Kaksipuolinen akryyliteippi

Koviin materiaaleihin - Kestää liuoittimia - Korvaa ruuvit, niitit ja liimat. Läpinäkyvyytensä takia teippi soveltuu erityisesti lasirakenteisiin. Scotch-Asennusteippi- valkoinen-19-mm-x-5-m . Pysyvä kaksipuolinen kiinnitysteippi. Kirkas kiinnitysteippi on kaksipuolinen akryyliteippi esineiden huomaamattomaan kiinnitykseen, soveltuu lasipinnoille ja muille tasaisille pinnoille . Suosittelemme jokaista 5kg kohti käytettäväksi 15cm teippiä .

Soveltuu sisä- ja ulkokäyttöön. Osta luokan Asennusnauha, kaksipuolinen tuotteita verkkokaupassa Würth Oy ▷ Koe tuotteiden laatu ja monipuolisuus itse! Optimaalinen lasien ja läpinäkyvien muovien kiinnittämiseen. Erittäin voimakkaasti liimautuva, kirkas kaksipuoleinen akryyliteippi.


Kirkkauden ansiosta erinomainen kerros- ja turvalasien sekä ikkunoiden valmistamisessa. Mikä mahtaisi olla tarttuvin kaksipuolinen teippi merkkien ja listojen kiinnitykseen. Ei kannata ehdottaa mitään.


Kestää hyvin kemikaaleja, liuottimia, UV-säteilyä ja lämpötilavaihteluja, sopii käytettäväksi eri materiaalien kanssa.

Erinomainen kylttien ja logojen kiinnitykseen. Käyttölämpötila -10°C - 150°C Lämmönkesto -40°C - 170° . Erittäin vahva, pysyviin kiinnityk- siin sisä- ja ulkokäytössä sopiva kir- kas kiinnitysteippi. Vahva kiinnitys metalli-, kaakeli-, lasi-, muovi- ja puu- pinnoilla. Ei vahingoita kiinnityspintoja. VHB -teipit koostuvat 1 umpisolurakenteisesta akryylivaahdosta ja akryyliliima-aineesta, jotka muotoutuvat täysin liitettävien pintojen mukaan.


Toisin kuin perinteisissä vaahtoteipeissä, VHB-teippien vaahdolla ei ole ”muistia”, joka pyrkisi palauttamaan sen alkuperäiseen muotoonsa, vaan se mukautuu pintojen. Erittäin ohut ja vahvasti kiinnittävä akryyliteippi näyttöjen ja muoden osien kiinnitykseen. Teippi koostuu täysin akryyliliimamassasta, ja on siten erittäin joustava ja muotoutuva sekä muodostaa tiiviitä ja lujia liitoksia useimpien materiaalien liitoksissa. Kirkasta tuotetta suositellaan käytettäväksi käyttökohteisiin, joissa liitos jää näkyviin ja liitoksen on oltava . Red Black on suomalainen erikois- ja automaalien verkkokauppa. Meiltä saat kaikki tarvitsemasi maalit ja tarvikkeet kynäruiskuista teippeihin ja suomamateriaaleihin.


Kiinnittyy hyvin lasiin, metaalliin ja useimpiin muovilaatuihin. Tuotteessa pumppumekanismi ja pikavapautus. Sisältää kuljetuslaatikon ja suojakannen.


Rullassa 2m, 12m ja18m, leveys mm, . Kaksipuoleinen teippi kirkas läpinäkyvä - Imatran Lasiliike. Sellainen kaksipuoleinen akryyliteippi ainakin pitää ihan mitä vaan kiinni missä vaan.

You are braking my balls! Ohut, kaksipuolinen akryyliteippi välilistakehyksen ja lasin manuaaliseen yhdistämiseen. VAHVA 2-PUOlINEN AKRYYlITEIPPI.


Strong Tape on harmaa kaksipuolinen akryyliteippi , joka on tarkoi-. Tape tarttuu hyvin erilaisiin materiaaleihin ja kestää korkeita lämpöti-.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje