Spriikeitin biltema

Käytämme verkkosivuillamme evästeitä, joiden avulla voimme tunnistaa laitteesi ja muokata käyttäjäkokemuksesi mahdollisimman hyväksi. Voit poistaa tietokoneellesi tallennetut evästeet käytöstä, mutta se voi heikentää kotisivustomme toimintaa. Markkinoiden kevein kaasupoltin! Pieni mutta tehokas – keittää litran vettä alle minuutissa. Erinomainen keitin – hengelle.


Alumiininen keittoastia ja kaasupoltin, yhdistetään pikalukolla. Polttoaineeksi retkikeittimiin jne. Keittoastiassa on asteikko, ja sen tilavuus on . Sopii myös ikkunanpesuun ja tahrojen poistoon. Butaanikaasulla toimiva retkikeitin.


Toimii 2g kaasupatruunalla. Kaasu ei sisälly pakkaukseen. Polttimen, kattiloiden, pannun, tuulisuojan ym. Sen verran olen sarjaan tutustunut, että olen keitellyt sillä kahvit.


Hyvin keitti, tosin pannusta ei saanut kuin . Niin kuin kirjoitin, Trangiaan saa fiksumpia polttimia kuin vain sen vakio-tenutuikun. Suosittelisin kaasukäyttöistä laitettaa koska se on siistimpi ja nopeampi käyttää. Ei ole nesteiden kanssa läträämistä ja tenttupullonpyöritystä veneen pohjalla. Hinta - edullisin, Hinta - kallein, Suosituimmat, Myydyimmät. Piezo-sytytin, kätevä liekinsäätö, tasainen lämpö ja hiljainen käyttöääni olivat MSR:n tärkeimpiä etuja.


Kevyt keitin yhdessä jäykän kaasuletkun kanssa oli aavistuksen kiikkerä . Itselläni mukana kulkee päälleruuvattava kaasukeitin ja bilteman pieni kattilasarja. En ole risukeitintä kokenut tarpeelliseksi koska yleensä jos tulilla haluan kokkailla jotain niin se tarkoittaa hiilloksella valmistuvia ruokia. Tässä hommassa risukeittimestä ei siis itselleni ole hyötyä. Risukeitin on kätevä silloin . Uusi Ultra light -sarja on nyt entistäkin vahvempi, mutta kevyempi.


Viimeksi kirjautunut: kuukautta viikkoa sitten. Juomatölkistä ja tonnikalapurkin oliiviöljystä saa näköjään helposti hyvän retkikeittimen. Se on totta että jos on himopilkkijä ja vaihtaa paikkaa min välein ei teltalla tee mitään.


Bilteman paperikataloogissa keitin on sentään toisin päin. Itse vaihdan paikkaa muutaman kerran päivässä ja siinä se menettelee hyvin. Ostin spriikeittimen ja näkee sitten mihin se pystyy. Biltemaan oli ilmestynyt lappu missä kehotettiin palauttamaan sieltä ostetut punaiset . Patruunat maksaa Biltemassa vain e. Oliko syynä se että kaasupullon päälle kiinnitettävä keitin tekee systeemin liian korkeaksi vai liian kevyt tuulisuoja?


Primuksen 3gr patruunat kierreventtiilillä. Tuohon vielä nuo MSR-tyyppiset foliosuojat ja keitin on riittävän tukeva ja suojattu - tosin painoa tulee pullon päälle . Perustrangia ja primuksen sellainen toistakymmentä vuotta vanha keitin , jossa on sisällä pieni sininen sytkärintäyttökaasupullosta täytettävä kaasupullo. Jossain vaiheessa oli joku aussi spriikeitin , aika lailla samanlainen kuin Optimuksen Tor. Kaupallinen vehje on huikean hyvä.


Toisaalta, Biltemasta sai tollasia ihan perus kaasuliesiä jotka toimi retkipatruunoilla, ei ollu ihan tolkuttoman hintasia eikä ees kauheen ison kokosia tai . Polttoneste erityisesti paineella toimivia spriikeittimiä varten. Palaa puhtaasti eikä nokea.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje