Apuvälineet keittiöön

Keittiöön on saatavissa laaja valikoima apuvälineitä. Ruokailua helpottamaan on kehitelty nokkamukeja, erikoisaterimia ja lautasen reunuksia. Nokkamukeja löytyy kahvoilla ja ilman.


Erikoisaterimien kahvat on luistamatonta materiaalia ja usein aterin osa on taivutettavissa. Painoltaan aterimet on yleensä tavallisia .

KLIKKAA KUVAA SAADAKSESI LISÄTIETOJA TUOTTEESTA ! Luistamattomat lautaset, irtoreunukset, reuma-aterimet, leikkuulaudat, ruokalaput , nokkamukit, käsihihnat, juomapillit, avaajat, purkinavaajat, yms. Autamme sinua elämään itsenäistä ja täysipainoista elämää tarjoamalla korkealaatuisia apuvälineratkaisuja ja ammattitaitoista palvelua. Tutustu apuvälinevalikoimaamme, asiantuntijoihimme ja ratkaisuihin. Pientuotteita helpottamaan keittiöaskareita sekä ergonomista otetta.


Apuvälineet ruokailuun ja kokkaukseen sekä muihin kodin päivittäisiin toimiin. Mahtava valikoima viimeisimpiä trendejä ja järkkymättömiä klassikoita! Modern House Color, kaavin keraamiselle liedelle, eri väriä, 5xcm.

Cuisipron omenapora on todella helppo ja miellyttävä käyttää. Ergonomisesta kahvasta saa hyvän otteen ja halkaisijaltaan riittävän iso terä pureutuu tehokkaasti omenaan kuin omenaan. Ainutlaatuinen vipumekanismin ansiosta voit käyttää omenaporaa yhdellä kädellä: paina vipua ja omenapora aukeaa kuin hauenleuka . Kodin- ja keittiön apuvälineet. Saatavana erilaisia keittiön apuvälineitä : - paksunnetut ruokailuvälineet – kulmasäädettävät ruokailuvälineet – erikoisveitset , juustohöylät, kuorimaveitset (oxo) – erikoiskupit mm. Erikoisvalmisteisia ruokailuvälineitä ja vastaavia tarvikkeita keittiöön ja kotiin.


Lautaset ja lautasen reunat. Tarttumapihdit, varsipaksunnokset, yleissakset, sukanvetolaitteet. Jos et löydä etsimääsi, lähetä. Tärkeintä on tarkastaa, millaisia liikkumisesteitä talossa ja pihapiirissä on. Monet niistä on helppo poistaa, toiset taas vaativat jopa rakenteellisia muutoksia.


Muutamakin askelma voi olla ylivoimainen este. Kun liikkumiseen tarvitaan apuvälineitä , keskeisten tilojen – keittiö , makuuhuone, wc ja pesutilat . Vipuvartta voi vääntää vaikka kämmenpohjalla. Aina pullon- tai purkinavaajaa ei kuitenkaan tarvita.


Usein riittää tahmea avaajahattu. Vanhuksille ja vammaisille suunnitellut keittiön apuvälineet sopivatkin kaikille, niillekin, joiden voimat eivät ole vähentyneet, korostaa myyntineuvottelija Kristina Baarman Proteesisäätiön, .

Voidaan käyttää hammas- ja potilasmukina. Paksukahvaiset aterimet voidaan kääntää molempiin suuntiin. Helppo käyttää, pieni tartuntariski. PÄIVITTÄISTEN TOIMINTOJEN APUVÄLINEET.


Myymälässämme Voimarinteellä , Sastamalan Karkussa on kattava valikoima pienapuvälineitä. KEITTIÖÖN , KODINHOITOON, PUKEUTUMISEEN, PESEYTYMISEEN JA HYGIENIANHOITOON. Jos tällaista lisäosaa ei kuitenkaan omista tai on esimerkiksi kyläpaikan hiustenkuivaajan varassa, taloudesta todennäköisesti löytyy sille kätevä korvaaja – keittiön metallisiivilä. Kuivatusniksi on ilmeisesti peräisin nerokkaalta, toistaiseksi tuntemattomalta Instagram-käyttäjältä, mutta se levisi laajemmin kauneusväen . Yleensä apuvälineiden tarve kartoitetaan toiminta- tai fysioterapiassa.


Lyhytaikaisia apuvälineitä saa suoraan myös apuvälinepalvelusta pyytämällä. Vitility lautasen reunus. Irroitettava, muovinen lautasen reunus. Estää ruokaa putoamasta lautaselta helpottaen yhdellä kädellä syömistä.


Reunuksessa on kolme klipsiä, jotka kiinnittävät reunuksen helposti lautaseen.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje