja naarmut tavallista suojakalvoa paremmin. Pad AIR - suojalasi on valmistettu karkaistusta lasista, tämä suojalasi siis auttaa näyttöä kestämään iskut ja naarmut tavallista suojakalvoa paremmin.


Myyntipaketin mukana on selkeät asennusohjeet miten panssarilasi asennetaan. Näytönsuojan jäykkyyden ansiosta asennus on erittäin yksinkertaista eikä suojan ja näytön väliin jää ärsyttäviä ilmakuplia. Puhdista näyttö huolellisesti mukana tulevilla tarvikkeilla, aseta lasikalvo oikealle kohdalle, päästä irti ja lasikalvo imeytyy itsestään näytön päälle. Halutessasi lasikalvo on tietenkin poistettavissa, eikä . Lämpökäsittelemällä karkaistusta lasista valmistettu suojalasi on kertaa kovempaa kuin normaali lasi.


Puhelimen näyttöä on miellyttävä käyttää eikä suojalasi vääristä näytön värejä tai kuvan terävyyttä. Näytön suojalasi Huawei Honor malliin – panssarilasi. Käytössä hyvin huomaamaton suojalasi näytöllesi. Suojaa näyttöä tehokkaasti naarmuilta sekä iskuilta.


Suoja on mukavan tuntuinen ja tarjoaa tietysti myös paremman suojan arvokkaalle puhelimellesi. Helppo asentaa ja mukava käyttää.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje