Maailmankartta taulu

Oman ensiasunnon osto häämöttää, ja sisustuksesta innostuvana ihmisenä olenkin jo ryhtynyt aihetta vähän pohdiskelemaan. World Map Vintage Taulut. Haluaisin tulevan kotini seinälle ison -siis mieluiten vaikka pari-kolme metriä leveän- hyvälaatuisen ja kauniin maailmankartta - taulun , johon voi pistää jotain eri värisiä nastoja sen . Pienoisjuliste - x cm. Alkaen € Was € €.

Toimitetaan yleensä tuntia. Lisää ostoskärryyn Katso kehystettynä. Pallonpuoliskon Blue Ocean Wall maailmankartalla , laminoitu Tietotaitojuliste Juliste. Haluatko matkustaa maailman ympäri pikaisesti? Ripusta seinällesi kartta koristeeksi ja oppiaksesi hieman maantietoa!


Meillä on usean tyylisiä karttoja eri makuihin. Valitse maailmankartta tai maanosa, tai maa tai kaupunki.

Onko suosikkisityylisi vintage, historia, abstrakti vai taiteellinen? Maiden ja kaupunkien kartat . Julisteet (printit, taulut , posterit) maailmankartta -, kartta -, kaupunki- ja nähtävyysteemoilla ovat aina tyylikkäitä seinällä. Sisusta lempikaupungeillasi tai miksetpä vaikka unelmiesi matkakohteilla.


Kaikissa aito kultapäällyste. Saat täydelliset taulut, jos. Korkea laatu ja yli miljoonaa aiheista. Ihana maailmankartta tai kaupunkiaiheinen taulu.


Taulu , jossa on aiheena kartta , pitää aina pintansa eikä ole koskaan vanhanaikainen. Se on usein helppo sijoittaa sopimaan yhteen muun kodinsisustuksen kanssa. Seinien koristaminen tauluilla tai kaupunkikuvilla inspiroi näkemään maailman ja tuntemaan kuin olisi. Osta Taulu Canvas Maailmankartta - 85x1Harmaa Kodin1. Osta Canvas Taulu Maailmankartta - 85x1Harmaa Trademax.


Voit valita tähän seinäkarttaan myös jälkikäsittelyn pudotusvalikosta. Laminoinnin ansiosta kartan käyttöikä kasvaa huomattavasti.

Kartta voidaan myös kehystää tauluksi : kartta liimataan kevytlevylle, pinta laminoidaan ja taulu kehystetään matta-alumiinikehyksillä. Tauluun voidaan kiinnittää karttaneuloja, . Käytämme evästeitä, jotta voimme varmistaa, että sivumme palvelevat sinua mahdollisimman hyvin. Jos jatkat muuttamatta asetuksia, oletamme sinun hyväksyvän evästeiden käytön IKEA-nettisivuilla. Mulla oli synttärit tämän kuun alussa, ja ostin itselleni syntymäpäivälahjaksi jotain aika siistiä.


Aina jos ostan jotain lähellä synttäreitäni ,. Jostain keksin, että haluan olohuoneemme seinälle maailmankartan. Erilaisia karttoja sisustusjulisteina. Nopea ja luotettava toimitus.


Kaikki julisteet ovat korkealuokkaisia lisensoituja sisustusjulisteita joissa on terävät, kirkkaat ja puhtaat värit. Taulut, Sisustus ja huonekalut, Helsinki, .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje