Näkösuojakalvo ikkunaan

Moi, onko kenelläkään kokemuksia näkösuojakalvoista (eli talon ikkunasta ei näe sisälle mutta ulos näkee, ei tarvita mitään tummennuksia tms)? Lisätieto: Staattinen kiinnitys. Kalvoa voi leikata sopivan kokoiseksi.


Puhdista pinta, jolle kalvo kiinnitetään. Himmeästi läpinäkyvä, eri mallia. Koristekalvot ja näkösuojakalvot ikkunaan käytetään laajalti toimisto-, lääketiede- ja urheilutiloissa, yksityisten- ja julkisten rakennusten laseihin. Staattisesti kinnittyvät ikkunakalvot on helppo kiinnittää ikkunoihin , lasioviin tai lasiseiniin.


Tällä tuotteella ikkunat on helppo suojata ulkopuolisten katseilta ja liialta auringonpaisteelta. Valo pääsee kuitenkin kalvon läpi sisään :) Kalvo tarttuu myös muihin kiiltäviin pintoihin, kuten peiliin. Liimattavien kalvojen käyttökohteita ovat sileät pinnat kuivissa sisätiloissa.


Ikkunakalvoja voi käyttää myös saunassa, pesuhuoneessa tai lasitetulla parvekkeella. Ei saa asentaa pinnoille, jotka kuumenevat. Tämä voi aiheuttaa palo- ja sulamisvaaran. Ei kosteiden eikä kuivien tilojen seinä- eikä lattiapinnoille.


Huomioitavaa, että kalvo muodostaa tiiviin ja hengittämättömän pinnan. Tuoteryhmä: Ikkunakalvot. Voidaan käyttää uudelleen. Käytä asennuksessa saippuavettä ja ikkunanpesulastaa. Leikkaa haluttuun kokoon.


Kastele ikkuna saippuavedellä. Aseta kelmu ikkunaan ja tasoita sen ikkunanpesulastalla Vedä . D-C-Fix on helppokäyttöinen ja edullinen tapa uusia kodin pintoja ja tuoda uutta ilmettä sisustukseen. D-C-Fix-tarroja on saatavilla myös näkösuojaksi läpinäkyviin pintoihin. Pohjatöinä ikkunan puhdistus, sitten suihkin ohjeen mukaan tiskiaineen ja veden seosta ikkunaan ja kalvo siihen päälle. Sisustustarra toimii kontaktimuovin tapaan ja.


Sitten lastalla ilmakuplat veke. Tai vanhalla lastenkirjalla, kuten tee-se-itse nainen homman hoiti. Kalvossa ei ole teippipintaa, vaan se jää kiinni ikkunaan tiskiaineliuoksen avulla. Verhoilla tietenkin voi peittää näkyvyyden, mutta en oikein haluaisi olla kokoajan loistevalon vaarassa, bunkerissa.


Joten onko olemassa jotain ikkunoihin asennettavaa kalvoa, joka estäisi näkyvyyden sisään, muttei ulospäin? Kirjastoissakin jossain ikkunoissa on joku kalvo , joka . Optivision - kalvo on uuden tyyppinen auringonsuojakalvo ja se antaa sinulle päivän ja pimeän ajan parhaat puolet. Peilikalvon pinta on naarmunsuojattu ja kalvo on voimakkaasti peilaava. Auringonsuojaverho on tarvittaessa helppo rullata ylös tai laskea vain osittain alas, jos ikkunaa ei haluta peittää kokonaan. Haluaisin kotonani puuhailla vapaasti ilman että joku kurkkii, mitä teen.


Lisäeristystä on käytetty vuosikymmenet rakennusten seinissä ja katossa energiataloutta parantamaan. M Thinsulate energiakalvo toimii lisäeristyksen tapaan ikkunoissa. Se parantaa tyypillisen yksinkertaisen ikkunalasin eristysarvoa lähelle kaksinkertaisen lasin arvoa. Energiakalvo pitää talvella lämmön ikkunoiden. Optivision- kalvo on uuden tyyppinen auringonsuojakalvo ja se antaa sinulle päivän ja pimeän ajan parhaat puolet.


Kun lasirakenne on kiinteä, joko kaksin- tai kolminkertainen lämpölasielementti, auringonsuojakalvot asennetaan ikkunoiden ulkopintaan, mikäli haetaan tehokasta lämmöntorjuntaa. Kalvo tulee aina asentaa uloimpaan mahdolliseen pintaan jotta lämpö ei jää ruutujen väliin, 2K tai 3K-lämpölaseissa tämä ei tietenkään onnistu joten niissä käytetään ulkoasennusta paitsi jos käytössä on vaikka 3M Prestige joka toimii myös sisäpuolella (2K-lasissa) eikä halkaise ulointa ikkunaa.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje