Hirsimökin sisämaalaus

Mikä maali olisi paras valinta hirsiseinien sisämaalaukseen ? Laitan hirsimökin saunaan ja pukuhuoneeseen seinään venttiilejä ilmanvaihdon takaami. Entäpä mäntyiset ulko-ovet, ikkunanpielet ja ikkunaristikot - olen tuttavalta huomannut että lakan . Laitanko talvikylmään kesämökkiin sisäseiniin ihan tavallista sisämaalia ? Pelkään, että lämpötilojen vaihtelua ei kestä? Kesämökin auringonpaisteesta tummuneet sisäseinät on helppo päivittää tähän päivään käsittelemällä ne sävytetyllä lakalla. Onko ulkomaali huono valinta s. Kuultovaaleat ja valkoiset pinnat ovat trendisävyjä, joita halutaan myös kesämökille. Oikein tehty lakkaus lisäksi suojaa pintoja tehokkaasti.


Maalilinja neuvoo videossa näytetään yleisempien maalauskohteiden. Puuvahattu pinta on kaunis ja hengittävä. Useista värivaihtoehdoista löydät.


Maalattujen puupintojen homehtuminen on kasvava ja rumannäköinen riesa. Maaliteollisuus pesee hanakasti kätensä ongelmista, vaikka maalien luvataan torjuvan homeita. Myös puuteollisuuden käytännöissä on homeen mentävä aukko.


Toiset sanoo, ettei puunsuoja-aineella käsitellyssä pinnassa pysyisi pellavaöljymaali. Yhden koemaalauksen tein Pentol-puunsuojalla joskus 70- luvulla värjättyyn ikkunaan. Hyvin se on ainakin pysynyt kiinni . Hirsi ja sen ulkopinnan turvallinen pintakäsittely. Hirrelle sopivia kuultavia ulkotuotteitamme ovat kuultavan puunsuojan asemasta käytettävä perinteinen tervapohjainen Tervapetsi sekä Öljyn Kuullote. Ne suojaavat hirren pintaa . Ei hirren kanssa tarvitse sisustaa perinteisesti eikä mitään helkkarin pahkahuonekaluja laitella : vaan jos on puunväristä hirttä ja sileää pintaa,.


Pyydän tarjousta noin 85mkaksikerroksisen hirsimökin sisäkaton, -seinien, listojen, portaikon ja ovien maalausurakasta - urakkahinta tai tuntihinta ja arvioitu kesto sisällytetään tarjoukseen. Talo tyhjennetään ennen urakkaa itse. Alakerrassa on kaksi pientä huonetta, wc ja . Sävytetty kuullote antaa kauniin värin ja korostaa puun luonnollista ulkonäköä. Lisäksi kuullotteissa väri suojaa puuta auringon harmaannuttavalta poltteelta.


Kuullotteet sopivat hyvin hirsipinnoille ja niiden huoltokäsittely on helppoa. Peittosuoja antaa puupinnalle peittävän värin ja tehokkaan suojan säätä . Hirsimökin sisämaalaus Etelä-Päijänteellä. Osasto: Maalari, Maalaus, Sisustus.


Tarve maalata hirsimökin katto, seinät ja lattia valkoisella. Tällä hetkellä ei maalattu. Tarjous halutaan työn hinnalle. Työ toteutetaan mahdollisimman aikaisin . Maalasin seinät kahteen kertaan Tikkurilan Harmony -maalilla, mutta jos joku suunnittelee vastaavaa projektia suosittelen varautumaan useampaan kerrokseen. Meillä seinässä oli valmiiksi yksi kuultomaalaus ja loputon määrä koemaalauksia.


Mökin sisäseinät on nyt maalattu! Ilman näitä olisin varmasti . LUMI-valkoisella kuultovahalla. Kategoria, Sisämaalaus Lattian pintakäsittely. Helppo tapa rauhoittaa eläväpintaista hirttä on väritys. Täällä oli toiveissa saada myös kontrastia satavuotiaan pirtin rinnalle, . Tässä Urakkamaailman kautta kilpailutetussa mökkiremontissa haluttiin huoltomaalata hirsimökki.


Ennen huoltomaalausta urakoitsijan tuli homepestä maalattava pinta. Mökki sijaitsi rinteessä ja korkeus oli joissain kohdin metriä, joten .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje