Hybridi pesupallo

Lue Outi Pyyn kirjoittama blogipostaus pesupallon käytöstä. Loistava valinta allergikoille ja herkkäihoisille! Uuden valmistusteknologian ansiosta edellisiä pesupalloja kestävämpi rakenne.


Pallon teho perustuu luonnon uuden sukupolven keraamisiin rakeisiin. Way of Life Hybridi pesupallon täyttöpelletit. Voit tehostaa hybridipesupallon tehoa lisäämällä pellettejä 3-6kk välein pesupallon käyttömäärästä riippuen.


Ainesosat: Natrium Alpha Olefiini Sulfonaatti, Natrium Metasilikaatti, Selluloosa, Polyamidihartsi. Käyttöohje: Avaa pesupallon täyttöakko ja kaada pakkauksen sisältö . Ekologinen, turvallinen, tehokas ja taloudellinen vaihtoehto pyykinpesuaineille. Rakeet sisältävät luonnon mineraaleja. Pallot sisältävät rakeiden lisäksi luonnonmukaisia suolakiteitä, jotka tehostavat pallon toimintaa.


Ostin I love me-messuilta ekologisen hybridi pesupallon. Olin kyllä alkuun tosi skeptinen sen suhteen, että peseekö se muka oikeasti etenkään lastenvaatteita, missä nyt tunnetusti on ties mitä puklaustahroja. Nyt oon käyttänyt sitä muutaman kuukauden ja . Lisää tuloksia kohteesta kaksplus. Way Of Life Hybridi pesupallo - Hinta 14. Tuomme maahan hyvänolon tuotteita, tuotteet ovat ekologisia ja hyvinvointia parantavia.


Pesupallo , mikä merkitys? Tavoitteena puhdistunut ja tasapainoinen elämä. Mahtavat Way Of Life Hybridi pesupallot saapuneet valikoimaamme! Bio- pesupallojen luvataan pesevän pyykin ilman pesuainetta. Käyttämällä palloja luonto ei kuormitu, eikä palloilla ole vastaavia allergiahaittoja kuin normaaleilla pesuaineilla.


Kuulostaako liian hyvältä ollakseen totta? Toimivatko nämä pesupallot oikeasti luvatunlaisesti? Päätin ensimmäistä kertaa testata pesupalloa. Mikähän siinä on, kun näitä erilaisia palloja jotenkin tuppaa kertymään meille jos jonkinlaisista syistä. Edellinen satsi ehdittiin esitellä jo vuosi sitten, mutta nyt on ihan selvästi otettu askel teknisempään suuntaan.


Viimeksi pallojen pointti oli muistaakseni se, ettei niissä oikein ole mitään pointtia, kun nämä . Ongelmallisiin tahroihin, kuten mehu,-hedelmä,-kahvi- tai veritahroihin pesupallot eivät tehoa, mutta perusnuhjaantuneisiin vaatteisiin pallojen teho oli hämmästyttävän tehokas. Pakkauksessa tulee mukana myös tahranpoistoaine ( 45ml), jota en joutunut vielä ensimmäisten koneellisten aikana edes . Välimuistissa Ekologisista pesuaineista kertovan juttusarjani aloitan pesupallolla , koska se on yksi niistä tuotteista, joilla olen saanut helpotettua omaa pyykinpesuani erittäin paljon. Ekopesupalloja valmistaa usea eri valmistaja, mutta tähän postaukseen testasin ja testautin muutamalla tutullani Way Of Lifen ekopalloa, jota saa ostaa . Näitä saa myös ihan eurolla.


Save Learn more at ekotin.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje