Kaakelimaali kylpyhuone

Kaakeleiden vaihtaminen ei ole ainoa vaihtoehto silloin, kun kylpyhuone kaipaa uutta ilmettä. On myös muistettava se, että kaakelimaaleja ei ole tarkoitettu silikonille, ja silikonit ne pitää poistaa ennen maalausta. Pankkivirkailija jopa kertoi, että oli kokeillut kaakelimaaleja sillä tuloksella, että ” mielenterveys meinasi valua kaakelimaalin mukana viemäriin”.


Maalaaminen oli ollut kaikkea muuta kun helppoa, maalikerroksia piti laittaa useita, jotta taustalla ollut sinertävä vanha kaakeli haalistui edes hitusen. Putkiremontti on edessä viiden vuoden sisällä, mutta kylpyhuone kaipaisi päivitystä. Samasta kohteesta oli tehty uusi postaus vuoden päästä ja seinä oli edelleen virheetön.


Kaakelimaali on yksi vaihtoehto kylpyhuoneen edulliseen pintaremonttiin. Vain ammeen ja seinän välinen sauma oli kärsinyt, mutta se ei liittynyt maaliin millään tavalla. Jos esimerkiksi kylpyhuoneessa tai kuraeteisessä vanhat kaakelit alkavat irrota, täytyy samalla uusia myös vesieristys niin seiniin kuin lattiaankin.


Päätimme siis testata Ronseal- kaakelimaalia. Olen kuullut kaakelimaaleista kahdenlaista kommenttia: toiset ylistävät niiden kätevyyttä ja melko hyvää kestävyyttä, toiset taas kertovat kauhutarinoita isoina suikaleina irtoavasta maalista. Meidän kylpyhuone ei paljon rumemmaksi voinut muuttua, joten siinä . Alunperin meitsin piti maalata lattia mustalla kaakelimaalilla , mutta jänistin luettuani lukijoiden kommentit. Näin ollen minulle jäi yksi purkki aika kallista kaakelimaalia , jonka päätin käyttää seinän maalaamiseen.


Viime kesänä ideoimani kylpyhuoneen facelift on valmis. Kylpyhuoneen ilme uudistui kaakelimaalin avulla. Lue vinkit ja kokemukset kaakelimaalista! Maali sopii kaikille laatoille, marmorille ja kivipinnoille – eikä vaadi. V33- kaakelimaali lattioille on mainio tuote kodin laattalattiapintojen nopeaan ja helppoon uudistamiseen.


MAALAAMINEN Käytä maalaamiseen maalaustelaa tai sivellintä. PIENEN KYLPYHUONEEN SUURI MUUTOS. Keskikerroksen kylpyhuone oli ennen sinisen kukertava. Kokoinaisuuden kruunasivat kukallisen boordilaatat. Tästä kaakelimaalausurakasta on moni ollut.


Esikäsittely on todella tärkeää, joten älä oikaise tässä vaiheessa! Pese lattia huolellisesti maalarinpesulla, jotta rasva ja lika irtoavat. Ole tarkka etenkin nurkissa ja saumoissa, johon lika tarttuu herkimmin. Itse pesin pinnat karkeapintaisella sienellä ja juuriharjalla.


Käytin saumojen pesuun myös . Eli maalattiin seinät ja lattia K- raudan valikoimasta löytyvillä v33- kaakelimaaleilla. Tää vaihtoehto sopii mun . Soveltuu kaikille lasitetuille ja lasittamattomille laatoille sekä klinkkereille, myös graniitille, marmorille ja muille kivilaaduille. Saatavilla 7ml:n ja l:n pakkauksissa. Soveltuu laistettujen ja lasittamattomien laattojen ja klinkkereiden maalaukseen. Kestää kulutusta ja vesiroiskeita.


Elämäsi helpoin kylpyhuone -remontti! Nyt on saatavilla vlaattamaalilla jolla voisi maalata kylpyhuoneen (märkätila ja vesikiertoinen lattilämmitys) ja wc (kuiva tila, ei lattiakaivoa) kauttaaltaan ja näin saada miellyttävämpi tila ennen parin vuoden päästä tulevaa putkiremppaa. Kyseessä -valmistunut rivari. Kysymys onkin voiko koko tilan . Vessan seinät on harmaata laattaa, värissä ei sinänsä mitään vikaa mutta kun tyylitajuton laatottaja laatotti tiilikuviotyyliin on tode.


Mutu tuntumalla länkytetään jostain mistä ei mitään kokemusta. Itse voin kokemuksesta (maalannut maakelimaalilla useampia kylpyhuoneita , wc tiloja ja keittiön välitiloja) kertoa tuotteen toimivan ja täyttävän sille .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje